Aydin///09

slm tuana ve gözek ben iyi olmaya calisiyorum gurbet ellerde. siz nasilsiniz.
gözekcim sen aydinda nerdesin ya. hem sormasi ayiptir senin profilinde neden hep baska yerler yaziyorkafamçokkarıştılülülülülülü

slm tuana ve gözek ben iyi olmaya calisiyorum gurbet ellerde. siz nasilsiniz.
gözekcim sen aydinda nerdesin ya. hem sormasi ayiptir senin profilinde neden hep baska yerler yaziyorkafamçokkarıştılülülülülülü

canımmm değiştiryorumm öylesinee yaa nazilliliyim ama manisada yaşıyorumm
aslen uşaklıyımm
uşakk vardı bir araa hanis en aydınlıydınn dendi aydın yazdımm uşklıydın oldu manisa buluşmasına gittimm sen nerelisin yaa olduu bendee farklı yazıyomm bu yüzden

gunaydın memleketımın guzel ve sıcak ınsanları..:sm_cool: Şeniz

günaydin bayanlar ben girmeyeli muhabbet baya ilerlemis cok hastayim iki gündür yorgan ,dösek yatiyorum bugün biraz daha iyiyim. nane limon ice ice icimde limon agaci cikacak o derece yani. esim biletlerimizi aldi 23 mayista nazillideyim 21 agustosa kadar iysallah görüsürük

günaydin bayanlar ben girmeyeli muhabbet baya ilerlemis cok hastayim iki gündür yorgan ,dösek yatiyorum bugün biraz daha iyiyim. nane limon ice ice icimde limon agaci cikacak o derece yani. esim biletlerimizi aldi 23 mayista nazillideyim 21 agustosa kadar iysallah görüsürük

cok gecmıs olsun ..:teselli:
ne guzel yaklasmıs tatıl zamanı..şutarafagitti
umarım yazın gorusuruzŞeniz

sagol dishecim, evet tatil yaklasti ama bu hastaliktan dolayi sevinemiyorum bile iysallah görüsürüz.

cansucum cok gecmis olsun. uzun zamandir görüsemiyoruz. ne güzel iznine az kalmis. benim daha coooooooooooook var malesefsenağlama

evet... aslında forum kalabalık ancak aydın tayfası yok... hayırdır temizlik mi yaptın , neden yorgunsunfisfisfis

sabah temizlik yaptim. ögleden sonrada discideydim. sonrada alisveris falan derken baya yoruldum.

ben 2 gündür temizlik yaptığım için bugün dinlendim sayılır.. bi tek sabahtan pazara gittim... dişçiye gitmek te psikolojik olarak yorar zaten :roflol: sen almanyadasın galiba :s

ggüvercin eskişehir güzel ama soğuk be canım havası olsun insanları olsun. ben daha alışamadım 5 6 senedir. bakalım ömür boyu burdayız alışırım sanırım. eskişehire geldiğinde beklerim. sen aydının neresindensin

ben aslen kayseriliyim..aydın merkezde oturuyorum şu anda.. 1,5 senedir oturuyorum ama burayı da sevdim.. eskişehirin soğuğu, ama aydının da sıcağı adamın ömründen alıyo valla..... aydın topiğindeyim ama benden başka burda oturan da yok galiba.. ben de sizin gelmenizi bekliyorum napiiim :))

deryacım umarım senin hasretinde biran önce biter ;)

Back