Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
700/30 = 23 t

Her gün starbaksa gitmeyerek sen de toplayabilirsin.
ahahahahah cok bilmiş kendince cvp verdii yanlız gözlerinde sorun var be cnm
700/30 = 23 tl

Her gün starbaksa gitmeyerek sen de toplayabilirsin.
eski konulardan öyle degil böyle vurulur

korkudan konu acamıyosun ki senin gibiler yüzüne vurucak diye

konuların kin ve öfke üzerine bi tane iyi lafın yok

ayrıcaaa adresini verse gözlük alıyım sana kapak olsun hesabın yanlıs vurmaya calıstın ama kendini vurdun

hahahahah :)))

çanta delisiyim ben de ama marka çantaları ve ayakkabıları hep netten alırım nerdeyse yarı yarıya farkediyor bazen yeni sezon bazen begenırsem eski sezon alırım ama asla markasız almam

toplam 4 kere yaptırdım çok farketmedi bende sacım sarı belki ondandır koyu renkte parlak oluyor ama bir arkadaşta öyleydi
Benim saçımda da balyaj var,ombre de hatta siyah da var karışık Dur resmini çekebilirsem göstereyim,biraz bakımsızım şuan kırıklar var ama idare et

Benim saçımda da balyaj var,ombre de hatta siyah da var karışık Dur resmini çekebilirsem göstereyim,biraz bakımsızım şuan kırıklar var ama idare et
ben 5 aydır kendim boyuyorum ayda 15 tl ye halloluyor önceden 3 ayda bir 350 tl verıyordum röfleye şimdi acıyorum o paralara

Aman cekememki yana aldim anca bu kadar oldu.Arka kisimlari daha koyu bu arada.Eski hali de olsaydi sok olurdun kece gibiydi,artik sacima makine filan surmuyorum

ben de 4 tane pahalı parfüm var eşim yurtdışından hediye getirdi ama ben 2 3 yıl kullanırım bunları senin gibi

çanta delisiyim ben de ama marka çantaları ve ayakkabıları hep netten alırım nerdeyse yarı yarıya farkediyor bazen yeni sezon bazen begenırsem eski sezon alırım ama asla markasız almam

Aynen özellikle cantada tek bir markanın neredeyse tüm koleksiyonunu topladım
Kızıma miras bırakcam

Aman cekememki yana aldim anca bu kadar oldu.Arka kisimlari daha koyu bu arada.Eski hali de olsaydi sok olurdun kece gibiydi,artik sacima makine filan surmuyorum

Eki Görüntüle 1737199
güzel sacların ombreli gibi olmuş biraz benim ki tek renk açık küllü kumral ben banyodan sonra tararım asla makineyle kurutmam fönlemem maşa yapmam özel günler dışında şampuanın pahalı gerçekten tony guy urunleri güzel kampanyalardan uygun fiyatlara alınabılıyor sacına kabarmaması için banyodan sonra durulanmayan bakım kremi var gene tony nin onu kullanıyorum böylece kuaför bakımına gerek kalmıyor avonun argan yagı da var bende başka yağlarda evde iş yaparken surerım işim bıtınce yıkarım hafta da 2 kere

Aynen özellikle cantada tek bir markanın neredeyse tüm koleksiyonunu topladım
Kızıma miras bırakcam
ben de aynıyım calvin amcamın çantalarının sülalaesi var ben de bir de alt kısımlarının derisi hemen yıpranır ama ınatla almaya devam ederim gene de

Ay bu konu çok hoşuma gitti, hep merak ederdim kim ne alır, kullanır diye

Ben bir yıldan fazladır minimalist yaşıyorum. Öyle ki bu sürede kıyafet namına sadece iki parça şey aldım kendime. Tabi bu yaşam tarzıni benimsememde borclarimiz ve hedeflerimiz olması da etkili oldu.

Bu şekilde yaşamama rağmen cildime yaptığım harcamaya hiç acımam uzun süreli yatırım oluyor çünkü. Ancak parfume de o kadar para vermem. Özellikle 30 tl'lik parfumumun 150 tl' ye aldığımdan daha güzel ve kalıcı olduğunu fark ettikten sonra.
Aslında sen iki yıl kullaniyormussun ama o kadar süre için çok parfum almak mantıksız çünkü bozulur. Üstelik ben parfümün imza gibi olmasını severim. Bir kaç yıl aynı parfümü kullanmadan değiştirmem. O kokuyu alanlar hep beni hatırlasin isterim.
Ama paran varsa cildine harca sefan olsunkendini de strese sokma böyle cildine zarar verir.

Tony Guy ürünlerini kullanmadım hiç, kullandığım diğer şampuanlar da hep kepek yaptı.

Tony Guy ürünlerini kullanmadım hiç, kullandığım diğer şampuanlar da hep kepek yaptı.
ben çok memnunum daha pahalı urunler de kullandım kısa sure ama onlarda boşa para bence deneye deneye doğruyu buluyoruz işte

Haftaiçi her gün mutlaka sürerim.

Nickim Dior Miss Cherry ve Japon kirazı çiçekleri yani cherry blossom ikilisi karışımı yani çicek kokusunda gelinen son nokta :) Bahar, çiçekler, ağaçlar, tomurcukları, yaydıkları mis koku, parlayan güneşi aynı anda uyandırmak istedim.

Yani piyasadaki her parfümü nerdeyse kokladım diyebilirim :) Sevdiklerimi alır kullanırım, evimde mutlaka bir şişe her zaman bulunur. Ağır ,egzotik paffüm sürmeyi sevdiğim için vallahi en sevdiğim mevsim kış. Kış gecesi kokusunu ayrı, gündüz kokusunu ayrı seviyorum.

Katılıyorum.
İnsanın hayattaki sermayesi bedeni. Saçına cildine sporuna para harcamicaksam neye harcayayım? İmkan varsa tabi. Gençken giyinmek, sürünmek gerek.

Katılıyorum.
İnsanın hayattaki sermayesi bedeni. Saçına cildine sporuna para harcamicaksam neye harcayayım? İmkan varsa tabi. Gençken giyinmek, sürünmek gerek.
ben çocuğuma en iyi eğitimi vereceğim bir ev bir araba da bırakacağım gerisini kendi yapsın niye kısayım kendimden ben de yaşamaya geldim bu dünyaya kızım da o da çalışsın kazansın ilerde istedığı gibi de harcasın gecen gün halis toprak öldü ne göturdu

sonu s se ben dede var 2 tane onları da netten aldım oldukça uyguna geldi evlatlarım ha ha sen de güle güle kullan

İnternetten hiç bişe almadım bu zamana kadar korkuyorum kandırılmaktan.
Milletin dükkan kirasınada katkıda bulınuyorum farkındayım ama herhalde int. Alışverişine hiç sıcak bakamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…