birebir mağazalarından mı aldınız çantaları eğer oyleyse çok çok pahalı:S
Çanta mıEvet orijinallerini alıyordum.
Hepsini toplasam 25-30 bin TL eder herhalde şu anda.
Sana burma yaraşır çünkübu konuyu ben yazsam varya amma elestirirdiniz heee
cok uyanıksınız kızlarr
Teşekkürler Çekirgeee!! Yaw niye zırt pırt banlıyorlar seni? Sorsalar ben kefilim iyi kızdır bizim ki diye
Adım çıkmış 9 a işte napacaksınTeşekkürler Çekirgeee!! Yaw niye zırt pırt banlıyorlar seni? Sorsalar ben kefilim iyi kızdır bizim ki diye
Hoşgeldin
Bu konu sanırım sadece parfüm merakımı dindirdi, hala saça para harcıyorum ya. Şimdi şampuana 147 tl harcadm
Ev alırsak 2.çocuk nasip olursa işe ara veremem. Eşim tek başına kredi öderse 10 belki 15 sene tatile gidemeyiz,bir şeylerden kısmamız gerekir.Ev alma isteğimiz %95 ken eşimle konuştuktan sonra %10lara indi ve sebepleri haklı sebeplerEv al ev
Konut kredisi paklar seni başka yolu yok
Bak tecrübe konuşuyor
Ev alırsak 2.çocuk nasip olursa işe ara veremem. Eşim tek başına kredi öderse 10 belki 15 sene tatile gidemeyiz,herşeyimizden kısmamız gerekir.Ev alma isteğimiz %95 ken eşimle konuştuktan sonra %10lara indi ve sebepleri haklı sebepler
Ayy ne bileyim kızıyorum kendime, biriktirsem daha iyiE o zaman doya doya harcayın
Ne diye vicdan yapıyorsunuz ki
Ayy ne bileyim kızıyorum kendime, biriktirsem daha iyi
bu şekilde düşünürsen asla ev sahibi olamazsın,bir şeylerden kısmadan ev araba sahibi olunmaz orta direk aileler için,eşimide bu konularda hep ben yönlendiririm,yuvayı dişi kuş yapar demişlerEv alırsak 2.çocuk nasip olursa işe ara veremem. Eşim tek başına kredi öderse 10 belki 15 sene tatile gidemeyiz,bir şeylerden kısmamız gerekir.Ev alma isteğimiz %95 ken eşimle konuştuktan sonra %10lara indi ve sebepleri haklı sebepler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?