• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylarca ayrı kalıp barışanlar var mı??

ayriligimizi hic kabullenmemisti..heo takip etti beni cok ugrasti ama ben kararliydim o zamanlar.sonra mezun oldum ailemin yanina baska sehre gectim.
hic iletisimimiz olmadi o surecte.onun hayatina baskasi girdi benimkine baskasi
zaman icinde onu unutamadigimi farkettim.istihare namazina yatiyordum ruyamda hep esimi goruyodum.
bi defasinda beyaz bi otobuse binip uzin yola gittigimizi gordum.

diger ruyamda bana battaniye uzattigini gordum (oda evlenmek is)

son ruyamda yagmurlu bi yerdeydim,bi araba geliyor esimin icinde.beni aliyor bombos bi bi sit goturuyor.
bos bo daireye giriyoruz sonra.

en son evime birakiyor,ne zaman geleceksin diyor soruyorum "daha zamani var diyor bana"
ve o ruyamda gordugum siteye ve eve gelin gityim inanirmisiniz bilmem:)
ilk 2.5 yil orda oturduk.

nasip olursa o evi ikimizde satin almayi cok istiyoruz ilerde allah nasip ederse.

cok uzattim:)

bu ruyalar uzerine ben yazdim esime..5 ay kadar gorustuk sonra yeniden basladik.
iste boyle:)
Ya böyle şeyleri bazen duyuyorum ama hiç inanmazdım. Gerçekten var mı ya bak şimdi bir tuhaf oldum. Bazıları da diyor ki evleneceğim kişiyi rüyamda gördüm ve bir gün geldi onunla evlendim. Hiç inanmıyorum böyle şeylere aslında. Ama şimdi yazınızı okuyunca merak ettim açıkçası. Gerçekten tamı tamına o evi mi gördünüz ? Çok ilginç ve mucize gibi gerçekten.

Ya böyle şeyleri bazen duyuyorum ama hiç inanmazdım. Gerçekten var mı ya bak şimdi bir tuhaf oldum. Bazıları da diyor ki evleneceğim kişiyi rüyamda gördüm ve bir gün geldi onunla evlendim. Hiç inanmıyorum böyle şeylere aslında. Ama şimdi yazınızı okuyunca merak ettim açıkçası. Gerçekten tamı tamına o evi mi gördünüz ? Çok ilginç ve mucize gibi gerçekten.
evet cok ilginç ama tam o ev.
yuksek salon manzarasindan bakiyorduk cidden 8.katta oturdum.
site bombostu ve o siteye ilk tasinanlardan olduk ilk aylar hep bostu zamanla doldu..bende nadir yasarim boyle seyler.
o ruyami tamamen hatirlama sebebim yazmiştim bi yere.unutamadigim ruyalardandir

o ruyadan sonra 1 sene sonra evlendim.
yani o siteler yapim aşamasindaymiş daha ben gordugumde

Değil. Belkide bu hiç konuşmak, hatırlamak istemediği bir konu. Belki bi tramva onun için, zor aştığı bir olay. Sizde bilmiyorsunuz sebebini. Hiçbir sebebi olmasa bile acınızı paylaşmak zorunda değil. Ölüm acısı zor bi acı, herkes buna ortak çıkamaz. Çok çok yakın olmadığım birinin acısını nasıl paylaşırım, şahsen ben onu bile bilmiyorum.
canım son konum değil de onun bi önceki konumu okuyup yorum yapar mısın

Ben varim:)
eşimle 3 sene dolu dizgin sevgililik donemimizden sonra tam 2 sene ayrildik.

bu surecte ben baskasiyla nisanlandim nisan attim.

esimin hayatina biri girdi yapamadi ayrildi.

esim hic vazgecmedi benden uzun sure hep barismak istedi.

sonra bi sekilde tekrar baristik ve 1 yil sonra evlendik.

suan 5 yillik evlievliyiz bi kizimiz var:)
sukur mutluyuz.
oda bizim sinavimiz oldu

İkiniz de vaçgeçmişsiniz ki hayatınıza başkaları girmiş. Olmayınca geri dönmüşsünüz aslında.

