Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay ağzınız bal yesin , inşallah ya , güzel bisiy yapmaya çalışıyorum bir kızım var , diktigim kıyafetler çocuk kıyafeti adı altında kadın kıyafetleri değil ... çocuk ca şeyler , ne bileyim sentetik kullanmam falan filan .. kendimce prensiplerim var , şu zamana kadarda getirdim .. sayfa büyüyor 10 k yi aşınca nw bileyim ya korkmaya başladım , bnm gibi bu sii yapan insanlar var 20 k 80 k ... vergisiz nasıl rahatlar anlamıyorum ,Allah yatdim etsin.
Bu işinde bir muaflik durumu illaki vardır, güzelce arastirin.
KOSGEB e de başvurun dükkan açacaksınız.
Hibe kredilerede bak google a yazınca cıkar mutlakaOlabilir canim bir araştırayım , sukur geçinmek için bir yol.buldum derken batmayayim, kısmet , gözümü karartıp bir adıma bakıyor herşey
Notaldim inşallah bu gece bir bakicam.hepsine sağolun ...Hibe kredilerede bak google a yazınca cıkar mutlaka
Kadın girişimci hibe kredi vs diye
Devletin desteği var bu konularda
Alnının akıyla cıkarsın insallah
Hay ağzınız bal yesin , inşallah ya , güzel bisiy yapmaya çalışıyorum bir kızım var , diktigim kıyafetler çocuk kıyafeti adı altında kadın kıyafetleri değil ... çocuk ca şeyler , ne bileyim sentetik kullanmam falan filan .. kendimce prensiplerim var , şu zamana kadarda getirdim .. sayfa büyüyor 10 k yi aşınca nw bileyim ya korkmaya başladım , bnm gibi bu sii yapan insanlar var 20 k 80 k ... vergisiz nasıl rahatlar anlamıyorum ,
Benim anlamadigim instadan satış yaptiginizi kim nereden bilip vergi yukleyecek ? Normal kargoyla yollamiyormusunuzSevgili kk hanımları , uzun süredir girmiyordum şöyle böyle derken çocuk kiyafetleri tasarlamaya başladım , instagramda bir sayfam ve beli bir miktarda takipçim var .. 6 yasa dek çocuk kıyafetleri tasarlayıp dikiyprum sipariş aliyorum , buraya kadar herşey hoş fakat şöyle bir durum varki vergi meselesi .. ilklerde çok sipariş alamoyorKen şuan az da olsa kazanmaya başladım , aylık bin tl kadar ..
Vergi maliye ceza muhabbetleri den çok korkuluyorumama kendi sigortam yatırıp verimi verince de bana çok çok az bir miktar kalıyor , birde bunun muhasebwcisi bilmemnesi var
esim yanımda değil ve çocugumla geçinmeye çalısiyorum
sizce ne yapm alıyım , şirket kursam maliyeti çok .. olmasa dert tasa .. zaten evhamliyim bir insanım sizce ne yapmalı .. varmi fikri olan
Yanlış bilmiyorsam kosgeb de bir girişimcilik kursundan sonra hibe krediye basvurabiliyorsunuz kurs da çok uzun bir süre değil de en son Allah'ım yolunuzu bahtınızi açsın sayfayı merak ettim yanlız bende :)) kızım var da elbise aşığı bakardım birNotaldim inşallah bu gece bir bakicam.hepsine sağolun ...
Sevgili kk hanımları , uzun süredir girmiyordum şöyle böyle derken çocuk kiyafetleri tasarlamaya başladım , instagramda bir sayfam ve beli bir miktarda takipçim var .. 6 yasa dek çocuk kıyafetleri tasarlayıp dikiyprum sipariş aliyorum , buraya kadar herşey hoş fakat şöyle bir durum varki vergi meselesi .. ilklerde çok sipariş alamoyorKen şuan az da olsa kazanmaya başladım , aylık bin tl kadar ..
Vergi maliye ceza muhabbetleri den çok korkuluyorumama kendi sigortam yatırıp verimi verince de bana çok çok az bir miktar kalıyor , birde bunun muhasebwcisi bilmemnesi var
sizce ne yapm alıyım , şirket kursam maliyeti çok .. olmasa dert tasa .. zaten evhamliyim bir insanım sizce ne yapmalı .. varmi fikri olan
İnsallaj vardır öyle bişiy ,Yani bence internetten alışveriş yapılıyorsa kesinlikle vergi olmali. Diğer kuruluşlara haksızlık oluyor ve onlarda muaf olmak isteyebilir. Sonuçta giderleri daha fazla. Bu söylediğim bu işlerden milyar dolar kazananlar için tabi.
Ama dediğim gibi muaflik durumu olabilir. Ufak çaplı, kendini geçindirmeye çalışan insanlara devletin bir ayricaligi varsir.
