Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Genelde bana da oluyor bu durum. Bayan olunca oluyor maalesef:) Tabi ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerek.

Doğru belki şuan kendi paramı kazanmıyorum o kadar rahat harcama yapmıyorum onun da etkisi olabilir fakat dediğim gibi yüksek miktar kazanmam lazim benim o paraya parfüm almam için. Ben 2Bin kazanıyor olsam mesela almam yani kendimi özel de hissetsem esim de, ortamdaki herkeste bana bayılacak olsa yine almam.
Herkesin kendi zevki tabi

aylık 10.000 den fazla gelir mi?? ne iş yapıyosunuz türkiyede o kadar maaşı nasıl alabiliyosunuz?

Belki taslanicam belki de ne kadar da cahil bir kız diyenler olacaktır
Ama ben su parfüme verilen yüksek miktarları hic normal bulmuyorum.

Şöyle söylim,
Mesela benim kullandıgım parfüm 350 Lira.
6 Ay kadar kullanıyorum.

Bu durumda 350/6 olarak bakınca olaya
Benim aylık koku giderim 58.8 gibi bir rakama tekabül ediyor.
fazla gibi görünüyor ama kullanım açısından ucuz parfümü gün içinde defalarca fıslamanız gerekirken,
orjinal de sabah fısladığın akşama kadar kalıcılığını koruyor.

Her ay mutlaka aldigim seyler

- sampuan ve sac kremi beraber 7,50 euro civari
- dis macunu 4 euro
- kas kalemi 1 euro
- saç boyasi 7,50 euro
- deodorant 4 euro
Toplam fiyat 24 euro yani 70 TL gibi bir sey herhalde

Makyaj 1,5 senedir kullanmiyorum o yuzden makyaj masrafim yok.

Parfüm bittikçe aliyorum, 1 sise bana yaklasik 5-6 ay felan gidiyor.

Cilt bakim olarak bebek sampuani ile yüzümü yikayip gül suyu ile tonikliyorum, onlada bi 4 ay falan gidiyor.

Nemlendirici bayaaa bayaa uzun süre gidiyor, nerdeyse 1 yil.

Giyim ayakkabi 6 ayda bir bol bol aliyorum (yaz kis sezonu) onun disinda pek almam, hosuma giden bir sey olursa alirim tabii.

Olmaz mı.. Paraya kıyarsanız nevresim takımı da var.

Eşarbınız pamuklu, çarşafınız ipek olsun
Üstüne başına çok dikkat etmeye başladın, güzel şeyler alıyorsun diyor annem, bir de ipek çarşafları görürse iyice işkillenecek

Seviyorum ama bu forumu ve bilgili hatunları

lazer epilasyonu yüz nemlendircisi toniği nem maskesi pilingi özel pco maskeleri derken kendimi suçlu hissediyorum

Makyaj yapmam.Saçıma hayatımda boya sürmedim.Krem zaten çok çabuk biten bişey değil.(yüzüme krem sürmem, arada gül suyu ile bakım yaparım).Kaş bıyık vs. kıl tüy işlerimi itina ile kendim yaparım.
700 TL ye parfüm almayı geçtim bakmam bile.Hadi aldım sıkamam, hadi diyelim sıktım kahrımdan ölürüm herhalde.
Evet Allah kimine bol kimine de az rızık veriyor.Amma velakin bol verdi diye de ipin ucunu kaçırmak olmaz bence.

çok sağol valla o kadar kurudu ki benim cilt kollar bacaklar resmen kuruluktan çiziliyor o derece
bir de onu deneyeyim
bu konu aslında cok yararlı oldu
bir sürü şey öğrendim

Vucut icinde bebak oneriyorum bilmiyorum denedin mi ama ben cok memnunum. Hatta yuze kullananlarda varmis ama ben cesaret edemedim. Kullanmadiysan bu da aklinda olsun, yumus yumus yapiyor cildi, hem ucuz

Vucut icinde bebak oneriyorum bilmiyorum denedin mi ama ben cok memnunum. Hatta yuze kullananlarda varmis ama ben cesaret edemedim. Kullanmadiysan bu da aklinda olsun, yumus yumus yapiyor cildi, hem ucuz
Bebak bende var. Cildim kuru olmasına rağmen onu sürdüğüm zaman siyah nokta yapıyor. Dikkat edin çok yağlı.

Kizlar benim de cildim kisin kuru. Kuruluktan dokulmeler yasamistim. Nemlendiricileri filan bir koseye attim sudocream suruyorum yuzume. Bana cok iyi geldi. Kurulugu aldi bir de puruzsuz yapti, aklinizda bulunsun :)
Teşekkürler; hemen araştırıp bir içerik çalışması yapalım :)

Çok istikrar lazım, sabah akşam yemeklerden önce bir sürü dereotu...zaten tembelliğimden ona sıra gelmez de arkadaş sırf bununla TSH'ım 20 den 4 'e düştü diyordu.
Benim de aynen anneden genetik mirasım. Tip olarak babamım ben, annemden bir tek tiroid sorununu almışım, DNA'sı sağolsun

bebak nasıl bir sey biraz anlatirmisin

Bebak bende var. Cildim kuru olmasına rağmen onu sürdüğüm zaman siyah nokta yapıyor. Dikkat edin çok yağlı.

Aaaa ciddi misiniz sasirdim, Tesekkur ederim yazdiginiz icin yanlis yonelendirmeyeyim kimseyi. Ben vucudumda kullaniyorum inanilmaz memnunum hakikaten yumus yumus oluyor vucudum:)

iki parfüm paranız iki haftalık maaşım neredeyse, çok ezik hissediyorum kendimi şu an

Dağılın ben mühendisim...

Aaaa ciddi misiniz sasirdim, Tesekkur ederim yazdiginiz icin yanlis yonelendirmeyeyim kimseyi. Ben vucudumda kullaniyorum inanilmaz memnunum hakikaten yumus yumus oluyor vucudum:)
Vücudumda denemedim ama ellerime sürerim kuruduğu zaman. O güzel oluyor. Ama artık yüzüme pek sürmüyorum. Cidden çok çok kuruysa minnacık sürüp dağıtmaya çalışıyorum.

zuhhahaa aynen yani, 10.000 diyoruz ya şakamı, harca harca bitmez yine de 700 tl parfüme veremezmiş
cidden baya güldüm ya inanmadığımdan değil olabilir ama o gelire 700 lira bahsis gibi bisi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…