herkese günaydııın, kahvaltımız da hazırmış ohhh :lepi:
sumak şu anda kaç kilosun sen? aman ben çiğ köfte görmeyeyim, gözüm kararır 1 kg yerim oturup. bide yanına şalgam offfff...
aydasu nasılsın canım benim, daralmak yok, biz burdayız bak. yarın işe dönyosun sen dimi?
günaydin kizlar mirmirmirmir
gunaydınnnnn ıyı pazarlar ,ne sıcak ya catlıcam sanırımmm ,
ben su an 55 kılo oldum cnım belkı 56 hasta olmayı beklıyorum ,şişkinliğimdendır dıye kendımı avutmaya calısıyorum akannehir
dün ilaç aldın mı, ondan mı acaba? yada ruhun yorulduğu içindir...hı hı..
iş bası yarın ınsallah...
iyi degılım...
hep uyuyasım var...
ablacım, buğulucamların topiğine yazıyodum tam. silindi mi? içerik li falan bi yazı çıktı. ne kadın yaa
iyi olmuş. zemuszemusevet kazen abi halletti onukötükedihüso
Yok ilaç almadım canım...
Ruhsal yorgunlugum sanırım...
Oyalanıyorum burda işte gıdıp yatacam yıne...
Günaydın Şekerlerim Benim :kedi:
Ev Halkını Evden Postalayıp Hemen Yanınıza Koşacağım Şimdilik Kocaman Öpüyoruuum!... :asigim:
iyi olmuş. zemuszemus
yat o zaman canımcım gözlerin de yorulmasın burda. sana bişey sorcam gitmeden. markete gidicem de, sen alternatif ara öğünlere piko yazmışsın, o ne? bir de leblebi tuzsuz mu, ben kalorisi az olduğunu bilmiyodum leblebinin hem severim hem de tok tutar, alayım bari. ha bide kayısıyı bağırsaklar için mi yiyodun gerçekten çalıştırıyo mu?
iyi olmuş. zemuszemus
yat o zaman canımcım gözlerin de yorulmasın burda. sana bişey sorcam gitmeden. markete gidicem de, sen alternatif ara öğünlere piko yazmışsın, o ne? bir de leblebi tuzsuz mu, ben kalorisi az olduğunu bilmiyodum leblebinin hem severim hem de tok tutar, alayım bari. ha bide kayısıyı bağırsaklar için mi yiyodun gerçekten çalıştırıyo mu?
pikolataaa evet, bak hiç aklıma gelmemişti, akıl akıldan üstündür, hem tatlı krizime de ii gelir. ne bileyim hep listelere bakıyorum kayısı var, ne alaka acaba diye düşündüm, kabızlık için yazan olmuş, bide sana sorayım didim. sağolasın...hanı reklamlarda vardı ya canım
pıko, masum cıkolata :)
bımde falan var...
ben sarı leblebıden zıyade beyazı sevıyorum hıc ole tuzsuz olsun derdım olmadı
1 cay bardagı beyaz leblebıyı yanında sekersız cay ıle bırlıkte ara ogunle afıyetle yıyebılırsın canım
ben kayısı sabah yuruyuse gıtmeden once 3 tane yıyordum, ustune koca bır bardak su ıcıp cıkıyordum evden, hem metabolızmam calısmaya baslasın hem yururken enerjı kaybım olmasın hem de kahvaltı yapana kadar mıdem bos kalmasın dıye...
ben yurudugum ıcın hıc bagırsak problemı cekmedım kuzum
baslıcaz gibi artık ,gecen ay baslayalım sınavdan sonra dedık ama tatılde o yorgunluktan hıc olmadı valla
koca ay sadece 2 kere yaapbıldık bosa gectı ,bu ay deneyelım dıyoruz bakalım kısmet ,
bır hafta evde yalnızdım esım sureklı calısıyor ,hatta ızın gunlerıne de mesaı yazmıslar
bunaldım resmen ya ev hıc bu kadar sıkıcı gelmemıstı bana
yogun bı tatılden cıktık dıye sanırım
inanmıyoruum 2. üyelik mi almış bide hakaret yağdırmaya devam etmek için mi?2. üyligide iptal olmuszemuszemus
hehehe, nereye postalıyosun? bende sıkılıyorum bütün gün yalnızım evde. özlüyorum kalabalığı yaa.
tiramisuya kimse hayır demez heralde benim en sevdiim tatlı
görüldüğü üzere bir kısmı yok çünkü dayanamadım yedim sempatiksalakcinni
kızlar gelın bı fıkır verın bana...