• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aylarca ayrı kalıp barışanlar var mı??

Evet sonuçta erkekler yapıyor böyle şeyler ve ona anlattım kendimi korkuyorum kırılmaktan dedim kendimi korumak zorundayım dedim yakınız her şey çok iyi ama duyguların kesin değil o zaman ben neyim herhangi birisi miyim senin için dedim her hangi birisi olsan bu kadar zamandır konuşur muyum dedi güvenmiyosan konuşmayalım dedi bunlar beni ikna etmedi huzursuzluğum geçmedi maalesef ve 24 yaşındayım artık böyle şeylere zaman ayıramam.
Çok mantıklı düşünüyorsun
Ilk basta seni seviyorjm vs demiyor pek bşy de yapmıyor deseydin Çekingen falan derdim ama öpmeye Çalışıyor vs diyorsun o zaman bunun adını sorman hakkın. O da seni tatmin edici açıklana yapamıyorsa vakit kaybetmemek en iyisi.

Ben varim:)
eşimle 3 sene dolu dizgin sevgililik donemimizden sonra tam 2 sene ayrildik.

bu surecte ben baskasiyla nisanlandim nisan attim.

esimin hayatina biri girdi yapamadi ayrildi.

esim hic vazgecmedi benden uzun sure hep barismak istedi.

sonra bi sekilde tekrar baristik ve 1 yil sonra evlendik.

suan 5 yillik evlievliyiz bi kizimiz var:)
sukur mutluyuz.
oda bizim sinavimiz oldu

Çok mantıklı düşünüyorsun
Ilk basta seni seviyorjm vs demiyor pek bşy de yapmıyor deseydin Çekingen falan derdim ama öpmeye Çalışıyor vs diyorsun o zaman bunun adını sorman hakkın. O da seni tatmin edici açıklana yapamıyorsa vakit kaybetmemek en iyisi.
Sonunda beni anlayan birisi çıktı genelde arkadaşlarım zamana bıraksaydın işte normal şeyler vs dedi ama çocuk gayet rahat ve bu konularda aşırı istekli rahatsız edecek kadar hemde ben idare etmeye çalıştım zaten onu sevdiğim için ve hiç hoşlanmam böyle konulardan. Bütün bunlara rağmen üste çıktı onu aşağıladığımı söyledi güya anlamadı derdimi bende hata ettiğimi düşünüp özürler diledim tamam anlaşalım dedim yok dedi bahane miydi bilmiyorum ama öyle hissettim

Ben varim:)
eşimle 3 sene dolu dizgin sevgililik donemimizden sonra tam 2 sene ayrildik.

bu surecte ben baskasiyla nisanlandim nisan attim.

esimin hayatina biri girdi yapamadi ayrildi.

esim hic vazgecmedi benden uzun sure hep barismak istedi.

sonra bi sekilde tekrar baristik ve 1 yil sonra evlendik.

suan 5 yillik evlievliyiz bi kizimiz var:)
sukur mutluyuz.
oda bizim sinavimiz oldu
Çok ilginç bi hikayeniz var. Nasibe inandım bir kez daha.. Ve bütün bunlara rağmen bir araya gelip mutlu olmayı başarmak büyük meziyet helal olsun size

Çok ilginç bi hikayeniz var. Nasibe inandım bir kez daha.. Ve bütün bunlara rağmen bir araya gelip mutlu olmayı başarmak büyük meziyet helal olsun size
oyle,uzun uzun yazsam eminimki kitaplara konu olur:)
biz tekrar baristigimizda tum arkadas cevremiz bomba haber diye yaymişti ve bi suru tebrik almistik.
barismamizi isteyen bizi bizsiz dusunmeyen bi cevremiz vardi.
en yakin arkadasim bile seni ondan baskasiyla ayni karede gorunce gile tuhaf oluyorum demisti.
nitekim hissetmislerki baristik:)
ama o ayriligi yasamamiz gerekiyomus.
bazi seylerin kiymetini daha iyi anladik belkidr o yuzden mutlu olduk

oyle,uzun uzun yazsam eminimki kitaplara konu olur:)
biz tekrar baristigimizda tum arkadas cevremiz bomba haber diye yaymişti ve bi suru tebrik almistik.
barismamizi isteyen bizi bizsiz dusunmeyen bi cevremiz vardi.
en yakin arkadasim bile seni ondan baskasiyla ayni karede gorunce gile tuhaf oluyorum demisti.
nitekim hissetmislerki baristik:)
ama o ayriligi yasamamiz gerekiyomus.
bazi seylerin kiymetini daha iyi anladik belkidr o yuzden mutlu olduk
Kesinlikle ayrılıklar hatta başkasıyla olmak bile kıymetini ortaya koyuyor. Allah daim etsin ama mesele şey galiba beklememek.. Yani ummadığın anda gelip kendini hatırlattı eşiniz galiba

Sonunda beni anlayan birisi çıktı genelde arkadaşlarım zamana bıraksaydın işte normal şeyler vs dedi ama çocuk gayet rahat ve bu konularda aşırı istekli rahatsız edecek kadar hemde ben idare etmeye çalıştım zaten onu sevdiğim için ve hiç hoşlanmam böyle konulardan. Bütün bunlara rağmen üste çıktı onu aşağıladığımı söyledi güya anlamadı derdimi bende hata ettiğimi düşünüp özürler diledim tamam anlaşalım dedim yok dedi bahane miydi bilmiyorum ama öyle hissettim
O zaman hiç geri adım atmana gerek yok bence.

