Ayın 11i ve 12sinde sevgilimle ilişkim oldu içime boşalma olmadı hamile kalma riskim var mı

pekinsercesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
3
0
Bundan 8 9 gün önce erkek arkadaşımla cinsel birlikteliğimiz oldu. İnternette her yerde zevk suyundan hamile kalırsın diyorlar. Psikolojik baskı altına girdim, iyice kafaya taktım. Yalancı hamile olmaktan da korkuyorum kafaya taktığım için. Göğüs uçlarım açık pembeydi, son iki gündür mora yakın ve büyümüş. Reglim düzensiz olduğu için anlayamıyorum en son şubatın 20sinde oldum regl. Erkek arkadaşımla kondomsuz birlikteliğimiz oldu ama boşalma olmadı. Sürekli zevk suyu geliyordu erkek arkadaşımdan. Sürtünme ve birleşme oldu. Test yapacağım ama korkuyorum sonuçtan. Yalancı hamilelikte de pozitif çıkma olasılığı varmış. Kan testi yaptıramam. Yardımcı olur musunuz. Hamile kalmak istemiyorum. Hamile kalma olasılığı var mı bu zevk suyundan? (Zevk suyunun hamile bırakacağını bilmiyordum ilişki olana kadar. Boşalmayla oluyor sanıyordum. İlk gün birleşme oldu ama 10 saniye falandı. İkinci gün sürtünme oldu sadece. Uzun süren bir şey olmadı)

Son düzenleme:
zevk suyu dediğiniz bildiğin hamile kalmak için pek önlem alınmamış bişey. Geçmiş olsun

Yapacak tek şeyiniz bi işe kalkışırken sonucunu düşünmek. Yaptıktan sonra düşünmezsiniz artık. Gebe kalmak herkes için o kadar kolay olmuyor. Ama kalanlar var mı ? Evet var. Hangi gruba girersiniz test sonucunuz belirler.

Zevk suyunun hamile bırakacağını bilmiyordum ilişki olana kadar. Boşalmayla oluyor sanıyordum. İlk gün birleşme oldu ama 10 saniye falandı. İkinci gün sürtünme oldu sadece. Uzun süren bir şey olmadı

test yaptınız mı ben olmaz diye düsünüyorum ilk defada olmaz heralde binde 1 ihtimal

Sonuç nedir beni bilgilendirir misin? Aynı olay benim de başıma geldi.

İki gün birleşme oldu diyorsunuz ama 10 sn de olsa bilmem gerisini ben demiyeyim size

Zevk suyundan hamile kalan 1000de 1. Kafana takma bişey olmamıştır.esim yıllardır geri çekiliyor.zevk suyuyla direk hamile kalinsaydi şimdiye 10.cocugumu dogururdum.yani stres yapma.ama önden önlemini al,testini yaptır.

Var

Gebe kalmak için saatlere ihtiyaç yok bir saniyede olup bitiyor herşey
Gebe olmaktan bukadar korkup sevişmekten hiç korkmamak nasıl bir mantık yaa
Kafaya taktığın için yalancı hamilelik olabileceğini bile biliyorsun prezervatif ten haberin yok
Al bir test bak negatif mi pozitif mi, herşey olabilir, biz burdan fal mı bakıp bilecez

Yalancı hamilelikten korkuyorum
Test yapmaktan korkuyorum
Gebe olmaktan korkuyorum
Muhtemelen ailenden de korkuyorsun

sonuç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…