hhaahahha cok güldüm kızlarişten yazdı muhtemelen
bebak nasıl bir sey biraz anlatirmisin
Kızlar hadi parfümü bitene kadar almadım diyelim,
Peki şampuan nasıl olacak? Market şampuanları bir tek benim mi saçıma kepek yapıp kaşındırıyor? Aktardaki bitkisel şampuanlar desen, ya kabartıyor ya kurutuyor.Bu sefer maşaya düzleştiriciye yöneliyorum.Saçımı daha beter hale getiriyorum...Ne bileyim ya offff
Peki şampuan nasıl olacak? Market şampuanları bir tek benim mi saçıma kepek yapıp kaşındırıyor?
Fönü kuaföre yaptırmıyorum ama evde yapıyorum. Eşim de kullanıyor keşke o kullanmasa ama öyle birşey diyemem tabiŞampuan al tabiki hem kepek problemin varmış hem de dedin ya fönsüz de çıkabiliyorum diye, fön parasından yırtmanı sağlayan şampuana değer bence
Canım onda paraben yok mu ya? Paraben varsa uzak dur.Su krem, hepimiz eminim gormusuzdur ama kullanmamisizdir. Ben de Kk bir forumda gorup almistim. Yuze onermiyorum hic cesaret edemedim ama eller ve vucut icin cok basarili buluyorum. Makyaj icin aci badem sutunu kullananlar varmis ama dedigim gibi bence yuz kismi riskli cunku baya yagli bir krem. Cok pahali da degil vucuda denenebilir, emiliyor hemen. Benim vucuduma baya iyi geldi yumus hissediyorum kendimi :)
Peki şampuan nasıl olacak? Market şampuanları bir tek benim mi saçıma kepek yapıp kaşındırıyor? Aktardaki bitkisel şampuanlar desen, ya kabartıyor ya kurutuyor.Bu sefer maşaya düzleştiriciye yöneliyorum.Saçımı daha beter hale getiriyorum...Ne bileyim ya offff
Madem durumunuz elverişli, tabii ki kalitelisini alacaksınız.Kızlar hadi parfümü bitene kadar almadım diyelim,
Sarımsak filan kokmuyor dimiValla bende de yuzyillardir var o problem onu soyle cozuyorum. Atiyorum dove kullaniyorum yaninda bir de eczane urunu olan ketoral kullaniyorum cozuluyor. Gectikten sonra haftada 1 yetiyor. Bazen hic ketoral kullanmadigim oluyor. Mesela simdilerde kullanmiyorum cunku sarimsakli sampuan aldim bana cok iyi geldi. Hunca care'in ustelik cok da ucuz 8 9 lira. Deneyebilirsiniz bence
Aylık masrafım 10₺ yi geçmez heralde,onuda her ay her kadın alıyor zaten :) şampuan eşim alır o ne kullanıyorsa bende onu kullanıyorum.
Makyaj malzemem bir elin beş parmağını geçmez.Makyajla aram yok ama parfüme dur diyeceğim artık. Sağol canmMadem durumunuz elverişli, tabii ki kalitelisini alacaksınız.
Dikkat etmeniz gereken ise, evde bir (veya birkaç) şişe parfümünüz var ise yenisini almamak.
55 tane rujunuz varsa, muhtemelen 55 tanesinden biriyle aynı renkte ama farklı marka olan yeni bir ruj almamak.
Bunun gibi şeyler. Ben aşamayacağınızı zannetmiyorum. Çünkü sizinki biraz harcama zevki gibime geldi. İhtiyaçtan çıkıyorsunuz. Alışverişin kendisinden hoşlanıyorsunuz.
Tresan kullanıyorum ben memnunum. Içine menekşe yağı eczaneden alınmış vitamin iğneleri falan bir karışım koydum yumuşacık yapıyor. Karşımda ne var net bilmiyorum birKızlar hadi parfümü bitene kadar almadım diyelim,
Sarımsak filan kokmuyor dimiBöyle tavsiyeyle çok ürün denedim ama birine iyi gelen herkese iyi gelmiyor işte.Aklımda olsun bu ürün
Bende yıllardır gül suyuyla cildimi temizliyorum hiç hayatımda makyaj yapmadımgerekte görmüyor sık sık bakımımı yapıyorum elim gotmiyor makyaj malzemelerine cildime kıyamıyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?