M Minaredenatbeni Guru Kayıtlı Üye 15 Haziran 2016 7.701 20.397 38 19 Mayıs 2021 Konu Sahibi pekinsercesi #21 Lavinya1177 .!.: A çok geçmiş olsun, tabikii kalinabilirr ama genele vurdugumuzda zor bı ihtimal demek istedim.. yani korunmuyorlarsa her ihtimali göze almalılar.. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşım
Lavinya1177 .!.: A çok geçmiş olsun, tabikii kalinabilirr ama genele vurdugumuzda zor bı ihtimal demek istedim.. yani korunmuyorlarsa her ihtimali göze almalılar.. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim arkadaşım
G geldimsenimsonkez Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2023 98 30 10 Ocak 2024 Konu Sahibi pekinsercesi #22 pekinsercesi .!.: Zevk suyunun hamile bırakacağını bilmiyordum ilişki olana kadar. Boşalmayla oluyor sanıyordum. İlk gün birleşme oldu ama 10 saniye falandı. İkinci gün sürtünme oldu sadece. Uzun süren bir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Evet, sivilards sperm ejekulasyona gore daha az da olsa sperm bulundurur.Test yaptirmanizi oneririm
pekinsercesi .!.: Zevk suyunun hamile bırakacağını bilmiyordum ilişki olana kadar. Boşalmayla oluyor sanıyordum. İlk gün birleşme oldu ama 10 saniye falandı. İkinci gün sürtünme oldu sadece. Uzun süren bir şey olmadı Genişletmek için tıkla... Evet, sivilards sperm ejekulasyona gore daha az da olsa sperm bulundurur.Test yaptirmanizi oneririm