Evimin tadilat borcu yeni bitti ufak tefek kredi kartlari olmasa aticazda üç beş bitmiyoki kiram yok ama kira öder gibi masraf ödedim eve... Neyseki bu aydan itibaren araba parasi aticaz kenara inşallahhhhh...
Bu arada ayda 3 milyar biriktiren arkadaşim gel istersen tr şartlarinda at o parayi kenara...
bu ay biriktiricez ondan sonrakş ay izne cıkıcaz mecburen biriktirme falan olmayacak dilerim çok açıklmayız ama kışa daha da dikkatli olacağım mesela maaşa yapılan 50 ytl lik zammı bile hiç olmamıs gibi biriktireceğim valla dişimizden tırnağımızdan biriktiriouz tek amacımız birgun bir ev alabilmek
canım inş. Allah hayırlısı ile Gönlünden geçeni bir evi nasip eder.
sana tavsiyem biraz borç al ailenden ya da tanıdıklarından yani seni sık boğaz etmeyecek para mı ver diye kapına dayanmayacak insanlardan borç al.peşinat yap.
ve kredi çek evini al.inan ki para biriktirmek yerine kredi taksitini ödemek daha kolay oluo.çünkü şakası yok.
Kendimizi OYLE bir Sikintiya soktukki anlatamam canim ben daha yeni basladim o parayi biriktirmeyee
fuzuli seyler almiyorum...... eglence hayatim yok..... devamli evdeyim...
sanmaki o 3 milyar kolay biriktiriliyor arkadasim hicbirsey kolay degildir
benim esim gunde kac tane ise gidiyor tabi bilmiyorsunuz
sabah 6 da limana gidiyor aksam 4-5 gibi geliyor
aksam 7 den 12 ye kadar pizza dagitiyor....
haftada iki kerede gece de 3 saatligine postane araciyla 2 saatlik yola gidiyor geliyor...
BU kadar calismayla nasil kenara para atmayalimkii Biz evimizde dogru duzgun vakit geciremiyoruz
Tabiki tup bebek icin bunlarin hepsi..insallah tutarda onumuzdeki ay esimde rahatlar sadeec bir ise gider.
AHA arkadasim Kolaymiymiys........iste almanyada yasamak da kolay degill sanmayin para gokten yagiyor a.s.