- 13 Ağustos 2015
- 529
- 1.203
- 63
- 34
mağaza indirimini kastetmiştim, gratis watsons ve rossmanda yüzde elliye varan indirimler oluyor. Yeni yıl haftasında kadınlar gününde anneler gününde bayramlarda falan..siz sitelerdeki indirimden mi bahsediyorsunuz yoksa mağaza indirimi mi
Kiz geliinn bu ne?
Kuafore sac kesimi ve agda icin gidiyorum. Manikuru evde kendim yapiyorum. Kılı tüyü sevmem zaten. Haci Sakir beyaz sabunla hergun banyo. 1 sampuan +sac kremi. Vucut losyonu,nemlendirici el yuz kremi,vazelin,1 parfum 1 deodorant.
Makyaj malzemesi olarak da 1 fondöten,1 allik,3-4 renk rujum var. Goz makyaji yapamiyorum alerjim var zaten.
Wayy anasini beleş yasiyomusum
Yanlislik olmus. Tovbe bismillah.Beni niye alıntıladınız bu mesajda anlayamadım?
Yanlislik olmus. Tovbe bismillah.
lütfen bu yazdıklarımı ego olarak algılamayın ama eğer kayserideyseniz sizinle yüz yüze görüşmek isterim.. makyaj elbette her kadını güzel gösterir ama herkes cildinin eksiklerini bilir ve ona göre makyaj yapar.. benim rutinim genel olarak rimel göz kalemi ruj ya da eyeliner rujdur bundan hiç bi şekilde şaşmaz.. fondöten allık pudrayı senede 2 3 kez kullanırım sadece.. cildimde birşey yok ve bu yüzden sırf insanlar beni bakımlı görsün diye cildime birşey kullanmak bana saçma geliyor.. doğal şeylerin %100 etkisi olmuyor tabiki de ama özellikle regl zamanı çıkan sivilcelerimi kurutmada kilin etkisini görmezden gelemem. söylediğim gibi yolunuz kayseriye düşürse bi kahve ısmarlayabilirim iyi akşamlar :)Arkadaşlar herkes tutturmuş doğal bakım, makyaj kimyasal çok kötü filan diye. Ben inanmıyorum öyle yüzüme yoğurt yumurta sürdüm ondan muhteşemim, hiç makyaj yapmıyorum çok güzelim filan hikayelerine. Ben neden görmüyorum hiç sokakta makyaj yapmamış cildi pırıl pırıl muhteşem güzellikteki kadınlar. Nerdesiniz siz sokağa çıkmıyorsunuz galiba? Makyaj yapmamak bir tercih meselesidir ama makyaj yapmayan bir kadının kesinlikle bakımlı ve güzel gözüktüğünü düşünmüyorum. Doğru makyaj her kadına bir ışıltı katar, fark edilmesini sağlar. En şık kıyafetleri bile giyseniz makyaj yapmadığınız taktirde bakımsız, özensiz gözükmekten kaçamazsınız. Ben doğal kadın seviyorum lafı da erkeklerin eşleri, sevgilileri dikkat çekmesin diye uydurdukları bir yalan. Mekanına uygun şekilde kendine yakışan bir makyajı yapan bir kadın hayatta her zaman 1-0 öndedir.
Söylediklerinize katiliyorumlütfen bu yazdıklarımı ego olarak algılamayın ama eğer kayserideyseniz sizinle yüz yüze görüşmek isterim.. makyaj elbette her kadını güzel gösterir ama herkes cildinin eksiklerini bilir ve ona göre makyaj yapar.. benim rutinim genel olarak rimel göz kalemi ruj ya da eyeliner rujdur bundan hiç bi şekilde şaşmaz.. fondöten allık pudrayı senede 2 3 kez kullanırım sadece.. cildimde birşey yok ve bu yüzden sırf insanlar beni bakımlı görsün diye cildime birşey kullanmak bana saçma geliyor.. doğal şeylerin %100 etkisi olmuyor tabiki de ama özellikle regl zamanı çıkan sivilcelerimi kurutmada kilin etkisini görmezden gelemem. söylediğim gibi yolunuz kayseriye düşürse bi kahve ısmarlayabilirim iyi akşamlar :)
soylediklerimi niye üzerinize alindiniz anlayamadım. Ben hiç makyaj yapmayan ve bunu üstün bir ozellikmis gibi ballandirarak anlatan kadınlara hitaben yazdım. Siz zaten fazla fazla yapiyormussunuz makyajinizi. günlük hayatta daha nasıl bir makyaj yapabilirsiniz takma kirpik takip bakkala gidin demedim yerine gore makyaj yapan kendini isildatir dedim. Hiç makyaj yapmadan ben böyle daha güzelim diye gezinen kadınlar tembelliklerine kilif bulmuşlar bence.lütfen bu yazdıklarımı ego olarak algılamayın ama eğer kayserideyseniz sizinle yüz yüze görüşmek isterim.. makyaj elbette her kadını güzel gösterir ama herkes cildinin eksiklerini bilir ve ona göre makyaj yapar.. benim rutinim genel olarak rimel göz kalemi ruj ya da eyeliner rujdur bundan hiç bi şekilde şaşmaz.. fondöten allık pudrayı senede 2 3 kez kullanırım sadece.. cildimde birşey yok ve bu yüzden sırf insanlar beni bakımlı görsün diye cildime birşey kullanmak bana saçma geliyor.. doğal şeylerin %100 etkisi olmuyor tabiki de ama özellikle regl zamanı çıkan sivilcelerimi kurutmada kilin etkisini görmezden gelemem. söylediğim gibi yolunuz kayseriye düşürse bi kahve ısmarlayabilirim iyi akşamlar :)
aylık sabıt harcamam bı dusundumde...Aylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
MAkyaj yapmadan da güzel olan kadın var bunu belirtmek istedim. Ayrıca makyajsız da güzelim belki de bu yüzden üzerime alındım. 7/24 makyaj da yapmıyorum ben siz rahat olun..peki siz neden makyajsız güzel olan kadınların olduguna inanmıyorsanız ?soylediklerimi niye üzerinize alindiniz anlayamadım. Ben hiç makyaj yapmayan ve bunu üstün bir ozellikmis gibi ballandirarak anlatan kadınlara hitaben yazdım. Siz zaten fazla fazla yapiyormussunuz makyajinizi. günlük hayatta daha nasıl bir makyaj yapabilirsiniz takma kirpik takip bakkala gidin demedim yerine gore makyaj yapan kendini isildatir dedim. Hiç makyaj yapmadan ben böyle daha güzelim diye gezinen kadınlar tembelliklerine kilif bulmuşlar bence.
sizin kadar büyük harcamalar yapmasamda özellikle bu ay bende coştum,yalnız ben parfüme 350 tl vermeyi yıllar önce bıraktım,bu konuda şanslıyım sanırım genelde hediye geliyor böylece yırtıyorumAylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?