İkiniz de vaçgeçmişsiniz ki hayatınıza başkaları girmiş. Olmayınca geri dönmüşsünüz aslında.
dediginiz gibi olsaydi eger 5 yildir mutlu bi evliligimiz olmazdi.
esim hic vazgecmedi,o donemler ofke sorunu vardi.
severek bitirmistim .mutsuz olacagimiza inaniyordum o zamanlar.
ama sukur oo problemin yendi.
bende hic unutamamistim.
2 sene boyunca hic bir animizi atamamistim iyikidr atmamisim:)

herkeste olacak diye bir kaide yok ama ayrılıp barışan çok var cevremde.

Hatta bi arkadaşımın anne babasi 3 yıl flört etmiş sonra ayrılmışlar şehirler falan değişmiş. O sırada kadın bir nişan atmiş adamında 1, 2 sevgilisi olmuş 3 yıl sonra sokakta karşılaşmışlar. Eskileri konuşalım yad edelim derken bi bakmışlar aşkları depreşmiş. Simdi 24 yıllık evililer ve hayatımda gördügüm en mutlu, en enerjik, en tatli çift. Kadın her fırsatta bize bile amlatır. "Hala çok aşığım bana bir kez baksa gözlerim parlar gece karanlıkta bile" der.

Allah nasibine yazdıysa nerede ne şartlarda olsa da oluyor. Nasibinizde yoksa üzülmeyin hayırlısı budur. Belki de faha iyisi çıkacaktır karşınıza.

6 ay ayrı kaldıktan sonra barıştım ben de. Ama aramızda bi sorun yoktu ayrılık sebebi çok ufak bişeydi. İrtibatımız kesilmedi sözde arkadaş kalmıştık ama dayanamadık :KK70:Hiç bi sorun yok şuan hatta benim ne kadar cok sevdiğimi farketmemi sağladı bu ayrılık.

evet cok ilginç ama tam o ev.
yuksek salon manzarasindan bakiyorduk cidden 8.katta oturdum.
site bombostu ve o siteye ilk tasinanlardan olduk ilk aylar hep bostu zamanla doldu..bende nadir yasarim boyle seyler.
o ruyami tamamen hatirlama sebebim yazmiştim bi yere.unutamadigim ruyalardandir

o ruyadan sonra 1 sene sonra evlendim.
yani o siteler yapim aşamasindaymiş daha ben gordugumde
Çok ilginçmiş gerçekten. Mutluluklar diliyorum :)

dediginiz gibi olsaydi eger 5 yildir mutlu bi evliligimiz olmazdi.
esim hic vazgecmedi,o donemler ofke sorunu vardi.
severek bitirmistim .mutsuz olacagimiza inaniyordum o zamanlar.
ama sukur oo problemin yendi.
bende hic unutamamistim.
2 sene boyunca hic bir animizi atamamistim iyikidr atmamisim:)

O zaman da diğer insanı sürekli zihnen aldatmış ve kullanmış oluyorsunuz. Yaptığınızın neyini savunuyorsunuz anlamadım.

Anladım. Peki sence benim sevgilim neden engellememiş olabilir bu çok karıştırdı kafamı ? Yazdım uzun uzun açmadı mesajları engelle dedim engel de atmadı neden acaba

sana yazmıştım, 2 ay oldu ayrılalı, ben hep arıyodum cevap vermiodu. en son msj atmıştım fln.
neyse, gecen hafta bana bikaç mail attı ( heryerden engelli olduğumuz için mailleşiyoruz:) cevap vermedim.

en son 3 gün önce benim eve yani siteye geldi. konuştuk barıştık:)

sana yazmıştım, 2 ay oldu ayrılalı, ben hep arıyodum cevap vermiodu. en son msj atmıştım fln.
neyse, gecen hafta bana bikaç mail attı ( heryerden engelli olduğumuz için mailleşiyoruz:) cevap vermedim.

en son 3 gün önce benim eve yani siteye geldi. konuştuk barıştık:)
Öncelikle çok mutlu oldum sizin adınıza bu sefer daha güzel aşkla ayrılmamak üzere devam edersiniz inşallah.

Peki nasıl oldu siz sürekli yazıyordunuz istemiyorum mu diyodu? Neden ayrılmıştınız

Öncelikle çok mutlu oldum sizin adınıza bu sefer daha güzel aşkla ayrılmamak üzere devam edersiniz inşallah.

