Ayın etkisi...

sen de dolunayda yap o zaman.etki eder yine.

evet canım öyle yapıyım artık bende. arkadaşlar 14 nisan dolunay değil. zaten gece bakarsanız ayın dolunay olmasına çok az kaldı. 30 mart dolunay. ama bunu yazan arkadaş dolunayda değil hicri ayın son günü yani 14 nisana denkgeliyor o zaman yaptığını söylemiş. kafalar karıştı yani iyice kafamçokkarıştı ben mecburiyetten 30 martta yapacağım. mecbur olmasam 14 nisanda yapardım

kızlar kafam iyice karıştı... bunu dolunaya göre mi yapcezz yoksa hicri ayın son gününe göremi yapcezzz.. bu arada hicri ayların son gününü nasıl bulacaz... yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbilmiyorumkismile

ne yaptınız kızlar ağdalar yapıldı mı. ben kol ve bacaklarımı yaptımm. son dakika süprizi gibi gelen özel durum sebebiyle bikini bölgemi yapamadımmm klava: ağdadan sonra limon tuz karışımınıda sürdüm hatta birazdan bidaha sürerim zemuszemus nice tüysüz günlere inşşşşş

yaptııık mıııııııı kaydirigubbakcemile3
ben yaptımda ama zaten denk gelmıstı dün halletmem gerekıyordu bakalım göricizz..zzsempatiksalakcinni

hiç duymamıştım arkadaşlar bakalım yaptıysanız geç çıkacakmı gerçkten guclubacismile

mrb ben burdayım söylenenlere uyup dolunayda epilasyon yaptım şimdi beklemekteyşm önceki süreye göre ne durumda olacaklar....
:hulya:

yaptırdımda demedı kımse kayboldu ortadan eyvahedigeldismile

arkadaslar ben gectigimiz dolunay gunu aldim tuylerimi, pek bi degisiklik farketmedim. bugun de hicri ayin son gunu, bugun de yapacam insallah. olmazsa onumuzdeki dolunay yine zemuszemus saatine falan da dikkat etmek gerekiyo galiba, bilemeyecem.. ama ayin tuylerden kurtulmaya etkisi olduguna inaniyorum, dogru yontem kullanirsak.. tuyleri aldiktan sonra limon ve tuz da surecem yerimseniben

bende ayın etkisinin insanlar üzerindeki etkisinin çok az olduğunu okudum bikaç yerde,daha çok psikolik bir etkisinden söz ediliyor,medcezirden dolayı suların çekilmesinin bi etkisi olabilirmi diye düşündüm ama bilim şuan fizyolojik olarak büyük bir etkisinden bahsetmiyor arkadaşlar..
yanlız regl bitimindeki 3. ve 5. günlerde kıl üretimini kontrol eden erkeklik hormonları çok aktif olmadığından bence dolunay vakti yerine bu tarihlere denk geldiğinizde epilason yaparsanız daha iyi işe yarabilir,nacizane bi yorumdu,uygulayıp uygulamamak size kalıyor..

Arkadaşlar madem bugün yapılacakmış,

Yapalım deneyelim valla,

Bir de ben size SAKIZ deneyin derim,

Bikini bölgesine ben sakız yapıyorum,

Çok pratik ve acımıyo,masrafsız ayrıca,

En mucizevi özelliği de tüyleri bitiriyo,

Ben üç yıldır yapıyorum,acaip azaldı,

Ablam on yıldır yapıyo,şimdi üç beş tane çıkıyomuş,o da ince ve cılız,

Mutlaka deneyin derim,benden size mucize tavsiye,

Ya bi de bu limon-tuz olayı nedir nasıl yapılır,

Biri açıklarsa çok memnun olcam...

slm kızlar bende dolunayda epilasyon yaptım şuana kadar ses çıkmadı tek düşmanım tüylerden inşaallah bundan sonrada çıkmaz.bence güzel sonuç verdi e tabi birde tamamen alınacak duruma geldiğinde görmk lazım.arttımı azaldımı dimi ama...
bacaklarıma limon ve tuzu bende yapiyrm alma işlemim bittiğinde göz kararı limon ve tuzu iyice karıştırıp masj yapıyrm her yeri ddeğil ama bazı yerleri yakıyo kaşınıyo sanki.
hepiize tüysüz pasparlak günler diliyrm canlarrr.....

azul arkadaşım hangi sakız çiğnediimiz sakız mı?
sakızın tüylri azaltması nasıl olurki kökten aldığı için mi yoksa içindeki bir maddeden dolayımı
biraz açarmısın.
beany de yardım eder içindekiler konusunda umarım
beany imdaattt bilgi verirmisin :))

Evet bildiğimiz şekersiz sakız,

Sakızın yarısını biraz çiğneyip eline al,

İşaret parmağına al,sonra çek üçer beşer,çıkış yönlerinin tersine doğru tabi,

Aynı ağdadaki çekim gibi yani,

İlk aldığında acıyo biraz,

Sonra hiç hissetmiyosun bile,iğne batması gibi oluyo,

Bir alış sonra çok kolay geliyo,

Tertemiz rahat oluyosun,

Bir ayda anca uzuyo ve gerçekten çok azaltıyo...

Denemeni tavsiye ederim....

azulcum teşekkür ederim ben de eldiven ve epilasyon aleti kullanıyrm bir ara bunuda denerim opuyorumnanaktan

hayatbenim ,çok emin değilim ama sanıyorum sakız sir etkisine benzer bi etki yapıyor,kıllar kökten alındığı için geç uzuyordur ama ben herkesin kıl yapısının ayrı ayrı değerlendirildiğini düşünerek,seninde deneme yapmadan net bir değerleme yapamayacağını düşünüyorum
kıl üretimini engellemeye yönelik yapılmayan hiçbir madde kılları azaltmaz ,sir ağdanın geciktirdiği düşünceside büyük olasılıkla doku kaybına sebep oluşundan ,çünki sıcak uygulama yapılıyor sirle yanılmıyorsam,yada şöyle;sir ağda kökten ve kılları kırmadan aldığı için ,epilatörde kırma olayı daha fazla olabiliyor çünki,kılların günlük uzama miktarını baz alırsak ,kökten alınanlar deri yüzeyine alınmayanlara göre daha geç çıkacak..

tamamdır beany anladım çokk teşekkür ederim
çok iyisin imdat çığlıklarımı hemencik duyuyorsun
ve tüm bildiklerini paylaşıyrsun çook teşekkürleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…