• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylarca ayrı kalıp barışanlar var mı??

5 sene sevgililik 7 aylık evliyiz cocukluk genclik dönemlerimiz olunca akıl havada ayrılıkda çok olurdu ama 1 haftadan uzun surmezdi :) dayanamazdik

peki 1 ay flört dönemi 3 kez görüşme oldu geri dönme şansı var mıdır
Olmaz diyemem ama olması için bi sebep yok derim. Ayrılırken en kötü şeyler, barışma aşamasında da anılar hatırlanıyor. Hatırlanacak, bağınızı koparamayacak ne tür anılarınız olmuş olabilir ki?

2.5 senelik ilişkiden sonra ayrıldık. Yaklaşık bir buçuk yıl kadar ayrı kaldık.

Ayrılık benim kararımdı. Başta o da istedi ama sonra yalvarıp yakarma faslı başladı. Ben istemedim. Başkasıyla tanıştım. Nişan yaptım. Mobilya falan aldık :) ama benden eski sevgilim hiç vazgeçmedi. Hissediyordum. Anneme kadar arayıp yalvarmıştır:) annemi de ağlattı o ağlamalarıyla. Nişanlıma hiç yansıtmadım ama beni devamlı arıyordu. Numara değiştirdim evi aradı. Fişini çektim telefonun bu sefer arkadaşlarımı arayıp yazmaya başladı. (Uzak şehirdeydik) O adamla mutsuz olacak engel olun konuşun bizi barıştırın vs diyormuş. Sonunda dediği de oldu. Mutsuz olduk. Çok kavga ettik nişanlımla. Çok kötü ayrıldım. Tabi diğeri tetikteymiş. Öğrendiği an geldi. Naz niyaz derken birkaç aya tamamen barıştık. Bir sene sonra evlendik. Haftaya kızımızı kucağımıza alıyoruz inşallah :KK200:

Beklemek çözüm değil bence. Ne zaman vazgeçersen bazı şeyler o zaman gerçekleşiyor. Bir yerde okumuştum diyordu ki “ bir şeylerin sen vazgeçtiğin anda olması, evrenin sana sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir”

Ben ne nispet yaptım ne de hırs. Sadece öyle hissettim öyle yaptım. Eşim gerçekten hataları yüzünden pişman olmuş ki vazgeçmedi. Tüm bunların yaşanması gerekiyormuş.

Arkadasim 4 yıllık sevgilisiyle 3 yıl ayrı kaldı şimdi 6 yılık evliler.

2.5 senelik ilişkiden sonra ayrıldık. Yaklaşık bir buçuk yıl kadar ayrı kaldık.

Ayrılık benim kararımdı. Başta o da istedi ama sonra yalvarıp yakarma faslı başladı. Ben istemedim. Başkasıyla tanıştım. Nişan yaptım. Mobilya falan aldık :) ama benden eski sevgilim hiç vazgeçmedi. Hissediyordum. Anneme kadar arayıp yalvarmıştır:) annemi de ağlattı o ağlamalarıyla. Nişanlıma hiç yansıtmadım ama beni devamlı arıyordu. Numara değiştirdim evi aradı. Fişini çektim telefonun bu sefer arkadaşlarımı arayıp yazmaya başladı. (Uzak şehirdeydik) O adamla mutsuz olacak engel olun konuşun bizi barıştırın vs diyormuş. Sonunda dediği de oldu. Mutsuz olduk. Çok kavga ettik nişanlımla. Çok kötü ayrıldım. Tabi diğeri tetikteymiş. Öğrendiği an geldi. Naz niyaz derken birkaç aya tamamen barıştık. Bir sene sonra evlendik. Haftaya kızımızı kucağımıza alıyoruz inşallah :KK200:

Beklemek çözüm değil bence. Ne zaman vazgeçersen bazı şeyler o zaman gerçekleşiyor. Bir yerde okumuştum diyordu ki “ bir şeylerin sen vazgeçtiğin anda olması, evrenin sana sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir”

