• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylık geliriniz ne kadar?

blackberryy20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2022
98
71
3
28
Kızlar çalışıyor musunuz? Aylık geliriniz ne kadar ve geçinebiliyor musunuz? Ben çalışmıyorum ama maddi durumumuz da kötü sayılmaz ama herşey artık bana aşırı pahalı geliyor bugün eşimle bi kafede oturduk 1 tatlı ve 2 filtre kahveye 160 tl ödedik çok fazla değil mi? Fiyatlar çığrından çıkmış gibi hissediyorum

Kızlar çalışıyor musunuz? Aylık geliriniz ne kadar ve geçinebiliyor musunuz? Ben çalışmıyorum ama maddi durumumuz da kötü sayılmaz ama herşey artık bana aşırı pahalı geliyor bugün eşimle bi kafede oturduk 1 tatlı ve 2 filtre kahveye 160 tl ödedik çok fazla değil mi? Fiyatlar çığrından çıkmış gibi hissediyorum
Yok bence gayet makul hesap ödemişsiniz

Çünkü gerçekden fiyatlar çığırından çıkmış

Cocuklar sebze yemiyor, çoğunlukla kiymalı yiyecekler yapiyorum. .süt, tereyağı peynir, temel şeyler çok pahali yani.
Yemesen olmaz.
Ayda bir dışarı çık 500 min. Yine.
Lüks hiçbir şey yok
Yazık çok yazık .

Çok karamsarim, oysa normalde çok pozitif bir insanımdır. Ne olacak bu hal , açık hapishanede hissediyorum kendimi. Bir şeyler yapmak istiyorsun ,hesap yapıp duruyorsun.
Yani alıyorsun ,geziyorsun vs tamam ama kafamda hep hesap .
Yazık oldu ülkeme, inş eskiye döneriz.

Kimse yazmamış bu konuya da sasirdim

Çok karamsarim, oysa normalde çok pozitif bir insanımdır. Ne olacak bu hal , açık hapishanede hissediyorum kendimi. Bir şeyler yapmak istiyorsun ,hesap yapıp duruyorsun.
Yani alıyorsun ,geziyorsun vs tamam ama kafamda hep hesap .
Yazık oldu ülkeme, inş eskiye döneriz.

Kimse yazmamış bu konuya da sasirdim
Senelerdir yaza yaza bir hal olduk, dilde tüy bitti.
Bugün yarınların, gelecekteki felaketin habercisi dedik, laf dinletemedik, daha napalım🤷🏻‍♀️

Valla 100 bin kazananda para yok diye ağlıyor 10 bin kazananda ben bilmiyorum 8 buçuk alırken de bitiyordu 10 buçuk alırken de bitiyor bu ay 23 buçuk yattı oda bitti fark etmiyor yani

Ek gelirim var şu an maaşın 1.5 katı
Yine de ucu ucuna yetiyor
Benim yiyebildiklerim sinirli
Eşimde ayakta çalıştığı için ona göre yemek hazırlıyorum aslında ayırmaz
Dışarıda yemek vs gibi şeyleri hemen ek gelirden çekiyorum
Çalışarak yetebilecegine inancım yok ne kdr gelirse ona göre gidiyor sektöre göre ya kira yüksek olur yada ayrı kalıp bedel ödemek olur

Valla 100 bin kazananda para yok diye ağlıyor 10 bin kazananda ben bilmiyorum 8 buçuk alırken de bitiyordu 10 buçuk alırken de bitiyor bu ay 23 buçuk yattı oda bitti fark etmiyor yani
Çünkü giderlerin belli, 100 de alsan giderlerin fiyatı da artiyor.
Alım gücü artmıyor 😏

Ek gelirim var şu an maaşın 1.5 katı
Yine de ucu ucuna yetiyor
Benim yiyebildiklerim sinirli
Eşimde ayakta çalıştığı için ona göre yemek hazırlıyorum aslında ayırmaz
Dışarıda yemek vs gibi şeyleri hemen ek gelirden çekiyorum
Çalışarak yetebilecegine inancım yok ne kdr gelirse ona göre gidiyor sektöre göre ya kira yüksek olur yada ayrı kalıp bedel ödemek olur
Calisarak cok zor artik. Gelecek için biraz yatirim da yapmak lazım. Ama o da zor.
Fakirlik sınırı olmuş 30 kusur . Gelen gidiyor, kenara bir kuruş koyamıyorum.
Alıyorsun bir şeyleri hep stres. Çocuklar arkadaşlarıyla sinemaya gitmek istiyor, evde izleyelim yavrum . Zaten eskisi gibi değil ,çocukların o kadar gideri var ki.
Sırf boğaza gidiyor.
Bu çok acı.

Back