ben sıktıkca o sanki inadına harcıyor canım...ailesi de cabası...hep bi beklenti içindeler...onlara ne kadar harcıyor bilmiyorum bile...gecen gene bunun kavgası oldu...neymiş kardeşini tatile göndercekmiş...kendisi atanamayn öğrt...ben karsı cıktım küstük kavga ettik...sonuçta 750 lira verdi...beni sürekli cimri olmakla sucluyor...ben de ona benim sayemde böle rahat olduğunu ben calışmasam anca gecnineceğini yüzüne vuruyorum ...sonuç küslük oluyor...en yakın zamanda borca sokmalıyım da o nasıl olcak....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aylık gelir gider
- Konu Sahibi kardalen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?
Kesinlikle eşi bir borca sokmazsan gereksiz harcamasına engel olamazsın... Eşimin anne babasının emekliliği yok ben gönül rahatlığıyla bakıyorum her ay market alışverişini biz yapıyoruz her şey var içinde o yüzden 400 tl cüvarı tutuyor.. Kredi borcuna sokmamış olsam daha ileri giderdi... Muhakkak bir borca yatırım için girmek lazım
- 2 Aralık 2014
- 452
- 78
- 18
bizim kocalar aynı kafaymış canım.balayı paramızı kardeşine yollamıştık eşim yüzünden.gezdi geldi bi güzel.4 sene geçti hala kavga nedeniben sıktıkca o sanki inadına harcıyor canım...ailesi de cabası...hep bi beklenti içindeler...onlara ne kadar harcıyor bilmiyorum bile...gecen gene bunun kavgası oldu...neymiş kardeşini tatile göndercekmiş...kendisi atanamayn öğrt...ben karsı cıktım küstük kavga ettik...sonuçta 750 lira verdi...beni sürekli cimri olmakla sucluyor...ben de ona benim sayemde böle rahat olduğunu ben calışmasam anca gecnineceğini yüzüne vuruyorum ...sonuç küslük oluyor...en yakın zamanda borca sokmalıyım da o nasıl olcak....
- 9 Temmuz 2015
- 3.616
- 9.694
- 158
6 bin az bir para degil. Bizimde yaklasik o kadar gelirimiz. Simdi projeden bir eve girdik elimizdeki herseyi pesinat olarak verip 3 bin 3 bin mutahite borclandik.geriye kalan yetiyor elhamdullillah ustelik kirada oduyoruz ama bizim bakici masrafimiz yok henuz bebek sahibi degiliz bebegimiz olunca bu kadar rahat olur muyuz bilmem. Sizin cocugunuz var gideriniz biraz daha fazla olabilir ama nereden baksanuz aylik 2 bin tl odeyebilirsiniz cok rahat. Yavas yavas yaklasin esinize internetten ev resimleri gosterin tatli dille bitanem bizimde boyle bir evimiz olsa icine istedigimizi yaptirabilsek ne kadar guzel olur felan diyin. Ev alan arkadaslarinizdan ornek verin ama laf arasinda ev almislar hayirli olsuna gidelim ev hediyesi goturelim tarzinda konusun belki yavas yavas isinir bu fikre esiniz.
- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 178
Konunu gorunce atladim. Biz de gecinmekte cok zorlaniyoruz ama sukur yatirim yapiyoruz.
Bizim mantigimiz ne kadar kazanirsak o kadar harcariz. Bundan dolayi ev aldik. Ev taksitinden kalani harcadik yillarca. Bu ay ev bitecek. Araba aldik. Agustosta odemesi basliyor iki senelik kredisi.
Simdi bunlari niye yazdim. Once borcunu ver yatirimini yap. Kalani ile gecin. Her turlu geciniliyor.
750 kres 400 benzin 2550 kredi kalani ile de kkarti fatura mutfak. Kazancimiz 5000 .
Surekli market alisverisi yapmam. Biriktirip yaparim. Her canimin cektigini almam. Sik sik kiyafet ve ayakkabi almam. Ihtiyacsa alirkm. Cocuklara karsi biraz daha rahatim. Onlarin ihtiyaclarini kismam. Esimin pahali istekleri vardir hep. Ona gore ihtiyac. O da ;ep erteler borcum var diye.
Tek sorun biz ay sonunu kiti kitina getirirken aileler maddi beklentiye girince cikiyor. Cok uzuluyorum. Onlara destek olamadigimiz icin ayri, bizden isteyerek bizi mahcup ettikleri icin ayri. Onlara gore cooook para kazaniyoruz. Ama harcama hic yok. Ozellikle kp.
Tasarruflarindan arta kalanla gecinmeyi ogreneceksin vaska yolu yok.