Ben ne nispet yaptım ne de hırs. Sadece öyle hissettim öyle yaptım. Eşim gerçekten hataları yüzünden pişman olmuş ki vazgeçmedi. Tüm bunların yaşanması gerekiyormuş.
Ya o kadar şaşırdım ki şuan Rabbimin nasip dediği bu olsa gerek çok mutlu oldum üstelik tabi sizde yıpranmışsınızdır nişanlıdan ayrılmakda zor bi süreç. Allah bağışlasın kızınızıda evliliğinizide maşallah mutluluğunuz daim olsun ❤️

şuan birlikte misiniz peki canım 1 ay flört döneminden sonra peki sen nasıl davranış sergiledin hiç yokladın mı aradın mı vs
Geçen yıl flört döneminde ben hoşlandım ondan ama o hiç fikirlerinden bahsetmezdi sadece sürekli buluşmak isterdi ve muhabbet etmezdi ben sürekli bu böyle olmaz demek ki hoşlanmıyosun demek ki beğenmedin vs diye zorlardım bi süre izin vermedi hayır bi sorun yok yapma böyle falan en son yeter artık oyalama beni dedim oda konuşmayalım dedi.. Sonra bi süre sonra mesajlar başladı ben tabiki ciddiye almadım istiyordum onu ama güvenmiyordum derken her 2 ay da bir yokladı görüşelim diye hayır dedim kızıyordu sinirleniyodu engelliyordu açıyordu :) asla umrumda olmadı çünkü zsteb unutmuştum hatta başkasıyla bile sevgili oldum sırf yakamdan düşsün diye buluştum en son aylarca ısrardab sonra tabiki.. Derken yapıştı bana senden hoşlanıyorum ve hayatımda istiyorum dedi ilk zamanlar ilgim yoktu ama yine de görüştüm çekti kendine beni tam anlamıyla benimsedi çok güzel anlar yaşadık. Ama şuan yine ayrıldık bakalım ne olacak

engellemek gerçekten cok saçma cocukca bir davranış, yani bişiler paylaştığın sevdiğin insanı sapık gibi engelliosun. haa ben yapıyorum neden, çünkü ben de bi salağım, böyle canı acısın sinir olsun diye yapıyorum. engellemek yada engellememenin aşkla sevgiyle alakası yok bence. takılma buna. senin yapacağın şey sessiz kalmak. üstüne gittikçe kaçıyor. bak bana
Bunu defalarca yaşadım biliyorum ne kadar zorlarsan o kadar olmaz gerçekten ama ayrılığı kabul etmeyen ısrarla sürekli arayan kesinlikle istemediğim birini de engellerim ben o yüzden acaba dedim emin değil mi ayrılıktan

Biz de 6 sözlenmek üzereyken ayrıldık 6 ay ayrı kaldık. Daha sonra barıştık tabi şuan 7 yıllık evliyiz ve çok mutluyuz. Bana göre gerçekten seviyorsanız ayrılık işe yarıyor çünkü kaybetme korkusu ve onsuz yaşadığın günler geliyor aklına ve daha sıkı sarılıyorsun ilişkine.

Böyle bir barışma durumu oluyordu. Evet aylar sonra o öfke de gidiyor. Aslında o öfkenin de bir umursama olduğunu görüyorsunuz. Kendim değiştim. Kötü davranışlarımı sorguladım yeni hobiler edindim,derslerimi verdim. Ama o değişmemişti. Kendi kafasıyla bıraktım arkadaşım. Siz niye ayrıldınız?

Olmaz diyemem ama olması için bi sebep yok derim. Ayrılırken en kötü şeyler, barışma aşamasında da anılar hatırlanıyor. Hatırlanacak, bağınızı koparamayacak ne tür anılarınız olmuş olabilir ki?
Yani başlarda beni cok begendigini guzel buldugunu bulustugumuzda muhabbetten keyif aldigini ileriye dönük konusmalar diyodu bana ilgisizsin diyordu ben ilgilendikce daha da uzaklasti sessiz sedasiz sebep gostermeden gitti yani 1 ay olacak nerdeyse

