750 kira +750 bakıcı +250 benzin+400 doğalgaz+800 tüketici kredisi bunlar hemen maastan verdiklerimiz
Biz maaş alır almaz altın alıyoruz... Ay sonunda elimizde kalan parayla almaya kalkışsak mümkün değil alamayız... Ki aylık gelirimiz sizinki kadar yüksek değil...
mrb arklar benim derdim bir tülü para biriktirememek....yaklaşık 6 000 gelirimiz var ama nasıl oluyosa ay sonunda bize bişey kalmıyo...sizlerin mutfak doğalgaz kira bakıcı vs masrafları ne kadar...gerci hayatta cok pahalı ama asgari ücretlileri düşünüyorum da onlar napıyolar acaba diyorum...eşim borca girmeyi de sevmiyo...bi ev alalım falan diyorum...kendisi benden savurgan marketten olur olmadık herseyi alır gelir...ilerde çocuğuma bişeyler bıraklmak istioyurm ama sanırım basaramıycam
şimdi sana diyecekler kimrb arklar benim derdim bir tülü para biriktirememek....yaklaşık 6 000 gelirimiz var ama nasıl oluyosa ay sonunda bize bişey kalmıyo...sizlerin mutfak doğalgaz kira bakıcı vs masrafları ne kadar...gerci hayatta cok pahalı ama asgari ücretlileri düşünüyorum da onlar napıyolar acaba diyorum...eşim borca girmeyi de sevmiyo...bi ev alalım falan diyorum...kendisi benden savurgan marketten olur olmadık herseyi alır gelir...ilerde çocuğuma bişeyler bıraklmak istioyurm ama sanırım basaramıycam
eee zaten geriye kalanda anca mutfak gezme eğlence aktivite oda yetmez bile.750 kira +750 bakıcı +250 benzin+400 doğalgaz+800 tüketici kredisi bunlar hemen maastan verdiklerimiz
şimdi sana diyecekler ki
kredi çek ev al
sakın dostum sakın paranı çöpe at ama çocuğun adına bunu sakın yapma
ön ödemeli evlere girebilirsiniz faizsiz olanlara ya da toki gibi evlere girin
bizde de hemen hemen gelir sizin gibi ama gider de çok çocuğun kreşi maaş falan derken
çok da takmıyorum artık
apart aldım 60.000 geçen yıl 725 kiraya verdim bu yılı bilmiyorum
bu tarz küçük yatırımlar yap
ama sakın ola sakın faizin grsmını çocuğuna verme
annemlerden biliyorum krediyle alınan ev mal getiriyor da mutluluk huzur asla
kocaman öpücükler....şimdi sana diyecekler ki
kredi çek ev al
sakın dostum sakın paranı çöpe at ama çocuğun adına bunu sakın yapma
ön ödemeli evlere girebilirsiniz faizsiz olanlara ya da toki gibi evlere girin
bizde de hemen hemen gelir sizin gibi ama gider de çok çocuğun kreşi maaş falan derken
çok da takmıyorum artık
apart aldım 60.000 geçen yıl 725 kiraya verdim bu yılı bilmiyorum
bu tarz küçük yatırımlar yap
ama sakın ola sakın faizin grsmını çocuğuna verme
annemlerden biliyorum krediyle alınan ev mal getiriyor da mutluluk huzur asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?