Aydin///09

yok canım ilk kez duyduğum için değil de anlamını bildiğim için tuhaf geldi.. ben kullanamam kimseye ama samimi buldum dedim zaten :roflol::roflol:

yok canım ilk kez duyduğum için değil de anlamını bildiğim için tuhaf geldi.. ben kullanamam kimseye ama samimi buldum dedim zaten :roflol::roflol:

sen yenısın sanırım..:1closedeyes:
zamanla alısırsın..jeyyar
o gozek denen ısmı lazım olmayan kısıye genelde herkez dana der..:icecream:

gunaydınlar ve ıyı pazarlarŞeniz
guzel memleketımın guzel ınsanlarıa.s.

aydınlı kimsecikler yok mu forumda..... diğer arkadaşlar kızmasın ama aydın da oturan kimse yok muu.. :sm_confused: hepsi yurtdışında , ben kimle buluşcam senağlama

aydınlı kimsecikler yok mu forumda..... diğer arkadaşlar kızmasın ama aydın da oturan kimse yok muu.. :sm_confused: hepsi yurtdışında , ben kimle buluşcam senağlama

formda gezerken aydınlıları goruyorum ama buraya kımse ugramıyor sanırım...:sm_confused:
az kaldı sabret temmuzda ordayım ...:sm_cool:
bulusuruz:asigim:

Evet ya buraya daha cok yazalim kizlar "Aydinlilara" yakismiyor aaa :) Biz baslatirsak gerisi gelir belki...

formda gezerken aydınlıları goruyorum ama buraya kımse ugramıyor sanırım...:sm_confused:
az kaldı sabret temmuzda ordayım ...:sm_cool:
bulusuruz:asigim:

saol canım
1515ml8zf7.gif

umarım görüşürz..

iyi aksamlar herkese güvercin biraz daha sabret mayis sonunda nazillide olucam yaza görüsürüz iysallah :1hug:

Back