Peki nasıl oldu siz sürekli yazıyordunuz istemiyorum mu diyodu? Neden ayrılmıştınız

teşekkür ederim amin, darısı başınıza.
biz aslında evlilik mevzuları yüzünden ayrılmıştık. benim hiç öyle bir isteğim olmamasına rağmen erkek arkadaşım bunu istemediğini belirten konuşmalar yapmaya başlamıştı. ne kadar evlilik istemesemde ben hiç bir erkeğe karşıma geçip "ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum" dedirtmem. neyse ayrıldım tabi. 1 ay sonra ben pişman oldum aradım sordum. ama hep bana dediki "ben senin zamanını alak istemem haklısın sen önüne bak"

o kdr kötü oldum ki, bi de ezik gibi arıyorum hala.hatta bi aradığımda bana seni sevmiyorum demişti. sonra durdum. bi kendime geldim. çıkmaya başladım dışarı. gerçekten seven insan gitmez fln diolar yaa, öyle bişrey yok gerçekten seven adam gidebilir.ama gerçekten seven insan mutlaka geri gelir. bak ben onun başka kızlarla görüştüğünü biliyorum, bi boklar yediğini de biliyorum. işte bunları yapması o kadar hızlandırıoki geri gelmesini çünkü gerçek aşk sevgi kolay bulunmuyo.

sadece sessiz kalmanı tavsiye ediyorum sana.

teşekkür ederim amin, darısı başınıza.
biz aslında evlilik mevzuları yüzünden ayrılmıştık. benim hiç öyle bir isteğim olmamasına rağmen erkek arkadaşım bunu istemediğini belirten konuşmalar yapmaya başlamıştı. ne kadar evlilik istemesemde ben hiç bir erkeğe karşıma geçip "ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum" dedirtmem. neyse ayrıldım tabi. 1 ay sonra ben pişman oldum aradım sordum. ama hep bana dediki "ben senin zamanını alak istemem haklısın sen önüne bak"

o kdr kötü oldum ki, bi de ezik gibi arıyorum hala.hatta bi aradığımda bana seni sevmiyorum demişti. sonra durdum. bi kendime geldim. çıkmaya başladım dışarı. gerçekten seven insan gitmez fln diolar yaa, öyle bişrey yok gerçekten seven adam gidebilir.ama gerçekten seven insan mutlaka geri gelir. bak ben onun başka kızlarla görüştüğünü biliyorum, bi boklar yediğini de biliyorum. işte bunları yapması o kadar hızlandırıoki geri gelmesini çünkü gerçek aşk sevgi kolay bulunmuyo.

sadece sessiz kalmanı tavsiye ediyorum sana.
Çok doğru bi karar almışsın ve böyle bi konuya rağmen onunla kalman büyük hata olurdu tamda sessiz kalmayı gerektirecek bi konuymuş kendi konuma benzettim aslında sadece açıkça konuşmadık bunu.

Peki şimdi neye karar verildi sana ne söyledi ?

Çok doğru bi karar almışsın ve böyle bi konuya rağmen onunla kalman büyük hata olurdu tamda sessiz kalmayı gerektirecek bi konuymuş kendi konuma benzettim aslında sadece açıkça konuşmadık bunu.

Peki şimdi neye karar verildi sana ne söyledi ?

kusura bakma görmemişim yazdıığını.
ya ben kaç yaşıma gelmeme rağmen hala evlilik konusunda bir masal hayal eden insanım. yani barışırım ama evlenirsek gibi birşey yine demedim tabiki ona. ben böyle bişey diemem yani utanırım anladın mı bana yakışmaz. geldi, ve bana aynen şöyle söyledi, sensiz asla olamayağımı anladım, seni asla bırakmıycam, ne istiosan sözünü veririm, kefil getiririm senet imzalarım dedi:):):

:halay:
kusura bakma görmemişim yazdıığını.
ya ben kaç yaşıma gelmeme rağmen hala evlilik konusunda bir masal hayal eden insanım. yani barışırım ama evlenirsek gibi birşey yine demedim tabiki ona. ben böyle bişey diemem yani utanırım anladın mı bana yakışmaz. geldi, ve bana aynen şöyle söyledi, sensiz asla olamayağımı anladım, seni asla bırakmıycam, ne istiosan sözünü veririm, kefil getiririm senet imzalarım dedi:):):

Yaaaaa :halay:
Şuanda beklediğim olay bu ancak gelir bunu derse bende barışırdım. Cidden bunu anlamaları için yalnız bırakmak hatta başkalarını tanımları gerekiyor çok sevindim. Keşke benim de böyle olsa :hasta:

Back