O zaman hiç geri adım atmana gerek yok bence.
Bilmiyorum emin olamıyorum hata mı yaptım doğru mu yaptım aylarca uğraşmıştı bu çocuk öyle sürekli sevgili yapan birisi de değil acaba suyuna gitseydim güzel devam eder miydik hiç bilmiyorum öyle çevresi olan ortamı olan biirisi değil balık burcu erkeği onlar biraz kararsız olurmuş üzerine gidince kaçarmış vs çok kafam karıştı. Ama şuna inanıyorum bi gün yazıcak bana..

Yoğun sanıyordum sürekli çok mutluyum diyordu senin yanında huzur buluyorum diyordu samimi gelmişti ama sonuç ufacık bi şeyle bitti ben bir daha kabul etmem ben çünkü zamana inanmıyorum ortada sevgi varsa konuşularak halledilmeli ama erkekler geç anlıyor bi şeyleri
benim de sizin gibi yanımda huzur bulduğunu konuşunca mutlu olduğunu söyleyen bir düzenbaz vardı bir engelledi gidiş o gidiş

Bilmiyorum emin olamıyorum hata mı yaptım doğru mu yaptım aylarca uğraşmıştı bu çocuk öyle sürekli sevgili yapan birisi de değil acaba suyuna gitseydim güzel devam eder miydik hiç bilmiyorum öyle çevresi olan ortamı olan biirisi değil balık burcu erkeği onlar biraz kararsız olurmuş üzerine gidince kaçarmış vs çok kafam karıştı. Ama şuna inanıyorum bi gün yazıcak bana..
Seni seviyorum bile demeyen ama öpüşeme sırnasmaya çalışan biri için huyuna gitseydim diyorsun. Huyuna gitsen de fazlasını yasamak isteyecekti belki de. Seni seviyorum bile demeden fazlasını Yaşar'ım bu uygun benim için diyorsan buyur git huyuna gelmiş zaten.

Seni seviyorum bile demeyen ama öpüşeme sırnasmaya çalışan biri için huyuna gitseydim diyorsun. Huyuna gitsen de fazlasını yasamak isteyecekti belki de. Seni seviyorum bile demeden fazlasını Yaşar'ım bu uygun benim için diyorsan buyur git huyuna gelmiş zaten.
Haklısın.. Kapattım konuyu yapacak bir şey yok

4 yıl sevgılı olup 1 yıl ayrı kalıp sonra evlenıp 2 yıl sonra bosanıp 3 yıl ayrı kalıp tekrar evlenen eltımle kaynım var :KK70:

olmaz olmaz dememek lazım bazı ınsanlar sever atraksıyonu

mesela ben ayrılsam sogurum zaten ayrılmam gerekıyorsa ayrılırım halıyle bırdaha barısmam
elektron dizilimi gibi maşallah

Kesinlikle ayrılıklar hatta başkasıyla olmak bile kıymetini ortaya koyuyor. Allah daim etsin ama mesele şey galiba beklememek.. Yani ummadığın anda gelip kendini hatırlattı eşiniz galiba
ayriligimizi hic kabullenmemisti..heo takip etti beni cok ugrasti ama ben kararliydim o zamanlar.sonra mezun oldum ailemin yanina baska sehre gectim.
hic iletisimimiz olmadi o surecte.onun hayatina baskasi girdi benimkine baskasi
zaman icinde onu unutamadigimi farkettim.istihare namazina yatiyordum ruyamda hep esimi goruyodum.
bi defasinda beyaz bi otobuse binip uzin yola gittigimizi gordum.

diger ruyamda bana battaniye uzattigini gordum (oda evlenmek is)

son ruyamda yagmurlu bi yerdeydim,bi araba geliyor esimin icinde.beni aliyor bombos bi bi sit goturuyor.
bos bo daireye giriyoruz sonra.

en son evime birakiyor,ne zaman geleceksin diyor soruyorum "daha zamani var diyor bana"
ve o ruyamda gordugum siteye ve eve gelin gityim inanirmisiniz bilmem:)
ilk 2.5 yil orda oturduk.

nasip olursa o evi ikimizde satin almayi cok istiyoruz ilerde allah nasip ederse.

cok uzattim:)

bu ruyalar uzerine ben yazdim esime..5 ay kadar gorustuk sonra yeniden basladik.
iste boyle:)

Sevgilinizle aylarcs ayrı kalıp tekrar barıştınız mı? Zaman öfkeyi kini unutturup özletir mi sevgiliyi??
4 yıl oldu kapım da yatıyor desem yeridir ama asla barışmayı düşünmüyorum o gelir de sen istemezsin zamanın neleri getireceği belli olmuyor

Bu kişiden kişiye değişir, güzel örnekler var bakın.
Birde diğer yüzü var tabi olayın :(
Sinirimiz geçer özlemeye başlarız, ama araya 2 3 ay girdiği dakika özlemle birlikte tüm duygularımız kaybolabilir de...

Eşimle aylarca değil ama 2013 Nisan 1 de ayrıldık 2013 Mayıs 1 de barıştık :) 1 sene sonra da evlendik. Nisan ayında da 2 çocuklu 5 yıllık evli olacağız❤

Eşim ve ben ortak kararla ayrıldık o dönem çok kavga ediyorduk. 1 ay sonra elinde yüzükle geldi 1 hafta sonra da sözümüz olmuştu. Olmaz olmaz dememek lazım.

Back