• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar?

Aa ben de denicem .
Valla işin kötüsü evde de yapsan maliyet yüksek artik😅
Geçen kiymali Börek yaptim . 1 tepsi Börek 200 😁
Pizza yapıyorsun 300 falan 🙄
Evde yaptığım her şeyin maliyeti çok çok üst, et tavuk türü ana yemekler hariç tabii.
Geçen poğaça yaptım, 1 tepsi 20 22 adet çıktı.
Maliyet hesapladım tanesi 9 liraya falan denk geliyor.
Şaka gibi, dışarı daha ucuz😂
E pizza yaptım, koyduğum malzeme dışarının 3 katı olunca fiyat da çarpı iki oluyor.
Tatlı deseniz kreması yumurtası çikolatası yine kilo başına maliyet 200 ü geçiyor.
Zıkkım ya!!!

Evde yaptığım her şeyin maliyeti çok çok üst, et tavuk türü ana yemekler hariç tabii.
Geçen poğaça yaptım, 1 tepsi 20 22 adet çıktı.
Maliyet hesapladım tanesi 9 liraya falan denk geliyor.
Şaka gibi, dışarı daha ucuz😂
E pizza yaptım, koyduğum malzeme dışarının 3 katı olunca fiyat da çarpı iki oluyor.
Tatlı deseniz kreması yumurtası çikolatası yine kilo başına maliyet 200 ü geçiyor.
Zıkkım ya!!!
Dışarıdakilerden farkı yok aynen. İçindeki malzeme belli en azindan diyorum ,yağı, eti sucuğu :(
Yani hep böyle. Bazen kendi kendime , bazen eşimle fiyatlari konuşmaktan kendimi deli gibi hissediyorum

Temel ihtiyaç bunlar ya

Eskiden markette fiyatlara bakmazdım bile, almam gerekeni alırdım ve kasada da şok olmazdım şimdi fiyata bakmadan bisey almak mümkün değil hatta çoğu zaman fiyata bakıp bıraktığım şeyler bile oluyor insan üzülüyor ya
Bundan 4 5 sene önce öğrenciyken öğrenci halimle daha rahat alışveriş yapıyordum, kitap alırken kozmetik malzemesi alırken 2 3 kez düşünmem gerekmiyordu
Geçen gün bi kitap aldım elime fiyatı 110 lira ve geri bıraktım
Aynı şekilde nemlendiriciler, güneş kremleri vs dehşet uçmuş
Sebamed nemlendirici kullanırdım ve 30 liraya filan alırdım şuan o kadar artmış ki fiyatı daha sonra alırım dedim ve almadım
Ne olacak sonumuz böyle bilmem

Back