Aydin///09

olsun onu yazabilmek bile yürek ister.. hem yakışır ...

gözek, sen de çocuk istiyosun galiba demi??

sen bu manyagın her soyledıgını cıddıye alma canım...jeyyar
on lısans son sınıf terkım ben..:bbo:
ama sanırım af gelıyormus bakıcaz bakalım:dance:
evet cocuk ıstıyooşakkıdı

ya millette hamile kalma telaşı başladı.. başbakan en az 3 çocuk dediya, hemen çalışmalara başladık.. ben de 3 sene durdum durdum tam bu sene çocuk yapmaya karar verdim.. valla ki tesadüf oldu.. yoksa tayyipin her dediğini yapsak yandık vallaaaaa..
02skun5bv9.gif

kısmet ne zamanaysa inşallahh allah bizedee verirr canımmm dishee için dediğimm şakaydı canımm birbirimizee takılırızz bizz sen ciddiye almaa

amin canım .. umarım en kısa zaman da ikimize de nasip olsun..

:)) zaten ciddiye almadım.. geyik yaptığınız belli ;)
şeker seylerr

guvercın sen kac yasındasınfisfisfis
3 cocuktan bahsettıgıne gore 2 tane olması lazım dıye dusundum bırden benneyaptımki
bırde aydının neresınde oturuyorsun..
cok mu soru sordum acep benneyaptımki

ben 32 yaşındayım .. ama 3 çocuktan bahseden ben değilim: tayyip amca... benim ki kısmetse ilk çocuk olcak daha.. aydın da muğla yolundaki tansaşın o tarafta benim ev.. ayrıca çok soru sormadın

ben 32 yaşındayım .. ama 3 çocuktan bahseden ben değilim: tayyip amca... benim ki kısmetse ilk çocuk olcak daha.. aydın da muğla yolundaki tansaşın o tarafta benim ev.. ayrıca çok soru sormadın

mugla yolundakı derken,yenı emnıyet bınasının ordakı tansasmıydı acep unuttum ama otobana yakın mı galerıcıler sıtesıne yanı...CADIARZU
ayy sen daha ılk cocuktan bahsedıyormusun:utangac:
bende bırden 2 tane oldugunu dusunmustum..benneyaptımki

otobana yakın ama emniyet binasını bilemiyorum. aslında ben de 1,5 sene oldu aydına taşınalı. adnan menderes mah. olarak geçiyo burası..

yok şekerim bir taneyi bile halledemedik. nerdeee 3. çocuk yapmak kafamçokkarıştı ......... bir tane bana yetr de artar bile .....:roflol:

otobana yakın ama emniyet binasını bilemiyorum. aslında ben de 1,5 sene oldu aydına taşınalı. adnan menderes mah. olarak geçiyo burası..

yok şekerim bir taneyi bile halledemedik. nerdeee 3. çocuk yapmak kafamçokkarıştı ......... bir tane bana yetr de artar bile .....:roflol:

annemlere yakın oturuyorsun ozaman..
sen otobanın sag tarafında az daha uzaktasın sanırım yenı emnıyet bınasını bılmedıgıne gore...jeyyar
annemlerde emnıyetın arka tarafında oturuyor..
tahmınımce sen bızım eve yakınsınCADIARZU

otobanın sağ tarafı derken tansaşın arka tarafı mı? tansaşın arkasında bi de sinema var bilirsin orayı.. o sinemadan da ilerde oturuyorum ben.. evet çevre yolunun biraz içersinde kalıyo...

arada hayatımın bilançosunu yapıyorum da hep açık veriyom. nolcak ööle yüzeysel bir dert işte...

Back