Ayda ne kadar para biriktirirsiniz?

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
ben maşaımın yarısını biriktiriyorum.ne ev parası veriyorum nede başka birşey.her ay 650 lira bankama yatırıyorum.siz ne kadar biriktiriyorsunuz.

• Konu Sahibi EU1
hmmm bende para biriktirmeye çalışıcam kısmetsee daha işimde 2. günümdüdee bakalım planlarımı gerçekleştirebilirmiyimm:asigim::asigim:

• Konu Sahibi EU1
Valla Ben Calismiyorum
gERCEGI SoLemek Gerekirse Biz Para Biriktirmiyorduk
aMa suanda mecburluktan dolayi iki aydir biriktirmeye basladik tup bebek tedavisine basladigimiz iicin asLinda fiat solemek istemezdim ama madem sordun soleyim ayda 3 Milyar atabiliyoruz

• Konu Sahibi EU1
süper sniz valla ben ve eşim ayda yaklaşık 300 milyon biriktiriyoruz eve 2.500 ytl giriyo 550 kira veayrıca taksitlerimiz var ama bu kıs daha da dikkatli olup daha cok biriktireceğim

• Konu Sahibi EU1
koca bır sıfır tatlicadiarzu
kırayı cıkınca 700 ytl para kalıyo bozdur bozdur harca
Şeniz

• Konu Sahibi EU1
ya arkadaşlar ne mutlu size para biriktiriyorum diyorsunuz yani rakam 20 ytl bile olsa bravo valla ne diyeyim

• Konu Sahibi EU1
bende şuara biriktiremiyorum araba yeni evde taksitler eee tabi gezmedende olmuyor
ama bebişim için ufaktan başladım kısmaya birikir inşaallah:1rolleyes:

• Konu Sahibi EU1
Biriktirmek mi? O ne ola ki? :roflol:
Her ay eksideyim, bırakın biriktirmeyi.
Maaşı görmek bile nasip olmuyor..hoop kira..hoop aidat..hoop elektrik, su, kart derkeeennnn :1no2:

• Konu Sahibi EU1
haklısınıza rkadailar bizde marttan beri başladık biriktirmeye hayatımda ilk kez baktım dolap kıyafet dolu allaha şükür çok ucuza bulmadıkça almıyoeum artık
mesela mango da 5 ytl ye pantolon vs vardı aldım ihtiyac dogrusunda alıyorum napalım işte çok sıkmadan oldugu kadar eşim sağolsun savurgan değildir elimeze fazladan gecen her parayı ayırıyoruz allah geçinemeyenlere kolaylık versin geçim zor iş

ben maşaımın yarısını biriktiriyorum.ne ev parası veriyorum nede başka birşey.her ay 650 lira bankama yatırıyorum.siz ne kadar biriktiriyorsunuz.
canım bankama yatırıyorum demişsin bankada ne şekilde kullanıyosun vadeli hesapmı ben hesap actırmayı düsünüyorum ama cok bi bilgim yok ayda 150 falan anca ayırıyorum bankaya atıyım diyorum ama işletim ücreti falan alınyr diyrlar bilgin varmı acaba:uhm:

Ayda 1.200 - 1.400 Euro arasi biriktiriyoruz....
Yani egerki büyük biseyler fln almazsak...

(Cocuk oldugu zmn biriktiremeyecegiz ama...)

Evimin tadilat borcu yeni bitti ufak tefek kredi kartlari olmasa aticazda üç beş bitmiyoki kiram yok ama kira öder gibi masraf ödedim eve... Neyseki bu aydan itibaren araba parasi aticaz kenara inşallahhhhh...
Bu arada ayda 3 milyar biriktiren arkadaşim gel istersen tr şartlarinda at o parayi kenara...

biz ayda 1000 ytl yada 1250 ytl atıyorduk kenara .. ama bu ay sonunda işten cıkacağım için tek maaşla cok zor olcak eşim her ay bi ata lira alırız inşallah diyor ama ben onun haricinde kendi birikimimi yapmaya başladım bile daha 500 ytl ama olsun
harclığımdan artırıp biriktirmeye devam edicem

Tr veya Almanya ile alakasi yokki...
Allaha sükür esiminde benimde meslerklerimiz iyi...
buna görede maaslarimiz iyi....o yüzden...

Yoksa Almanyada kolaymi o kadar para biriktirmek...
Kiralar ztn benim yasadigim yerde 700-800 Euro dan basliyor...kaldiki bunun bide elektrik, su, telefon vs.si var...birde mutfak masrafi felan....

malesef hıç bırıktıremıyoruz kıra harıcınde bıze kalan para 500 ytl bu maasla nasıl kenara para atılırkı bıde bebek olsa ne olur kımbılır elhamdulıllah allah buyuk yoksulluk cekmıyoruz en azından afrıkadakı ınsanlar gıbı bunada sukurler olsun bır ekmek daıl alamayan ınsanlar var halımıze sukredelım para bırıktırmeye gerek yok

maaşımın yarısını bankaya atıyorum her ay..bakıyorum daha fazla ödemem yok daha fazla atıyorum..bu ay eşim öğrendi sağolsun banka dökümü göndermiş bizim eve..
bakalım biriktirebilecek miyim:1closedeyes:

bankaya atıyorum diyen arkadaslar bi yardım edin bankada vadeli hesabamı atıyorsunuz işletim ücreti nekadar hangi banka ayda en az nekadar yatırmak gerek bankada yada alt limit varmı?????????

bu ay biriktiricez ondan sonrakş ay izne cıkıcaz mecburen biriktirme falan olmayacak dilerim çok açıklmayız ama kışa daha da dikkatli olacağım mesela maaşa yapılan 50 ytl lik zammı bile hiç olmamıs gibi biriktireceğim valla dişimizden tırnağımızdan biriktiriouz tek amacımız birgun bir ev alabilmek

ben para biriktiremiyorum ama her ay 2 tane cumhuriyet altını alıyorum parada biriktirmeye çalıştım ama para olunca birikmiyor bi yere mutlaka harcanıyor ama bu şekilde gayet iyi bebeğim için doğum param çıktı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…