Ama parfüm merakı olan biri olsanız emin olun limit belirlemezsiniz kendinize. Çünkü beğeneceğiniz koku ne kadarlık parfümde var onun ayarlaması yapılmıyor ki.Kafada fiyat belirleyip almaya kalksam o zaman sadece parfüm almış olacağım,ben sadece bir şey alayım diye almıyorum. Parfüm bana göre imza.
Zaten bu konuda sınır koydum gelen yorumlar sayesinde, başka parfümlere kaymam daha
aylık 10.000 den fazla gelir mi?? ne iş yapıyosunuz türkiyede o kadar maaşı nasıl alabiliyosunuz?Hii aylik 10.000den fazla gelirim var tek basima, hayatta vermem ben 700-TL iki parfume. Icin acimadi mi ya. Ben bugunun kotu gunu de olabilir, Allah kimseye muhtac birakmasin ama olursa oyle bir durum tek basima belki calismadan (hastalik vs olur )omrumun sonuna kadar yasayabileyim diye dusunuyorum. Boyle frenliyorum kendimi ve alistim.
Belki taslanicam belki de ne kadar da cahil bir kız diyenler olacaktır
Ama ben su parfüme verilen yüksek miktarları hic normal bulmuyorum.
Üstüne başına çok dikkat etmeye başladın, güzel şeyler alıyorsun diyor annem, bir de ipek çarşafları görürse iyice işkillenecekOlmaz mı.. Paraya kıyarsanız nevresim takımı da var.
Eşarbınız pamuklu, çarşafınız ipek olsun
çok sağol valla o kadar kurudu ki benim cilt kollar bacaklar resmen kuruluktan çiziliyor o derece
bir de onu deneyeyim
bu konu aslında cok yararlı oldu
bir sürü şey öğrendim
benim aylık 10dan fazla gelirim olsa şu saatte burda takılmam ya avmde geziyo olurum yada bakımdaaylık 10.000 den fazla gelir mi?? ne iş yapıyosunuz türkiyede o kadar maaşı nasıl alabiliyosunuz?
Bebak bende var. Cildim kuru olmasına rağmen onu sürdüğüm zaman siyah nokta yapıyor. Dikkat edin çok yağlı.Vucut icinde bebak oneriyorum bilmiyorum denedin mi ama ben cok memnunum. Hatta yuze kullananlarda varmis ama ben cesaret edemedim. Kullanmadiysan bu da aklinda olsun, yumus yumus yapiyor cildi, hem ucuz
Teşekkürler; hemen araştırıp bir içerik çalışması yapalım :)Kizlar benim de cildim kisin kuru. Kuruluktan dokulmeler yasamistim. Nemlendiricileri filan bir koseye attim sudocream suruyorum yuzume. Bana cok iyi geldi. Kurulugu aldi bir de puruzsuz yapti, aklinizda bulunsun :)
benim annede de bende de var zamanında o da denedı bitkisel şeyler hiç işe yaramadı
o yüzden ben de denemek istemedim ilaca devam ömür boyu
özellkikle o ilaçla hormon dengesi sağlandı mı birakınca hemen bozuluyor sonra bir daha düzeltmeye uğras
bebak nasıl bir sey biraz anlatirmisinVucut icinde bebak oneriyorum bilmiyorum denedin mi ama ben cok memnunum. Hatta yuze kullananlarda varmis ama ben cesaret edemedim. Kullanmadiysan bu da aklinda olsun, yumus yumus yapiyor cildi, hem ucuz
zuhhahaa aynen yani, 10.000 diyoruz ya şakamı, harca harca bitmez yine de 700 tl parfüme veremezmişbenim aylık 10dan fazla gelirim olsa şu saatte burda takılmam ya avmde geziyo olurum yada bakımda
Bebak bende var. Cildim kuru olmasına rağmen onu sürdüğüm zaman siyah nokta yapıyor. Dikkat edin çok yağlı.
Aylık rutin harcamalarınız neler kızlar? Ben sanırım bir kaç aydır coştum bu harcama konusunda ve kendimi frenleyemiyorum.Eşim de beni durdurmuyor,beğeniyorsan al ya da çok güzelmiş dedikçe alışkanlık haline getirdim. "Ödemelerimiz var kaç tane,beni niye durdurmuyorsun" dedikçe,"Sen bütçeyi ona göre ayarlamışsındır" diyip sıyrılıyor
Mesela son 3-4 ay içinde 2 tane parfüme 700 tl verdim,büyük de değiller ufak boy;hala da başka güzel parfüm var mı diye araştırıyorum. Parfüm dışında saça da takığım, her ay keratin bakımı yaptırıyorum. Argan yağı,bakım yağları alıyorum,ucuz da değil. Yağ dışında 200ml lik şampuan aldım 75TL,eşim de kullandığı için çabuk bitiyor. Kızıma mesela doğal olsun diye aynı şekilde özen gösteriyorum doğduğundan beri,ona acımam da bizimkiler fuzuli. Şimdi de cilt bakımı için randevu aldım, göz makyajı dışında makyajı seven biri değilim ama makyaja,fondotene,kapatıcıya da yönelirsem iyice içinden çıkılamayacak hal alacak.Bana ne oluyor ya,sizin de böyle mi? Normal değilse nasıl önüne geçebilirim?
işten yazdı muhtemelenbenim aylık 10dan fazla gelirim olsa şu saatte burda takılmam ya avmde geziyo olurum yada bakımda
Vücudumda denemedim ama ellerime sürerim kuruduğu zaman. O güzel oluyor. Ama artık yüzüme pek sürmüyorum. Cidden çok çok kuruysa minnacık sürüp dağıtmaya çalışıyorum.Aaaa ciddi misiniz sasirdim, Tesekkur ederim yazdiginiz icin yanlis yonelendirmeyeyim kimseyi. Ben vucudumda kullaniyorum inanilmaz memnunum hakikaten yumus yumus oluyor vucudum:)
zuhhahaa aynen yani, 10.000 diyoruz ya şakamı, harca harca bitmez yine de 700 tl parfüme veremezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?