- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 31
- Konu Sahibi mavisaclizombi
Arkadaşınız olabilir ama neden karşı cinse kalpli göz gönderiyorsunuz ki erkek arkadaşınız bu lokmayı nasıl yutsun. Siz Olsanız yutar mıydınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahin cimrisiBi arkadaşımın sevgilisi kızarkadasının yeni eve tasınınca ev hediyesi fırın almış kıza.ayrılırken gelip fırını söküp almış.ama ben senin aldıklarını vermiycem onlar bana hatıra demiş aklıma geldi birden nekadar çirkin şeyler bunlar
Arkadaşınız olabilir ama neden karşı cinse kalpli göz gönderiyorsunuz ki erkek arkadaşınız bu lokmayı nasıl yutsun. Siz Olsanız yutar mıydınız ?
Benden 6-7 yaş küçük kardeşim yerine koyduğum biri oda biliyordu arkadaşımı sıradan bir ifade. Köpeğinin resmini attı bende köpeğimin resmini atıp kalpli smile attım
Ben yanlış bişey yapmadım
İnşallah sabırla herşey geçicek diye düşünüyorumBunda hicbir sey yok. Bahane aramis ayrılığa resmen. Insallah siz de biran önce mutlu olursunuz, unutursunuz bu adamı
Kafasinda birseyler kuran kendisi ama ruh hastasi olan sen?
Ayrica hediyeleri geri istemek nedir ya!?
Mesajin icerigini bilmiyoruz ayrica, belki sevmedigi biriydi arkadasin. Belki bu durum defalarca tekrarlandigi icin boyle sert cikti. Mesajdan bahseder misiniz? Ve arkadasla olan samimiyet dereceniz?
Erkek arkadaşıma kalp smileyi attım deyince ne gerek var, ne münasebet diyor insan, oysa sen köpeğin için yapmışsın, ayrılık böyle birşey için saçma olmuş, bahane aramış erkek arkadaşın, aldığı şeyleri istemek bazı insanların karakterinde var, böyle şeylerle anlıyorsun zamanını boşa harcadığını, düşünmene değmeyeceğini, ver kurtul, hayatından tamamen çıksın.Benden 6-7 yaş küçük kardeşim yerine koyduğum biri oda biliyordu arkadaşımı sıradan bir ifade. Köpeğinin resmini attı bende köpeğimin resmini atıp kalpli smile attım
Benden 6-7 yaş küçük kardeşim yerine koyduğum biri oda biliyordu arkadaşımı sıradan bir ifade. Köpeğinin resmini attı bende köpeğimin resmini atıp kalpli smile attım
Mesaj içeriği köpeği için attığım smile ilk defa böyle bişey oldu her ikimizdede hesap şifrelerimiz vardır sonuç olarak o kişiyle onu aldattığımı mutluluklar diliyorum dedi ve ayrıldık evlenme teklif ettiği yüzüğü istedi aldığı kolye ile beraber
Ben yanlış bişey yapmadım
Empati kuruyorum ama ben önce sevdiğim insanı dinlemeye çalışırım artıyı eksiyi biryere koyup karar veririm aldatıyosun cümlesini sevdiğim insana yakıştırmamki.Yanlış bişey yapmadınız sadece empati
üfff ergen ergen muhabbetler...
Ayrıldık zaten sadece dediğini hakettiğimi düşünüyorum
Üstten ders alan erken mezun olmaz, zamanında mezun olur ders yükü hafifler. Bu arada ayrıl büyük ayıp kendisi...
Yuzugu kolyeyi geri isteyen adamdan hayir gelmez zaten..Bundan önce açtığım konuda yaşadıklarımı anlatmıştım kısa bir özet geçmek gerekirse erkek arkadaşım haziranda ünv bitirmiş olacak fakat üsttende ders aldığı için erken mezun olucak okulda devam zorunluluğu olmadığı için gitmiyor bende boş durma sorumluluk al çalış dedim ünv bitincede devamlı işe girersin dedim bu süre zarfında ,sosyal hesaplarımız birbirimizde şifreleriyle var gecen gece arka
Daşım instagram üzerinden yazmış bunun ekran görüntüsü alıp sabahına bana attı iki gün sonra arkadaşım instagramdan yazdı konuştuk gülen smile attım içinde kalp göz olan bundan kuruntu yaptı adeta normalde böyle biri değil öğlende tartışdık bana mesaj atan arkadaşımla mutluluklar diledi onla olduğumu ifade etti kendi ayıbını temizle sen hasta ruhlusun dedi,Ensondada ben heryerden engelledim sms kapatmayı unutmuşum şu mesajı attı ,Yüzük ve kolyeyi sana verdiğim adrese gönder dedi kendimi çok kötü hissediyorum kendi ayıbını temizle sözünü unutamıyorum.