Canim ya :)inşallah diyelim .. fakat var biliyorum, kısmet ya belki yarın bir muhasebeci tutar az masrafa girer ve ... bilmiyorum ya .. bakalimEvinden kucuk çaplı iş yapip satıyosun sanmıyorum vergiyle bilmem neyle bağlantısı olacağını. O kadar altın günleride kadınlar el işi yapıp satiyo :)
Ama belli bir para akışı var , bu 1 yıldır devam ediyor ..Benim anlamadigim instadan satış yaptiginizi kim nereden bilip vergi yukleyecek ? Normal kargoyla yollamiyormusunuz
belırlı bır tutarın altında vergıden muafsınız :)Sevgili kk hanımları , uzun süredir girmiyordum şöyle böyle derken çocuk kiyafetleri tasarlamaya başladım , instagramda bir sayfam ve beli bir miktarda takipçim var .. 6 yasa dek çocuk kıyafetleri tasarlayıp dikiyprum sipariş aliyorum , buraya kadar herşey hoş fakat şöyle bir durum varki vergi meselesi .. ilklerde çok sipariş alamoyorKen şuan az da olsa kazanmaya başladım , aylık bin tl kadar ..
Tam olarak bilmiyorum ama haberlerde böyle bi şeye denk gelmiştim. İş kolunun odasına kayıt olunuyodu sanırım ama belli bi miktarın altında iş yapılıyosa vergiden muaf olunuyodu.Sevgili kk hanımları , uzun süredir girmiyordum şöyle böyle derken çocuk kiyafetleri tasarlamaya başladım , instagramda bir sayfam ve beli bir miktarda takipçim var .. 6 yasa dek çocuk kıyafetleri tasarlayıp dikiyprum sipariş aliyorum , buraya kadar herşey hoş fakat şöyle bir durum varki vergi meselesi .. ilklerde çok sipariş alamoyorKen şuan az da olsa kazanmaya başladım , aylık bin tl kadar ..
Bunu bende çok isterim , fakat 1000 tl olan gelir in 600 tl si sigortaya gidecek 200 tl si muhasebeci .. birde vergi verdim hiç bişiy kalmıyor problemde bu zaten , ya işi bırakıcam yada bilmiyorum vallahi yaMotorlu nakil vasıtaları kullanmamak şartı ile gezici olarak veya bir iş yeri açmaksızın perakende ticaret ile iştigal edenler (4369 sayılı Kanunun 26 ncı maddesiyle değişen parantez içi hüküm Yürürlük; 1.1.1999) (Giyim eşyalarıyla zati ve süs eşyaları, değeri yüksek olan ev eşyaları ile pazar takibi suretiyle gıda, bakkaliye ve temizlik maddelerini ve sabit iş yerlerinin önünde sergi açmak suretiyle o iş yerlerinde satışı yapılan aynı neviden malları satanlar hariç) ;(2)
Kaynak: http://www.gib.gov.tr/node/85737
El yapımı çocuk kıyafeti yapım satımı esnaf vergi muafiyeti kapsamına giriyor mu? emin olamadım bu saatte :)
Deneyimli smmm arkadaşlar yazar veya 189'u arayıp sorabilirsiniz.
Vergi vermeniz gerekiyorsa verginizi verin (bence)
Vergi vermek vatandaşlık görevidir.
Vergi dairesine gidip bir arastiram lazım ; ( bakalım n wcikacak onumeTam olarak bilmiyorum ama haberlerde böyle bi şeye denk gelmiştim. İş kolunun odasına kayıt olunuyodu sanırım ama belli bi miktarın altında iş yapılıyosa vergiden muaf olunuyodu.
Ya zaten skt bunları yapınca bana para kalmaması , bu hobim degil, yani bir kızımla geçi meye çabalıyorum , ve az bir miktar bile bnm için çok degerliMuafiyet konusunu bilmiyorum, ancak benim de internet üzerinden satış yaptığım bir firmam var instagram ile başladım belli bir süre sonra şahıs firması kurdum.Şahıs firması şirket kurmak kadar zahmetli değil bir günde açıp bir günde kapatabilirsiniz.Firmayı kurduktan sonra kendi sigortanızı yatırıp satışlara fatura kesip vergi veriyorsunuz firma adresi ev adresi olarak gösterilebiliyor.Tüm kestiğiniz faturaların kdvsini vermek yerine malzeme aldıkça firmanız adına fatura kestirip vergiden düşebilirsiniz
Bunu bende çok isterim , fakat 1000 tl olan gelir in 600 tl si sigortaya gidecek 200 tl si muhasebeci .. birde vergi verdim hiç bişiy kalmıyor problemde bu zaten , ya işi bırakıcam yada bilmiyorum vallahi ya