- 27 Şubat 2008
- 9.939
- 12.714
-
- Konu Sahibi EU1
Valla Ben Calismiyorum
gERCEGI SoLemek Gerekirse Biz Para Biriktirmiyorduk
aMa suanda mecburluktan dolayi iki aydir biriktirmeye basladik tup bebek tedavisine basladigimiz iicin asLinda fiat solemek istemezdim ama madem sordun soleyim ayda 3 Milyar atabiliyoruz
bence damlaya damlaya göl yapmaya çalışacağınıza bireysel emeklilik planı alın çok daha avantajlı ssk lı çalışıyorsanız ödediğiniz primleri sigortanızdan bile düşebiliyorsunuz inanılmaz avantajlı 150 tl paket aldığınızda 10 sene sonra emekli olduğunuzda nerdeyse aylık asgari ücret kadar maaş alıyorsunuz
canım sana şöyle söyliym ben kredi çektim ve on yıllık şuan 1400 civarı ödüyorum ve bu rakam beş yıl sonra şimdinin 700 milyonu gibi olacak ve 5 yıl sonra ev kiraları da zaten o paraya gelecek şuan 400 veriyoruz %20 yıllık kiralara yapılan zammı hesap edersen 5 sene sonra 700 800 kira ödemem gerekecek kredimde kira parası kadar olmuş olacak
ama dersen ki ben 10 sene çalışırım paramı biriktirir evimi alırım ve benim gibi de kiracıysan ve o parayı on yılda biriktireceğine inanıyosan ve on yılda bugünün parasıyla yılda 5 milyardan on yılda 50 milyarı çöpe atarım dersen sen bilirsin
yani ha faiz ödemişsin ha kira ödemişsin bi fark olmaz
ki kredi ödemesen 2500 maaşla 1400ü şu devirde biriktirmek zor
insanın valla her gördüğünü alası geliyo biriktiremiyo
en azından ben öyleydim
ayda 500 falan koyabiliyodum ama bak şimdi 3 katı birikmiş oluyo
işte böyle cesaret ediyoruz kredi çekmeye
umarım açıklayıcı olmuştur
saygılar
Max .550 tlMin. ise, 350 civarı .
Daha az kenara atıp ,artıya geçmek varken ,neden ekside oluyor bakiye tatlım ?Max:1250
Min:500 bizde...
Ama her ay eksi bakiye
Daha az kenara atıp ,artıya geçmek varken ,neden ekside oluyor bakiye tatlım ?
Ben olsam ,öyle yapardım yani .
Benim de her ay ödediğim ,kredi borcum varo olmasa daha rahatlayacağım.
ahh ahh keşke senin anladığın gibi olsaydı.
mesajı düzelttim kırmızılara dikkat