Ayıbını Temizle Dedi

Böyle mıç mıç ilişkilerin sonu böyle oluyor. Kişisel şifreler paylaşmalar, birbirinizin hesaplarında gezinip elalemle yapılan muhabbetleri okuyup hesap sormalar nedir ya... Biraz sınırlarınız, bir ağırlığınız olsaydı bu lafları etmeye cesaret edemezdi kimse. Önce "birey" olun, kendinize saygınız olsun, sonra ilişki yaşayın bundan sonra.

Hic birsey anlamayan tek benmiyim
Siz calis dediniz,sonra bir arkadasiniza kalpli gozli smile gonderdiniz,kolyei yuzugu gonder dedi de ben baglabtiyi kuramadim

Ben çalış sorumluluk al dedim boş zamanı çoktu çalışsın istedim ,Ardından bir arkadaşım instagram üzerinden mesaj attı köpeğinin resmi bendd kalpli smile atıp kendi köpeğimin resmini attım .O köpek resmi atan kişiyi bana yakıştırdı bana onla mutluluklar diledi ,çirkinleşeceği kadar çirkinleşti en sondada evlilik teklif ettiği yüzüğü ve kolyeyi kArgoyla gönder dedi .

Önce mıç mıç olduğumu nereddn çıkardınız, birbirimizin şifresinin olduğu benim sınırım olmadığı anlamınada gelmiyor bunu belirtmek istetim ,ben zaten bir bireyim26 yaşında kendimede gayet saygım var.Bence siz yorum yaparken biraz düşünüp insanları neyle itham ettiğinize bakın.

Bana bahane aramış gibi geldi. Kim sadece köpeğe atılmış bir emojiyi aldatıyorsun der? Çalış vs demişsiniz kaçış yolu bulmuş kendine. Demek ki sorumsuz bir tip. Ben olsam o adrese yolladığım kutuya para da koyar ederin bu kadar diye not koyardım

Aslında onuda yapabilirim ama öyle bir hareket yaparsam onun kadar küçülmüş olurum diye düşündüm buda bana yakışmaz.

Neden size ait kişisel hesaplarınızın şifreleri erkek arkadaşınızda var bu durumu anlayamıyorum. Çoğu kişide durum böyle sevgilim var hemen hesaplarının şifresini öğrenmeliyim

Neden size ait kişisel hesaplarınızın şifreleri erkek arkadaşınızda var bu durumu anlayamıyorum. Çoğu kişide durum böyle sevgilim var hemen hesaplarının şifresini öğrenmeliyim

Onun hesabı bende benim hesabımda onda vardı burda bir yanlış olduğunu sanmıyorum .Herşey şeffaf açık net.

Onun hesabı bende benim hesabımda onda vardı burda bir yanlış olduğunu sanmıyorum .Herşey şeffaf açık net.
Bende herkesin kendine ait bir hayatı olduğunu düşünüyorum ve sizin özel bir alanınız olmalı kendinize ait bir sınır gibi düşünün o sınır sadece size özel ama siz hem kendi hemde sevgilinize ait sınıra girmişsiniz bu doğru değil şeffaflık netlik şifre vermeyle değil karakterle duruşla olmalı nazicane fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…