Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güvercin haklsin simdi yagmur cok yagsin ki yaza su sikintisi cekmeyelim ama sanirim bu sene iyi yagdi yagmur gecen seneye göre .bugün burasida güzele benziyor ama sonu ne olur bilemem.buranin havasina güven olmuyor
selam aydınlılar bende bir aydınlıyım efeler diyarına bayılıyorum memleketime aşığım ama bir astsubayla evli olduğum için o diyar senin bu diyar benim geziyorum eşimle güzelçamlıda tanıştık orası benim için vazgeçilmez bir yer milliparkın her köşesini bilirim hele hele zeus mağarasında yüzmek yaaaaaaaaaa çok özledim haziranın başında memleketime gidiyorum yaşasınnnnnnnnnnn
selam bayanlar gözekcim nazilliye gitmissin ne güzel ya neyse benimde az kaldi nazillimiz(ege bölgesi )her zaman süperdir canim yada bize mi öyle geliyor .buruk kalp aramiza hosgeldin
iyi aksamlar hanimlar. nasilsiniza.s..
izine az kaldikca zaman hic gecmiyor burda. bi gelse o gün. ama daha coooooooook var. tam 2 aysenağlamasenağlama
iyi akşamlar derya.. aydın biyere kaçmıyo valla. ben sıkı sıkı tutuyorum..sen gelene kadar bırakmam:roflol::roflol: sayılı gün çabuk geçermiş. umarım senin günler de çabuk geçer..:1hug: