- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
bilindik siteler güvenli tavsiye ederim ben en son g ile başlayan çantayı 100 tl ye aldım ben outlettenİnternetten hiç bişe almadım bu zamana kadar korkuyorum kandırılmaktan.
Milletin dükkan kirasınada katkıda bulınuyorum farkındayım ama herhalde int. Alışverişine hiç sıcak bakamıcam
Hah iste bunu yazacaktim ama korktum yanlis anlasilir diye.Ben hic cilt bakimina gitmiyorum ya, anneannem derdi ki yuzune ne kadar cok sey surersen krem dahil o kadar erken yaslanirsin. Vefat ettiginde bebek gibiydi. Annem de krem dahi kullanmaz ve genc bir kadin gibi cildi var. E beni hala yeni mezun olmus zannediyorlar 34 yasindayim. Bence abartiyorsunuz bu kremlerle, maskelerle cildinizi yoruyorsunuz.cabuk kirisacaksiniz benden yazmasii :))
Öyle oldu ama hakkımız ya yani kendimede bakmayacaksam neye harcayacağımAynen ya, burda birbirimize yaahhh cınımmm 3 günlük dünya sürelim sürüştürelim dedik sankim???Konu sahibesine destek çıktık sankim???
ahahahahah cok bilmiş kendince cvp verdii yanlız gözlerinde sorun var be cnm
eski konulardan öyle degil böyle vurulur
korkudan konu acamıyosun ki senin gibiler yüzüne vurucak diye
konuların kin ve öfke üzerine bi tane iyi lafın yok
ayrıcaaa adresini verse gözlük alıyım sana kapak olsun hesabın yanlıs vurmaya calıstın ama kendini vurdun
hahahahah :)))
Umarım işine yarar canımAynen valla öyle oldu. Ama ben iyiki acmisim bu konuyu.Bazi seyleri durdurabilirim artik
konuyla çok alakasız olacak ama merakımdan soruyorumBaldankabak bu limoncu o meşhurrrr limoncu mu?
Forumda sık sık adı geçen
KK'nın enlerinde kötü denebilecek hangi başlık varsa birinciydi de merak ettim nasıl olurda bi insanın bu kadar ortak sevmeyeni olur nasıl biri acaba diyeEvet ta kendisi :) Cherry'e sallamis galiba dayanamadim kahkaha attim yani Cherryi cok seviyorum Limoncunun yazdiklari kel alaka ona kahkaha attim
siz sitelerdeki indirimden mi bahsediyorsunuz yoksa mağaza indirimi miİndirim dönemlerini bekleyin makyaj, parfüm gibi kişisel bakım ürünleri için. Argan yağı, Keratinli bakım ürünleri rimeller parfümler rujlar herşey yüzde elli indirime giriyor sene de bir kaç kez. Eğer illa alacağım ben bunları diyorsanız bu şekilde alın bari. Harcamalar yarı yarıya azalır... Ama yinede 700 tl parfüme vermek çok yanlış bana göre. Onun yerine daha uygun fiyatlı olanlara bakabilirsiniz 100 150 tl ye de gayet güzel ve orjinal parfümler var.. Bana göre bu bile abartılı bi harcama..
Harcamalarınızı çok abartılı gördüm, sanırım ekonomik durumunuz normalin çok üzerinde. Yoksa bu şekilde parasını neden savurur bi insan. Zenginseniz bile birikim yapın, Çocugunuz da varmış onun gelecegi için yatırım yapın. Bu tarz şeylere o kadar para dökmek gerçekten doğru gelmiyor bana. O paranın biraz fazlasıyla bir ay geçinen aileler var bunu düşünürseniz belki vazgeçersiniz harcamalarda aşırıya kaçmaktan.. Ben üzülüyorum birşeye fazla para verirken kolay mı kazanılıyor bu paralar diye. Bugun durumunuz iyi olabilir ama bu yarın da iyi olacagı anlamına gelmez, birikim herkes için gerekli birşey. Ama diyorsanız ki benim durumum çok iyi, ilerde birikim yapmaya ihtiyacım yok.. O zamanda durumu olmayan başka insanlara yardımcı olmanızı öneririm. Gidip 700 lira kimseye veremezsiniz elbette ama 50 liralık bi alışverişle hazine bulmuş kadar sevindirebilirsiniz bir fakiri.. Haddimi aştıysam affola.. Sevgiler..
Ben biraktim bir sekilde. Her seyin en uygun fiyatlisini ariyorum ve internetten alisveris yapiyorum. Yoksa basetmek zor. Bakimida evde kendim yapiyorum. Kuafore bile sadece sac kestirmeye gidiyorum. Kendimle ilgilenmek terapi gibi geliyor rahatliyorum. Bu sekilde biraktim ve azalttim acikcasi. Parfume cok takintin varsa bir tane sec ve internetten al derim ben :)Aylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
Chanel Coco mademoisellehangi parfümler onlar ? küçük boy 50 mlmi ? küçükler biraz daha pahalı oluyo ama benim 380tl chloe love.. yani parfümlerim ismini merak ettim hem mağazadan aldıysan onlar taksit yapıyo ödersin 3,5 ayda.. insanda parayı niye kazanıyoki güzel kokmak gibisi yok..
en sağlamlarını almışsın.. güZel ikiside adictin hangisi bilmiyorum ama bi tane kış versiyonu var o çok pahalı.. ama 50 ml her zaman daha pahalı oluyo..olduğundan biraz pahalıya almışsın yinede.. :))Chanel Coco mademoiselle
Dior Addict
Biri 340 biri 350tl ydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?