Yani başlarda beni cok begendigini guzel buldugunu bulustugumuzda muhabbetten keyif aldigini ileriye dönük konusmalar diyodu bana ilgisizsin diyordu ben ilgilendikce daha da uzaklasti sessiz sedasiz sebep gostermeden gitti yani 1 ay olacak nerdeyse
İlgiyi bulunca budalaya dönmüştür. Ay dönmesin oda geri. Ama verebileceğim tek tavsiye; aklınızda kalan biri varsa iyi veya kötü bir sonuca vardırmak için tekrar iletişime geçin. İlla karşınızdaki geçmek zorunda değil. Ben birini düşünüyorsam, geri gelse kabul edeceksem neden bekleyeyim ki? Yazarım ve ona göre kendime bi yol çizerim.

İlgiyi bulunca budalaya dönmüştür. Ay dönmesin oda geri. Ama verebileceğim tek tavsiye; aklınızda kalan biri varsa iyi veya kötü bir sonuca vardırmak için tekrar iletişime geçin. İlla karşınızdaki geçmek zorunda değil. Ben birini düşünüyorsam, geri gelse kabul edeceksem neden bekleyeyim ki? Yazarım ve ona göre kendime bi yol çizerim.
Iletisime gecmem imkansiz gururuma yediremem
Neden dersen babami kaybettim ben acımı onunla paylastim ondan sonra hic arayip sormadi ama gönlüm onda

Iletisime gecmem imkansiz gururuma yediremem
Neden dersen babami kaybettim ben acımı onunla paylastim ondan sonra hic arayip sormadi ama gönlüm onda
Acınızı paylaşmasını gerektirecek bi vefa duygusu oluşmamış demek ki. Yabancıya duyduğu üzüntünün ilerisine geçmemiştir. Çok gururluk bi durum yok. Bi ilişkiniz yokmuş çünkü.

Acınızı paylaşmasını gerektirecek bi vefa duygusu oluşmamış demek ki. Yabancıya duyduğu üzüntünün ilerisine geçmemiştir. Çok gururluk bi durum yok. Bi ilişkiniz yokmuş çünkü.
Yaptigi acimasizca degil mi ama onunda babasi vefat etmis beni en iyi o anlar diye düşünmüştüm

Yaptigi acimasizca degil mi ama onunda babasi vefat etmis beni en iyi o anlar diye düşünmüştüm
Değil. Belkide bu hiç konuşmak, hatırlamak istemediği bir konu. Belki bi tramva onun için, zor aştığı bir olay. Sizde bilmiyorsunuz sebebini. Hiçbir sebebi olmasa bile acınızı paylaşmak zorunda değil. Ölüm acısı zor bi acı, herkes buna ortak çıkamaz. Çok çok yakın olmadığım birinin acısını nasıl paylaşırım, şahsen ben onu bile bilmiyorum.

Benim eşim arkadasımın arkadasıydı sevgilisi vardı beni ilk gördüğünde. O zamanlar benden hoşlanıyormuş. Ama açılmamış sevgilisiyle evlendi. 8 yıl geçtikten sonra kader bizi bir araya getirdi evliyiz. :)

Bu kesinlikle benim mantığım yanlış olabilir ama böyleyim ayrıldık mı sevgilimle net miyiz kesin miyiz diye ikna olana kadar konuşurum konuşmak istemiyorsa bile zorlarım çünkü bende zaman diye beklemek diye bi şey yok

Değil. Belkide bu hiç konuşmak, hatırlamak istemediği bir konu. Belki bi tramva onun için, zor aştığı bir olay. Sizde bilmiyorsunuz sebebini. Hiçbir sebebi olmasa bile acınızı paylaşmak zorunda değil. Ölüm acısı zor bi acı, herkes buna ortak çıkamaz. Çok çok yakın olmadığım birinin acısını nasıl paylaşırım, şahsen ben onu bile bilmiyorum.
Ama simdi şöyle bi durum var uzak ve yakininsanlar çevremdeki hep yanimda oluyolar arayip soruyolar yalniz hissettirmemek icin benim hic bi degerim yokmus demek ki onun icin yahu ben olsam bisey hissetmesem dahi insanlik vazifemi yapaŕ arar sorardim

Back