Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merhaba sacımıza tenimize cildimiZe kullandığımız ürünlere mutlaka dikkat etmemiz gerekiyor iyi markalarda haliylen pahalı oluyor 10 çeşit kullanmayacağınız ürüne küçük paralar verip çöpe atmaktansa 3 çeşit ürüne dünya para verip düzenli kullanımlarda faydasını birebir görürsünüz. Tabiki bütçeniz el veriyorsa. Parfüme 350 tl şampuana 75 tl vermiş olmanız da gayet normal abartılacak bir masraf değil çünkü gerekli ihtiyac bunlar. Kaliteli ve hak eden ürünlere verildiği ve faydaları görüldüğü zaman hiçde acımıyorum kendi adıma verdiğim paralara

Bu ay yenilemelerden dolayı 200 tl normalinde en fazla 50 tl oda bakım ürünleri jel vs

kuaföre aylık 80 TL düzenli harcamam var

bende yeni sardım concealer ve correcturlara ama bunnları da her zaman almıyoruz hoş. dünya parfümlerim var artık parfüm almamaya hepsini tükettikten sonra tek tek almayı düşünüyorum. 10 senelik parfümüm var dolap da düşün. ki o bozulmuştur muhtemelen dicem ama yine de sıkıyorum ve güzel de kokuyor.
makyaj ürünlerine şöyle sardım, daha kaliteli almaya başladım marka olarak.
ama araştırarak almak lazım ki bir köşede kalmasın.
son zamanlar da fark da etti açıkçası makyajım görüntüm kullandığım ürünlerden.
bak sana bir tavsiyede bulunacağım onu da al çok memnun kalacaksın :)
consealer varsa zaten no problem ama beni asıl mutlu eden ürün highliter oldu.
yüzünün belirli bölümlerine uyguluyorsun ve yüzün apaydınlık oluyor.
bende sebibebi ye sardım internetten ve tüm suçlusu o oldu :)
hade bakalım kullan da gör sen farkı cildin nasıl ışıl ışıl oluyor hehe fenalıkmı ettim şimdi acaba sana dicem ama asla mutlu olucaksın.
sebibebiyi izle derim. muhteşem önerileri oluyor

Waaow şu cilde bak bayıldım. Böyle ışıltılı şeyleri çok seviyorum ama hem üşengeçlikten hem de cildimi tıkıyor gibi hissettiğim için makyajla uğraşamıyorum,merakım yok.Sadece eyeliner,rimel,renkli dudak nemlendiricisi kullanıyorum. Bazen de bb kremle allık. Bu aralar nemlendirici ve güneş koruyucusu markası araştırıyorum var mı bir önerin? Cilt bakımı yaptırdım pazar günü, aloevera içerikli krem önerdi. Yves rocher da görmüştüm ondan alsam mı?

yoo tıkamıyor neden dersen komple yüzüne uygulamıyorsun aydınlatıcıyı.
bende 1-2 ay öncesine kadar meraklı değildim.
güneş kremi tavsiye ederim. ama beğenir misin bilmiyorum.
benim kullandığım marka skin ceuticals resmini de ekleyeyim.
başka kullandığım yine eczaneden aldığım bir marka daha var ama bakmam lazım adına :)
ikside benziyorlar birbirlerine.

http://www.skinceuticals.com.tr/güneş-korumalari/ap0-68.aspx

Eklentiler

• 56497145_315906357.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 73
canım ben detaylı anlatım ve foto beklerim senden :) özel mesaj da attım sana..

15 günde bir kaş bıyık yüzümü aldırma 30 tl
saç bakımım için aldığım bilimum ürünler , aylık 50-100 tl arası
makyaj masrafım aylık 100 tl yi geçmez.
sanırım bu kadar:)
kendime çok kaliteli bir cilt bakım seti almayı düşünüyorum ama dermalogica filan. hem de deney yapmıyor bu marka.

Alfa lipoik asit solgar marka mı kullanıyosunuz öğrenebilirmiyim

Teşekkür ederim

yeri değil ama aklıma gelmişken sormak istiyorum bi konu açmıştım doktor tavsiyesi için,
siz perricone md ile ilgili yorum yapmıştınız markayı kullanıyormusunuz memnunmusunuz

bir de perricone un takviyeleri var ama maalesef türkiye de satılmıyor galiba hiç bilginiz var mı

Perricone henüz kullanmıyorum ama gece rutinime eklemek istediğim bir ürün, şu an çalışmadığım için alamadım ama 2 ay sonra alıcam inşallah yorumlarımı yazarım, kırışıklık kürü diye kitabı var Perricone un, alıp oku istersen

lr world aloe veralı ürünleri kullanmanızı öneririm.yardımcı olmak isterim

200 300 civarı oluyor ..

Ben rakam vermek istemiyorum ama gerçekten çok fazla para harcıyorum kozmetik ve bakım ürünlerine.. insanın kendisini bir yerden sonra durdurması lazım gerekli gereksiz her şeyi alıyorum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…