Kendi maasinin yarisini koy kenara. Bundan sonra bu kadar aliyorum farzet de esine. Bak bir yil sonra birikiminiz ikinizi de mutlu edecek.
Bizim mantigimiz ne kadar kazanirsak o kadar harcariz. Bundan dolayi ev aldik. Ev taksitinden kalani harcadik yillarca. Bu ay ev bitecek. Araba aldik. Agustosta odemesi basliyor iki senelik kredisi.
Simdi bunlari niye yazdim. Once borcunu ver yatirimini yap. Kalani ile gecin. Her turlu geciniliyor.
750 kres 400 benzin 2550 kredi kalani ile de kkarti fatura mutfak. Kazancimiz 5000 .
Surekli market alisverisi yapmam. Biriktirip yaparim. Her canimin cektigini almam. Sik sik kiyafet ve ayakkabi almam. Ihtiyacsa alirkm. Cocuklara karsi biraz daha rahatim. Onlarin ihtiyaclarini kismam. Esimin pahali istekleri vardir hep. Ona gore ihtiyac. O da ;ep erteler borcum var diye.
Tek sorun biz ay sonunu kiti kitina getirirken aileler maddi beklentiye girince cikiyor. Cok uzuluyorum. Onlara destek olamadigimiz icin ayri, bizden isteyerek bizi mahcup ettikleri icin ayri. Onlara gore cooook para kazaniyoruz. Ama harcama hic yok. Ozellikle kp.
Tasarruflarindan arta kalanla gecinmeyi ogreneceksin vaska yolu yok.
Kendi maasinin yarisini koy kenara. Bundan sonra bu kadar aliyorum farzet de esine. Bak bir yil sonra birikiminiz ikinizi de mutlu edecek.
- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Her ay evde bitmek üzere Olanları liste yapatım. Kart kesilince listeyle giderim markete. Listemin dışında birşey almam.
Deterjan yağ şeker vs herşeyi büyük ebatlarda alırım.
Aralarda yoğurt ekmek yufka vs için markete uğrarım.
Meyve sebzeyi pazardan alırım. Markete ve manava mümkün olduğunca gitmem.
Ev ve araba aylık yaklaşık 3000 tl ödüyoruz.
Maaşım yatınca oğluma her ay bir gram altın alıyorum.
Yatırım yapmanın en iyi yolu borca gitmek. Başka türlü olmuyor. Arabanın borcu bitince eşim başka borç istemem diyor ama ben bulurum birşey.
Deterjan yağ şeker vs herşeyi büyük ebatlarda alırım.
Aralarda yoğurt ekmek yufka vs için markete uğrarım.
Meyve sebzeyi pazardan alırım. Markete ve manava mümkün olduğunca gitmem.
Ev ve araba aylık yaklaşık 3000 tl ödüyoruz.
Maaşım yatınca oğluma her ay bir gram altın alıyorum.
Yatırım yapmanın en iyi yolu borca gitmek. Başka türlü olmuyor. Arabanın borcu bitince eşim başka borç istemem diyor ama ben bulurum birşey.
- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
şimdi sana diyecekler ki
kredi çek ev al
sakın dostum sakın paranı çöpe at ama çocuğun adına bunu sakın yapma
ön ödemeli evlere girebilirsiniz faizsiz olanlara ya da toki gibi evlere girin
bizde de hemen hemen gelir sizin gibi ama gider de çok çocuğun kreşi maaş falan derken
çok da takmıyorum artık
apart aldım 60.000 geçen yıl 725 kiraya verdim bu yılı bilmiyorum
bu tarz küçük yatırımlar yap
ama sakın ola sakın faizin grsmını çocuğuna verme
annemlerden biliyorum krediyle alınan ev mal getiriyor da mutluluk huzur asla
60 bine apartı nereden aldınız? Kirası iyiymiş
- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
eee zaten geriye kalanda anca mutfak gezme eğlence aktivite oda yetmez bile.
Bu yorumu okuyunca sizin gelirinizi merak ettim?
- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
kendi evinin muhasebesini tut. gelirleri ve giderleri yaz. geri kalanı ise biriktir. ya da evinize 6000 değil de 4000 giriyormuş gibi düşün her ay 2000tl kenara at. şuan üniversite öğrencisiyim ama ileride eviim kira olmayacak gelirim 1,500 bile olsa altımda 80.000 tllık arabayla gezerim. nasıl geçinemiyorsunuz anlamıyorum. allah aşkına gelirimiz 1.500 annemler hem bana gönderiyorlar hem borç ödeyip hem de istanbulda geçiniyorlar. Ya 6000 tl her ay bizim eve girecek annem sayesinde her sene 3 daire alırız. napıyorsunuz bu parayı anlamıyorum ki nasıl geçinemiyorsunuz. aksine sorsanız gene paramız yok derler. Allah'ım yarabbim..
- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Senin maaşın yatar yatmaz her ay 1500 lira birikim hesabına aktarılsın. Faize bağlansın. Geri kalanla geçinmeye çalışın. Kendi maaşını daha tasarruflu kullanır. Hiç birikim yokken ev borcuna girmeyin zaten. Bir süre biriktirin bence. Piyasaların uygun olduğu, yeterince peşinatınızın olduğu bir dönem girersiniz borca.
kendi evinin muhasebesini tut. gelirleri ve giderleri yaz. geri kalanı ise biriktir. ya da evinize 6000 değil de 4000 giriyormuş gibi düşün her ay 2000tl kenara at. şuan üniversite öğrencisiyim ama ileride eviim kira olmayacak gelirim 1,500 bile olsa altımda 80.000 tllık arabayla gezerim. nasıl geçinemiyorsunuz anlamıyorum. allah aşkına gelirimiz 1.500 annemler hem bana gönderiyorlar hem borç ödeyip hem de istanbulda geçiniyorlar. Ya 6000 tl her ay bizim eve girecek annem sayesinde her sene 3 daire alırız. napıyorsunuz bu parayı anlamıyorum ki nasıl geçinemiyorsunuz. aksine sorsanız gene paramız yok derler. Allah'ım yarabbim..
bende bir gariplik var sanırım ya. 5 bine yakın tek başıma kazanıyorum. ama bi sene de19 bin ancak biriktirdim. sizin hesaba göre 36 bin en az biriktirmeliyiim :/ çok savurganım sanırım. bundan sonra bende maaşı alır almaz altın alayım bari :/
- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Yoo bence 19 bin hiç fena bir rakam değil. Biriktirmeye devam edin, sizin kara gün paranız olsun. Evlenince dokundurtmayın eşinize de Belki kendinize ufak bir daire alırsınız, ihtiyacınız yoksa birikir durur.bende bir gariplik var sanırım ya. 5 bine yakın tek başıma kazanıyorum. ama bi sene de19 bin ancak biriktirdim. sizin hesaba göre 36 bin en az biriktirmeliyiim :/ çok savurganım sanırım. bundan sonra bende maaşı alır almaz altın alayım bari :/
Yoo bence 19 bin hiç fena bir rakam değil. Biriktirmeye devam edin, sizin kara gün paranız olsun. Evlenince dokundurtmayın eşinize de Belki kendinize ufak bir daire alırsınız, ihtiyacınız yoksa birikir durur.
sağol canım. aynen biriksin ileride belki kullanılır bir işe yarar. ama daha çok biriktirebilirim burda yazılanları görünce biraz savurganım galiba. marka almayı ve kredi kartı kullanmayı seviyorum. takıya tokaya da meraklıyım. kıyafete gidiyo benim. ev geçindirmiyorum o yüzden daha fazla arttırırm umarım bundan sonra
- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
Genç ve bekar kadınsınız, yıllık 20 bin birikim yapabilmişseniz bence çok da kısmanıza gerek yok. Hem marka alıp hem 20 bin biriktirebiliyorsanız bence gayet iyi idarenizi biliyorsunuz. 2 yıl sonra olsun, bankada en az 35 bin civarı nakitiniz olacak, işiniz olacak ve hala genç olacaksınız Az para değil valla... O yüzden savurganım demeyin bence.sağol canım. aynen biriksin ileride belki kullanılır bir işe yarar. ama daha çok biriktirebilirim burda yazılanları görünce biraz savurganım galiba. marka almayı ve kredi kartı kullanmayı seviyorum. takıya tokaya da meraklıyım. kıyafete gidiyo benim. ev geçindirmiyorum o yüzden daha fazla arttırırm umarım bundan sonra
Genç ve bekar kadınsınız, yıllık 20 bin birikim yapabilmişseniz bence çok da kısmanıza gerek yok. Hem marka alıp hem 20 bin biriktirebiliyorsanız bence gayet iyi idarenizi biliyorsunuz. 2 yıl sonra olsun, bankada en az 35 bin civarı nakitiniz olacak, işiniz olacak ve hala genç olacaksınız Az para değil valla... O yüzden savurganım demeyin bence.
sağolun ya o zaman böyle devam edeyim. bi an burayı okuyunca anneme hak vermeye başlamıştımki siz rahatlattınız beni :)