- 7 Ocak 2015
- 585
- 663
- 103
- 37
Neden bitti dediniz. Mutluluklar Dilerim daim olsun inşallah
En son bir şey aldım neden diye kızarak sordu. Bende terk ettim öncesi de var tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bitti dediniz. Mutluluklar Dilerim daim olsun inşallah
Çok teşekkür ederim. bi hatasından dolayı ayrılmıştım. sonradan hatasını dank etti kafasına. sürekli uğraştı beni ikna etmek için. zaten üzülüyordum çok. bunalımdaydım. aradaki sevgi ağır bastı affettim barıştım
4 ay boyunca bi şey yapmamış mıydı barışmak için?En son bir şey aldım neden diye kızarak sordu. Bende terk ettim öncesi de var tabi
4 ay boyunca bi şey yapmamış mıydı barışmak için?
Uzun bi zaman gerçekten. Bende barışmak istiyorum ama kabul etmedi. Sürekli aradım açmadı mesaj attım mesajları açmıyor bile ama engellemiyor da kafam çok karışıkYooo doğum günümde mesaj attı, cevap verince aradı. Arayıp sormadığı için de baya sinir olmuştum.
Uzun bi zaman gerçekten. Bende barışmak istiyorum ama kabul etmedi. Sürekli aradım açmadı mesaj attım mesajları açmıyor bile ama engellemiyor da kafam çok karışık
Nasıl şuan yine mi ayrısınızben de dün kafam güzel oldu mail attım ( biz heryerden engelledik birbirimizi sadece mailleşiyoruz:):)
seni özledim yazdım. "yapma, yapma" yazmış.
Nasıl şuan yine mi ayrısınız
Ha pardon siz neden ayrıldınız ne kadarssüre birlikte oldunuzbeni karıştırdınız mı, bu konuya ilk mesajım
Ha pardon siz neden ayrıldınız ne kadarssüre birlikte oldunuz
Anladım. Peki sence benim sevgilim neden engellememiş olabilir bu çok karıştırdı kafamı ? Yazdım uzun uzun açmadı mesajları engelle dedim engel de atmadı neden acababizim çok karışık saçma bişi. 2,5 senedir görüşüyoruz, ama hep ayrılık aralarda. yine ayrıyız. yani anlatmaya mantık sığmaz.
Anladım. Peki sence benim sevgilim neden engellememiş olabilir bu çok karıştırdı kafamı ? Yazdım uzun uzun açmadı mesajları engelle dedim engel de atmadı neden acaba
Geri dönerse seviyodur klasik lafi dogruSevgilinizle aylarcs ayrı kalıp tekrar barıştınız mı? Zaman öfkeyi kini unutturup özletir mi sevgiliyi??
evet barıştım sonra yine ayrıldım keşke hiç barışmasaydım bi insana ikinci şans fazlaymış onu anladımSevgilinizle aylarcs ayrı kalıp tekrar barıştınız mı? Zaman öfkeyi kini unutturup özletir mi sevgiliyi??
Şunu anladım eğer bi gün uzun bi ilişkim olursa ayrıldığımızda gelinlik bakıcam bu nedir yahuu her dönüşler mutlaka evlilikle sonuçlanmışGeri dönerse seviyodur klasik lafi dogru
Dönmesse bosver
Seven insan birakamaz
Bizde 8 ay ayrılıktan sonra evlendik 10 yillik evliyiz simdi
Barismak icin geldiginde direk evlilik teklifini yapti ayri kalamiyacagimizi anladik ve evlendik
Neden 3 kez terk edip geri döndü3 defa aynı insan tarafından terk edilmiş biri olarak (evet bu da bir başarı) yazıyorum. Afedersiniz işin b.ku öyle bir çıkmıştı ki, güvensizliğim öyle bir boyut almıştı ki, şimdi kendisini yolda görsem bir dilenciye sadaka verip yolumu değiştiririm.
Sırf bu güvensizlik nedeniyle son golü de ben atmıştım ayıptır söylemesi hehehe böbürlenmeyi de heeeç sevmem her neyse eminim ayrılıp sonradan mutlu olanlar vardır ama ben “severek ayrılma” konseptine inanmıyorum. Ayrılığın olduğu yerde mutlaka yetersiz sevgi vardır. Naçizane fikrim.
Uzun bi zaman gerçekten. Bende barışmak istiyorum ama kabul etmedi. Sürekli aradım açmadı mesaj attım mesajları açmıyor bile ama engellemiyor da kafam çok karışık
Neden ayrılmıştınız peki? 1 yıl nasıl sabırlı olabildin ki
peki 1 ay flört dönemi 3 kez görüşme oldu geri dönme şansı var mıdırUzun süre yoğun bi sevgililik dönemi yaşandıysa tekrar barışma ihtimali var. Eften püften bir ayrılık sebebiyse ilişki evliliğe de taşınır. Ama 1-2 ay flört edip 1 sene ayrı kaldıysanız unutun bi zahmet.
Bizde geçen yıl 1 ay flört ettik 3 4 kez görüştük olmamıştı sonra sürekli yazdı pişman oldu canımpeki 1 ay flört dönemi 3 kez görüşme oldu geri dönme şansı var mıdır