- 26 Mart 2017
- 44
- 27
- 18
- 33
- Konu Sahibi mavisaclizombi
-
Ayrıldık zaten sadece dediğini hakettiğimi düşünüyorumOnunla olman ayıpmış zaten,kendine ayıp etmişsin
Ayrılmakla da temizlemiş olursun kendine yaptığın ayıbı.
Normalde hiç böyle biri kıskançlıktan öyle birşey söylenmez diye düşünüyorumKarisij yazmissin brz kiskancliktan mi boyle bisey yapti tam anlamayamadm
Başka türlü ezemezmiş sizi de ondan böyle saçmalamış ezik abi.Ayrıldık zaten sadece dediğini hakettiğimi düşünüyorum
Hiç bir şey anlamadım. Nokta, virgül, paragraf kullan. Bir de konuyu düzgün anlat.
Hayır sadece evlenmeyi istiyorduk ama insan sorumluluk alsın istiyor aylak aylak dolaşıpla öğlene kadar uyumakla bir ömür geçirmemesi adına yaptım bunudaÇalışmasını istemenizle mesajlaşma olayının bir bağlantısı var mı?
ayrıl.Bundan önce açtığım konuda yaşadıklarımı anlatmıştım kısa bir özet geçmek gerekirse erkek arkadaşım haziranda ünv bitirmiş olacak fakat üsttende ders aldığı için erken mezun olucak okulda devam zorunluluğu olmadığı için gitmiyor bende boş durma sorumluluk al çalış dedim ünv bitincede devamlı işe girersin dedim bu süre zarfında ,sosyal hesaplarımız birbirimizde şifreleriyle var gecen gece arka
Daşım instagram üzerinden yazmış bunun ekran görüntüsü alıp sabahına bana attı iki gün sonra arkadaşım instagramdan yazdı konuştuk gülen smile attım içinde kalp göz olan bundan kuruntu yaptı adeta normalde böyle biri değil öğlende tartışdık bana mesaj atan arkadaşımla mutluluklar diledi onla olduğumu ifade etti kendi ayıbını temizle sen hasta ruhlusun dedi,Ensondada ben heryerden engelledim sms kapatmayı unutmuşum şu mesajı attı ,Yüzük ve kolyeyi sana verdiğim adrese gönder dedi kendimi çok kötü hissediyorum kendi ayıbını temizle sözünü unutamıyorum.
Ayrıldım zaten yüzüğü ve kolyeyide göndereceğimayrıl.
Başta ortak sosyal medya hesabı kullanmanız yanlış. Arkadaşınız erkek sanırım, kalpli bir şey atmasaniz iyi olurmuş ama artık olan olmuş. Ortak hesap kullandığınız için gorecegini bile bile kötü bir şey yapmayacaginizi bilmesi gerekirdi aslında. Olmayacağı varmış, belki ileride daha büyük sorun yasayacaktiniz. Ortada ayıp falan yok. Önünüze bakın bundan sonra.Hayır sadece evlenmeyi istiyorduk ama insan sorumluluk alsın istiyor aylak aylak dolaşıpla öğlene kadar uyumakla bir ömür geçirmemesi adına yaptım bunuda
Ortak hesap değil her ikimizinde birbirinde şifresi var arkadaşımı oda biliyor gizli saklı hareket etmedimBaşta ortak sosyal medya hesabı kullanmanız yanlış. Arkadaşınız erkek sanırım, kalpli bir şey atmasaniz iyi olurmuş ama artık olan olmuş. Ortak hesap kullandığınız için gorecegini bile bile kötü bir şey yapmayacaginizi bilmesi gerekirdi aslında. Olmayacağı varmış, belki ileride daha büyük sorun yasayacaktiniz. Ortada ayıp falan yok. Önünüze bakın bundan sonra.
Benden 6-7 yaş küçük kardeşim yerine koyduğum biri oda biliyordu arkadaşımı sıradan bir ifade. Köpeğinin resmini attı bende köpeğimin resmini atıp kalpli smile attımÇok dağınık anlatmışsınız. Konuştuğunuz erkek arkadaş mıydı eğer erkekse neden kalpli gülücük attınız?
Kim evlenme teklif ettiği yüzüğü alır bunu niye yapar?Ayrıldıktan sonra verdiklerini geri isteyen erkeklerden nefret ediyorum.arkadaşında senden ayrılmak için bahane yapmış resmen
Benden 6-7 yaş küçük kardeşim yerine koyduğum biri oda biliyordu arkadaşımı sıradan bir ifade. Köpeğinin resmini attı bende köpeğimin resmini atıp kalpli smile attım
Bi arkadaşımın sevgilisi kızarkadasının yeni eve tasınınca ev hediyesi fırın almış kıza.ayrılırken gelip fırını söküp almış.ama ben senin aldıklarını vermiycem onlar bana hatıra demişKim evlenme teklif ettiği yüzüğü alır bunu niye yapar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?