- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
valahha yordum ha..
şimdi ben sorayım yanıt verin bidaha sorayım bidaha yanıt verin:teytey: kıbrıslı spikere döndümsırnaşık şey
Şimdi bu sönük olanlar ayın sonu dimi
yani o gün yapacağız..
bakalım misal ..temmuzda 11. de di mi
valahha yordum ha..
şimdi ben sorayım yanıt verin bidaha sorayım bidaha yanıt verin:teytey: kıbrıslı spikere döndümsırnaşık şey
Şimdi bu sönük olanlar ayın sonu dimi
yani o gün yapacağız..
bakalım misal ..temmuzda 11. de di mi
evet :lepi:
http://kalender-365.de/ay-takvimi.php
bu adresteki sönük olan zamanlar hicri ayın son günü.
evet :lepi:
http://kalender-365.de/ay-takvimi.php
bu adresteki sönük olan zamanlar hicri ayın son günü.
kaydirigubbakcemile3: ) kızın kafası iyi karışacak
bi yandan siz bi yandan ben :lepi:
evet derken yordum mu yani:1rolleyes:
şaka şaka..çok sağolun anladım tek tek basaraktan sayacağız zaten gösteriyomuş..teşekkür derim
teşekkür ederim kızlar anladım ben :hooray: teşekkür ederim hepinize.takvimi bulamazsam her zaman diye nasıl hesaplanacağını öğreneyim dedim hiiiçç kolay değilmiş..ne bileyim besbelliymiş:smiley-cool:
teşekkür ederim kızlar anladım ben :hooray: teşekkür ederim hepinize.takvimi bulamazsam her zaman diye nasıl hesaplanacağını öğreneyim dedim hiiiçç kolay değilmiş..ne bileyim besbelliymiş:smiley-cool:
ay sonu gündüz ağdacıda yaptırsak olur muuuuaklinialirimsmile
kızlar bakın evinizdeki takvimi elinize alın bi yerde mutlaka hicri ='' '' burda bir sayı vardır. bizim ayımız nasıl bir iki diye gidiyorsa aynen hicri 1 hicri 2 devam ediyor. mesela 12 haziranı açın hicri '' 29 '' yazıyor, ayın son günü oluyor yani, bir gün sonra ise hicri '' 1 '' yazıyor başa dönüyor yani.. inş bu sefer anlatabilmişimdir ama yine olmadıysa sorun bendedir kızlar. anlatma kaabiliyetimde bi sorun var sanırım bugün :))
anlattın tabi cnm. bundan basit daha anlatım mı olur.yerimseniben
onların hicri takvimle bizim takvim farklı
peki hicri takvimin son günü mayısın kaçına denk geliyor???sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?