Ayın etkisi...

evet bende bunu kuaförde karşılaştığım bi abladan duymuştum ama bana saçma gelmişti hiç denemedim bi dahakine denemeyi düşünüyorum:))

kızlar yaa dolunay bugün mü yarın mıı?? aslında hicri ayın son günü yapıcam ağdamı ama dolunayında etkili olduğunu paylaşmıştı bi arkadaş. en azından kaşlarımı alıyım. ama bugün mü yarın mıııı aciillllll plss (

Evet bugün dolunay var.
Aslında ben de mi alsam bilmiyorumkismile ama hiç halim yok valla yarın alırım artık mirmirmirmir

Evet bugün dolunay var.
Aslında ben de mi alsam bilmiyorumkismile ama hiç halim yok valla yarın alırım artık mirmirmirmir

walla nette birçok yere baktım bazı yerde bugün bazı yerdede yarın yazıyordu. çokk şaşırdım sonra uzman tvden baktım yarın diyo. bende yarın alıcam kaşlarımı canım

evett kıslar 12 haziranda kimler yapıyor epilasyon???

ben beeennkaydirigubbakcemile2

ya ben anlamadım gene dolunayda mı yapıcaksınız o da mı etkiliymi....ben hicri ayın son gününü bekliyorum 12 haziranı...bıyıkları bilem almadım ya ormana döndüm beklemektensempatiksalakcinni

dolunayda etkiliyse en azından şunları alayım ne dirsiniz?sempatiksalakcinni

canım benim kararım hicri ayın son günü toplu ağdamı yapmak dolunayda ise kaş ve bıyığı halletmek. bundan sonra hep böyle yapmayı planlıyorum. üstüne 3 gün limon-tuz karışımınıda sürecem. nanede yicem ilk 3 gün. gerçi ilk 3 gün suda değmemesi lazımmış ama başarabildiğim kadar onuda yapıcam

evet ben de öle yapıcam...12sinde ağda yapıp limon-tuz yapıcam..limon-tuz çok etkili ya acayip azaldı benim...bi de hicri ayın sonunda yaptımmıydım tamamdır:sm_cool:

iyi ben de yarın alayım bari bıyığmı...kaydirigubbakcemile3

canım ayrıca ilk 3 gün mümkün olduğunca az su değdirmek lazımmış. su güçlendrirmiş çünkü. tuz-limon nane diye bi başlık var ordan oku istersen. nane yemekte faydalıymış

Ben dün komple ağda yaptım kızlar ya yine senağlama
böyle olmuştum artık :1ninca: :roflol:
kolaltı belki 12 hazirana çıkar kaydirigubbakcemile3 ay bu ifade yeni mi gelmiş hoşgelmiş pek sevdim bunu bayanssulusmile

canım ayrıca ilk 3 gün mümkün olduğunca az su değdirmek lazımmış. su güçlendrirmiş çünkü. tuz-limon nane diye bi başlık var ordan oku istersen. nane yemekte faydalıymış

ben hemen banyo yapıyorum ya çünkü sudan çıkmış balık gibi terlediğim için mecburen :sinifsinif:

canım evet özellikle yaz geldi. bu çok zor ama mümkün olduğunca en azından ilk gün su değdirmeyelim. bende ağdadan hemen sonra güzel bi duş alırdım. ne kadar yanlışmış

kızlar ''tüy sorunumuza birde bu pencereden bakmanızı öneriyorum'' başlığına bakmanızı öneririm. ordada bu konuyu ele almış aycangül arkadaşımız. ancak onunki daha kapsamlı ve bizim tarihle uymuyor

şimdi 12 haziranda mı ağda yapaym
26 sında mı
bana hepsi uyar
kıl çok nasılsa:roflol:

ya o konuyu da okudum...dolunayd ayapın diyo..kapsamlı bi yazı yazmış...yani naapyım şimdi ben 1 aydır 12 haziranı bekliyorum...dolunayda bıyık işini hallettim sadece...böylede bıyığımı aldım demek tuhaf geliyo ya..bıyık lafı ne kadar komik

nursal karar değiştirdin mi yoksa ..ben 12 sinde yapıcam ya...o da etkilidimi yani hicri ayın sonunda yapıp da azalanlar var...uf bilemedim şimdisempatiksalakcinni

canım ben kararımı söyleyim sana 12 sinde yani yarın sadece kaş ve bıyığımı (cidden bıyık demek çok komik yaa kaydirigubbakcemile3 ) yani dudak üstümü alıcam geri kalan hepsini 27 hazirana bırakıyorum. çok mantıklı açıklamalar yapmış çünkü. zaten o zamana kadar kaş ve dudak üstüde kaydirigubbakcemile3 çıkmış olur..

Peki bir şey sorucam dolunay bi hafta sürüyor ya her o hafta boyunca her gün olur muu yok sadece belirli bi gecesi mi cevap verirsen çok mutlu oluruminci tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…