• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylarca ayrı kalıp barışanlar var mı??

Sevgilinizle aylarcs ayrı kalıp tekrar barıştınız mı? Zaman öfkeyi kini unutturup özletir mi sevgiliyi??
Var ,aylar değil yıllar sonra (1,5 yıl) bir araya geldik ve evlendik. 10 yıldır evliyiz. O ayrılık döneminde ikimizin de hayatına başkaları girdi çıktı . Tekrar bir araya geldik ve evlenme kararı aldık. İlişkinizi bitiren sebepler önemli.bu konuda yazacaklarım bu kadar. :)

2 defa ayrildik biri 6-7 ay sürdü barıştık 1 sene sonra yine ayrıldık, (eşim bazı nedenler yüzünden ayrilmak istiyordu) bu defa 4 ay ayrı kaldık o sürede bensiz olamicani anlayıp döndü 10 ay sora evlendik. Şimdi 2 yıllık evliyiz çok şükür.

2 defa ayrildik biri 6-7 ay sürdü barıştık 1 sene sonra yine ayrıldık, (eşim bazı nedenler yüzünden ayrilmak istiyordu) bu defa 4 ay ayrı kaldık o sürede bensiz olamicani anlayıp döndü 10 ay sora evlendik. Şimdi 2 yıllık evliyiz çok şükür.
Mutluluklar Dilerim.. Neden ayrılmıştınız ilk

Mutluluklar Dilerim.. Neden ayrılmıştınız ilk
Çok teşekkür ederim canım. İkisinde de eşim beni terk etti :) nedeni ise maddiyat ve fiziksel olarak kendine güvenmiyordu(çok uzun hikaye) benden ayrılınca kendine geldi kilo verdi,saç ektirdi iş buldu sonra beni ikna etmek için gece gündüz dil döküp ikna etti :)

Çok teşekkür ederim canım. İkisinde de eşim beni terk etti :) nedeni ise maddiyat ve fiziksel olarak kendine güvenmiyordu(çok uzun hikaye) benden ayrılınca kendine geldi kilo verdi,saç ektirdi iş buldu sonra beni ikna etmek için gece gündüz dil döküp ikna etti :)
Haksız sayılmazmış kendine göre tabi.. Şartlar bazen duygunun önüne geçiyor kendimizi o zamanlar kötü hissediyoruz mümkün gerçekten hani insan sevdiğini bırakmaz mantığı çok doğru değil. Gerçi ben böyle anlık bi olayla ayrılan var mı onu merak etmiştim ama pekte öyle yok gibi.

Haksız sayılmazmış kendine göre tabi.. Şartlar bazen duygunun önüne geçiyor kendimizi o zamanlar kötü hissediyoruz mümkün gerçekten hani insan sevdiğini bırakmaz mantığı çok doğru değil. Gerçi ben böyle anlık bi olayla ayrılan var mı onu merak etmiştim ama pekte öyle yok gibi.
Ağlayarak bırakmıştı beni mecburdu kendince. Anlık ayrilmada olur tabi, ne kadar oldu ayrılalı?

1 yıl ayrı kalıp barıştık...ben çok istemiş ve uğraşmıştım...ama barıştıktan sonra sürekli ayrılıkla tehdit edildim

Uzun süre yoğun bi sevgililik dönemi yaşandıysa tekrar barışma ihtimali var. Eften püften bir ayrılık sebebiyse ilişki evliliğe de taşınır. Ama 1-2 ay flört edip 1 sene ayrı kaldıysanız unutun bi zahmet.

Uzun süre yoğun bi sevgililik dönemi yaşandıysa tekrar barışma ihtimali var. Eften püften bir ayrılık sebebiyse ilişki evliliğe de taşınır. Ama 1-2 ay flört edip 1 sene ayrı kaldıysanız unutun bi zahmet.
Haklısınız ama şunu gördüm bi şeyler paylaşılmışsa gün geliyor mutkaka konuşuluyor duygu kalsa da kalmasa da

ayrılık sebebine ve o arayı doldurup doldurmadığına bağlı olarak barışılabilir bence.

bennnnnn :) düğüne iki ay kala nişan attım sinirlenip. ondan sonra tekrar barıştık bikaç ay soonra. Allah izin verirse mayısta düğünümüz var

4 yıllık sevgiliydik bitti dedim. Başka bir şehre gittim, 5 ay sonra aradı. Şu an 4 yıllık evliyiz.

bennnnnn :) düğüne iki ay kala nişan attım sinirlenip. ondan sonra tekrar barıştık bikaç ay soonra. Allah izin verirse mayısta düğünümüz var
Nişan attıktan sonra o mu hep uğraştı 2 ay boyunca nasıl bi süreç geçirdiniz. Mutluluklar Dilerim bu arada

Nişan attıktan sonra o mu hep uğraştı 2 ay boyunca nasıl bi süreç geçirdiniz. Mutluluklar Dilerim bu arada
Çok teşekkür ederim. bi hatasından dolayı ayrılmıştım. sonradan hatasını dank etti kafasına. sürekli uğraştı beni ikna etmek için. zaten üzülüyordum çok. bunalımdaydım. aradaki sevgi ağır bastı affettim barıştım

Back