Aydin///09

selam bayanlar tesekkür ederim deryacim ama bugün iyiyim sadece sesim boru gibi cikiyor senin izin temmuzdami iysallah tanisirim seninle canim ,bugün burasi tatil esim ve cocuklar evde havda güzel degil ne yapacam bilmiyorum cocuklarin canlari sikiliyor

ben de her yöreyi ayrı seviyom vallaa.. hepsi de coşturuyor.. ama ben düğünlere gitmeyi pek sevmiyorum.. haftasonu da düğün varmış eşimin arkadaşının , ben gitmicem.. zaten milletin hanımı gelmez içicez falan dedi... gerçi bensiz gitceğini sanmıyorum da bakceeezzzz.. şakkıdı

ben aslen kayseriliyim..aydın merkezde oturuyorum şu anda.. 1,5 senedir oturuyorum ama burayı da sevdim.. eskişehirin soğuğu, ama aydının da sıcağı adamın ömründen alıyo valla..... aydın topiğindeyim ama benden başka burda oturan da yok galiba.. ben de sizin gelmenizi bekliyorum napiiim :))

deryacım umarım senin hasretinde biran önce biter ;)

sagol güvercin. umarim biter. cok özledim memleketimi, ailemi.burda bir türlü zaman gecmiyor:çok üzgünüm:

selam bayanlar tesekkür ederim deryacim ama bugün iyiyim sadece sesim boru gibi cikiyor senin izin temmuzdami iysallah tanisirim seninle canim ,bugün burasi tatil esim ve cocuklar evde havda güzel degil ne yapacam bilmiyorum cocuklarin canlari sikiliyor
evet canim temmuzda gidiyorum insallah. ben de cok istiyorum seninle tanismayi. burasi da tatil. hava ii sayilir burda. bizde birazdan disari cikicaz. bütün gün evde vakit gecmiyor

tunaydınlar ve hayırlı cumalar canlarım a.s. Şeniz

saol deryacım iyiyim ben.. galiba gözekle aynı anda regl olduk.. bana da başağrısı yaptı.. :bbo:
sen nasılsın??

saol canım iyiyim . ege de bugün hava kapalı .. umarım yağmur yağar .. aslında halı da yıkamıştım ama gene de yağmur yağmasını istiyorum. çünkü bu sene yağış az oldu.. halı nasılsa kurur yerimseniben mühim olan yaz kurak geçmesin..

Back