Aylık harcamalarınız (Bakım konusunda)

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aylık masrafım 10₺ yi geçmez heralde,onuda her ay her kadın alıyor zaten :) şampuan eşim alır o ne kullanıyorsa bende onu kullanıyorum.

bebak nasıl bir sey biraz anlatirmisin

Su krem, hepimiz eminim gormusuzdur ama kullanmamisizdir. Ben de Kk bir forumda gorup almistim. Yuze onermiyorum hic cesaret edemedim ama eller ve vucut icin cok basarili buluyorum. Makyaj icin aci badem sutunu kullananlar varmis ama dedigim gibi bence yuz kismi riskli cunku baya yagli bir krem. Cok pahali da degil vucuda denenebilir, emiliyor hemen. Benim vucuduma baya iyi geldi yumus hissediyorum kendimi :)

Eklentiler

• 20160106_162728.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar hadi parfümü bitene kadar almadım diyelim,
Peki şampuan nasıl olacak? Market şampuanları bir tek benim mi saçıma kepek yapıp kaşındırıyor? Aktardaki bitkisel şampuanlar desen, ya kabartıyor ya kurutuyor.Bu sefer maşaya düzleştiriciye yöneliyorum.Saçımı daha beter hale getiriyorum...Ne bileyim ya offff

Aylık ellı veya yüz tl Benım ama artık Onu da pek harcamıcam hatta ben banka hesap açtırdım bı mıktar param vardı Oray'a yatırdım şuanda da bozuk para bırıktırıyom bankaya yatıracam sizinkı gercekten cok Fuzuli masraf ya

Şampuan al tabiki hem kepek problemin varmış hem de dedin ya fönsüz de çıkabiliyorum diye, fön parasından yırtmanı sağlayan şampuana değer bence

Kızlar hadi parfümü bitene kadar almadım diyelim,
Peki şampuan nasıl olacak? Market şampuanları bir tek benim mi saçıma kepek yapıp kaşındırıyor?

Valla bende de yuzyillardir var o problem onu soyle cozuyorum. Atiyorum dove kullaniyorum yaninda bir de eczane urunu olan ketoral kullaniyorum cozuluyor. Gectikten sonra haftada 1 yetiyor. Bazen hic ketoral kullanmadigim oluyor. Mesela simdilerde kullanmiyorum cunku sarimsakli sampuan aldim bana cok iyi geldi. Hunca care'in ustelik cok da ucuz 8 9 lira. Deneyebilirsiniz bence

Şampuan al tabiki hem kepek problemin varmış hem de dedin ya fönsüz de çıkabiliyorum diye, fön parasından yırtmanı sağlayan şampuana değer bence
Fönü kuaföre yaptırmıyorum ama evde yapıyorum. Eşim de kullanıyor keşke o kullanmasa ama öyle birşey diyemem tabi

Canım onda paraben yok mu ya? Paraben varsa uzak dur.

Bir de eğer bir krem mucizevi bir etki yapıyorsa, bir kere kullanmada müthiş diyorsanız içinde %99 silikon vardır. Silicon, dimethicone gibi şeyler yazıyorsa onları da kullanmayın.

Şampuandan kısmayın ama eşinizin de sizin gibi bir saç problemi yoksa bence sadece kendiniz kullanın eğer bütçenizi etkilediğine inanıyorsanız. Yoksa 75 tl iyi bir şampuan için değecek bir miktar.

Madem durumunuz elverişli, tabii ki kalitelisini alacaksınız.
Dikkat etmeniz gereken ise, evde bir (veya birkaç) şişe parfümünüz var ise yenisini almamak.
55 tane rujunuz varsa, muhtemelen 55 tanesinden biriyle aynı renkte ama farklı marka olan yeni bir ruj almamak.
Bunun gibi şeyler. Ben aşamayacağınızı zannetmiyorum. Çünkü sizinki biraz harcama zevki gibime geldi. İhtiyaçtan çıkıyorsunuz. Alışverişin kendisinden hoşlanıyorsunuz.

Sarımsak filan kokmuyor dimi Böyle tavsiyeyle çok ürün denedim ama birine iyi gelen herkese iyi gelmiyor işte.Aklımda olsun bu ürün

En çok para harcadığım şey saç ve manikür- pedikür:)
Cilt bakım ve makyaj ürünlerini pek tercih edemiyorum alerjik bir cildim olduğu için( Sadece maskara ve göz kalemi) her sene bi marka deniyorum ama kullanamıyorum maalesef.
Üst başada pek para harcadığım söylenemez.Arada bir ayakkabı ve çanta alıyorum çok beğenirsem yani.
Her alışverişte tüm param kızıma gidiyor kendime almış kadar oluyorum:)

Aylık masrafım 10₺ yi geçmez heralde,onuda her ay her kadın alıyor zaten :) şampuan eşim alır o ne kullanıyorsa bende onu kullanıyorum.

Valla bende ilk nemlendirici vs yi 23 yasimda kullandim. Yaklasik 2 yildir kullaniyorum. Bebek gibi cildim varken birden kizarmaya basladim megersem benim yaz kis koruma faktorlu kremler kullanmam lazimmis, ee bilmiyordum ki ben Simdi cevrendeki genclere diyorum mutlaka gunesten ve ruzgardan korumak lazim cildi yoksa birden bir gunde ortaya cikabiliyor problemler.

Makyaj malzemem bir elin beş parmağını geçmez.Makyajla aram yok ama parfüme dur diyeceğim artık. Sağol canm

şampuan zaten ihtiyaç
hele bir de sorunlu bir sacsa değer yani

Tresan kullanıyorum ben memnunum. Içine menekşe yağı eczaneden alınmış vitamin iğneleri falan bir karışım koydum yumuşacık yapıyor. Karşımda ne var net bilmiyorum bir

Sarımsak filan kokmuyor dimi Böyle tavsiyeyle çok ürün denedim ama birine iyi gelen herkese iyi gelmiyor işte.Aklımda olsun bu ürün

Yok yok kokmuyor, boyle buram buram parfum de kokmuyor ama naif hos bir kokusu var ben cok sevdim. Bir de cidden deneme yanilma yollu herkes kendine iyi geleni bulmali. Bir de bu problem icin vichy nin sampuani cok iyiymis ama henuz deneyemedim ben.

700tl bankaya oduyorz biz her ay ev almak icin cektigimiz krediye.yani insan parasi olunca sapitiyo galiba en pahalali parfumim 70tl onuda annem aldi.aylik harcamam yok denecek gibi her ay bisey almam iki cocugum var kucuk once onlara alinir sonra acilse kendimize aliriz.nacizane bir tavsiye parfum almak yerine yardim edin yada kenara atin bugin var yarin yok....

Bende yıllardır gül suyuyla cildimi temizliyorum hiç hayatımda makyaj yapmadım gerekte görmüyor sık sık bakımımı yapıyorum elim gotmiyor makyaj malzemelerine cildime kıyamıyorim

Gülsuyu ile nasıl yapılır
Öncesinde sabunla yıkıyormusun yüzünü
Ve gülsuyu ile silince duruluyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…