mrb arklar benim derdim bir tülü para biriktirememek....yaklaşık 6 000 gelirimiz var ama nasıl oluyosa ay sonunda bize bişey kalmıyo...sizlerin mutfak doğalgaz kira bakıcı vs masrafları ne kadar...gerci hayatta cok pahalı ama asgari ücretlileri düşünüyorum da onlar napıyolar acaba diyorum...eşim borca girmeyi de sevmiyo...bi ev alalım falan diyorum...kendisi benden savurgan marketten olur olmadık herseyi alır gelir...ilerde çocuğuma bişeyler bıraklmak istioyurm ama sanırım basaramıycam
eşim borca girmeyi sevmiyor...sorunumuz aslında bu...o yesin gezsin içsin ailesine para versin....ben de ilerde küçük de olsa cocuğuma bişeyler bıraklmak istiyorum...onu ev kredine ikna etmek en doğrusu anlaşılan
Zaten sen oz elestiri yapmissin canim, eger evde bir savurganlik goruyorsan birikim yapmak zor olur.mrb arklar benim derdim bir tülü para biriktirememek....yaklaşık 6 000 gelirimiz var ama nasıl oluyosa ay sonunda bize bişey kalmıyo...sizlerin mutfak doğalgaz kira bakıcı vs masrafları ne kadar...gerci hayatta cok pahalı ama asgari ücretlileri düşünüyorum da onlar napıyolar acaba diyorum...eşim borca girmeyi de sevmiyo...bi ev alalım falan diyorum...kendisi benden savurgan marketten olur olmadık herseyi alır gelir...ilerde çocuğuma bişeyler bıraklmak istioyurm ama sanırım basaramıycam
Sendeki eşten bir tane de bende var bacım,çok iyi anlıyorum seni. Birikmez o para birikmez. Ben ay başında 1500 ayırıyorum,harcamayacağız diyorum,bir bakıyorum onu harcamışız bir de eksiye girmişiz.Bizde arabaya da çok masraf gidiyor,sizin o azmış.Ya da sen farkında olmayabilirsin,bence 1 ay boyunca kalem kalem yaz giderlerini.eşim borca girmeyi sevmiyor...sorunumuz aslında bu...o yesin gezsin içsin ailesine para versin....ben de ilerde küçük de olsa cocuğuma bişeyler bıraklmak istiyorum...onu ev kredine ikna etmek en doğrusu anlaşılan
2500 tl odemelı olarak ev alabılırsınız750 kira +750 bakıcı +250 benzin+400 doğalgaz+800 tüketici kredisi bunlar hemen maastan verdiklerimiz
yarısı duruyor 1000 tl de keyfen harcayın hadi 500 de aylık alışveriş masrafınız olsun ..1500 lira artar hiç yoktan..750 kira +750 bakıcı +250 benzin+400 doğalgaz+800 tüketici kredisi bunlar hemen maastan verdiklerimiz
savurganlığı seviyor anlaşıldıeşim borca girmeyi sevmiyor...sorunumuz aslında bu...o yesin gezsin içsin ailesine para versin....ben de ilerde küçük de olsa cocuğuma bişeyler bıraklmak istiyorum...onu ev kredine ikna etmek en doğrusu anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?