Ayın etkisi...

evet :lepi:
http://kalender-365.de/ay-takvimi.php
bu adresteki sönük olan zamanlar hicri ayın son günü.

yeniayı eskiayı bırak kenara güzelim

dediğim takvimden daha kolay :lepi:

teşekkür ederim kızlar anladım ben :hooray: teşekkür ederim hepinize.takvimi bulamazsam her zaman diye nasıl hesaplanacağını öğreneyim dedim hiiiçç kolay değilmiş..ne bileyim besbelliymiş:smiley-cool:

: ) kızın kafası iyi karışacak

bi yandan siz bi yandan ben :lepi:
kaydirigubbakcemile3
evet derken yordum mu yani:1rolleyes:

şaka şaka..çok sağolun anladım tek tek basaraktan sayacağız zaten gösteriyomuş..teşekkür derim

yok ona evet dememiştim kaydirigubbakcemile3
bak o benim verdiğim linkteki takvimde ayın sönük olduğu günler hicri ayın son günü :roflol:

evet ya gece mece ben uğraşamam
gündüz bile uğraşamam ki ne tembelim di mikaydirigubbakcemile3
en temizi ağdacı aklinialirimsmile
bende ay sonlarına denk getireyim o zaman gündüz oluosa

kızlar bakın evinizdeki takvimi elinize alın bi yerde mutlaka hicri ='' '' burda bir sayı vardır. bizim ayımız nasıl bir iki diye gidiyorsa aynen hicri 1 hicri 2 devam ediyor. mesela 12 haziranı açın hicri '' 29 '' yazıyor, ayın son günü oluyor yani, bir gün sonra ise hicri '' 1 '' yazıyor başa dönüyor yani.. inş bu sefer anlatabilmişimdir ama yine olmadıysa sorun bendedir kızlar. anlatma kaabiliyetimde bi sorun var sanırım bugün :))

bende maymun gibi oldum zaten bayadır aynaya bakmıyormuşum :1ninca: dün bıyıklarımı farkettim gece onları aldım :roflol:
diğrlerinden bahsetmiyorum bile akannehir güya 14 mayısta tam denk geliyordu ama yine yapamadım -tatlicadiarzu-

anlattın tabi cnm. bundan basit daha anlatım mı olur.yerimseniben
onların hicri takvimle bizim takvim farklı
peki hicri takvimin son günü mayısın kaçına denk geliyor???sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…