Aydasu ve Gün Arkadaşları :)

tamam o zaman 60 a düşeyim, sonra sağlıklı rejim yaparım. ortada anlaşalım kaydirigubbakcemile2
eşim yanımda, koltukta uyuyakaldı kaldıramıyorum tamam az sonra diyo, bende takılıyorum işte.

esım benım calısıyor bu hafta boyle oldu ,işten cıktı bı 5 dk sonra burada olur ,o yanımdayken de farketmez hiç :)

o da cok ısterse kendı laptobundan takılır :)

sabahları gec kalkıyoruz ondan raahatım :)

tamam o zaman 60 a düşeyim, sonra sağlıklı rejim yaparım. ortada anlaşalım kaydirigubbakcemile2
eşim yanımda, koltukta uyuyakaldı kaldıramıyorum tamam az sonra diyo, bende takılıyorum işte.

tamam canım
yardıma ıhtıyacın olursa menulerde falan haber et gelırım hemen

bu arada Allah evınızden huzuru eksık etmesın...

ablacım hosgeldın...
oğlun nasıl ıyı mı
aklıma gelmısken sorayım dedım...

oglum iyi canim allaha sükür
biara hastaneden ciktiktan sonra depresyona girecek gibi oldu evden hic disari cikmiyordu, izin vermedim böyle evde oturamassin dedim. babasina dedim acil tr ye izine götür, gittiler geldiler bisesi kalmadi simdi eve gelmiyo:hulya: haftada bir ata biniyor ugrasip duruyoz iste. yalniz biras sinirli bise denmiyosempatiksalakcinni

Çok sevındım inan...
Normal bu yaslarda laf soylenmemesı...
Değişiklik ıyı gelmıs demek kı...
Oh ne guzel...

geçen sene olmuştu dimi, bi gece topic açmıştınız. nelerden şüphelenmiştik nelerden. iyi olmasına çok sevindim, çok ilgili iyi bir annesiniz, Allah bi daha yaşatmasın.

evet çok anlamlı bencede. peki okulu mu bıraktın?

hayir canim birakmadim,.lise sonun ikinci dönemine kadar gittim basörtümle ( imam-hatip) son dönem dikdiler polisleri,celik kuvveti ( insanlik sucu isliyoduk ya) kapiya,bende perukla bitirdim okulu.
Hadı ya, cok uzuldum...
Üniversıte mağdurumusun...

canim,insanda üniversiteye gidecek heves birakmadilarki, yani bende

hepinize iyi geceler kızlar ben cıkıyım artık belkı sonra yıne gelırım opuyorumnanaktan

ben orta okulda yasadım aynısını...
Cocuktuk bıde ortuyorduk ama daha tam amacını kavramadan
anadolu ımam hatıpte...
geldıler dedıler acacaksınız...
dusunsene anlamını bıle kavrayamamıssın daha ama anlıyorsun bır terslık oldugunu nasıl aglamıstık...
İnsallah bızden sonrakı nesıller de bu durumdan kurtulur...

denecek neler var da boşver... şu anda imamhatiplerde ve ilahiyatta serbest ama yanlış mı biliyorum?

hepinize iyi geceler kızlar ben cıkıyım artık belkı sonra yıne gelırım opuyorumnanaktan

görüşürüz canım ii gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…