Ayda 2 kilo ..

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
Hedefim 55 kilo.. Ayda 2 kilo versem bile bana yeter çünkü diyetimin en zor kısmındayım. Başlangıç kilom 92,4 kg ve güncel kilom 62-65 arası yarın sabah net olarak yazacağım.
Şuan bu kadar kiloyu vermişken ipin ucunu kaçırırsam verdiğimin iki katını alacağım biliyorum. O yüzden tekrar sahalara dönme vakti :)))

Hadi bismillahhh

••

11-08-2016 per.

63,2 kg

18-08-2016 per.

Son düzenleme:
65 kilo falan bekliyordum ama 1 kilo artıdayım şimdilik. İlk hedef 3,2 kilo verip 60 olmak :)) ama acelesi yok yavaş yavaş ilerleyeceğim ayda iki kilo makul bir hedef :))

Merhaba !
Su ana kadar verdiginiz kilo harika, tebrikler !!
Biraz dikkat ederek istediginiz kiloya ulasmaniz da gayet mümkün, bol sans diliyorum :)

Akşam yemeğimi yazsam mı bilemedim :mad: niye akşam dikkat edemedim ya gün boyu süper gidiyordu oysaa :sinirli: neyse bu akşam olmadı ama bundan sonra akşam yemeklerinde daha çok DİKKAT edeceğim :super:

İş yerinde her lavaboya gittiğimde zıpladım sanki elimde ip varmışta ip atlar gibi yaptım toplamda 200 falan atlamışımdır. :spor:

bugunun degerlendirmesi:

kahvaltim guzel yapildi, oglen yemegim doyurucuydu hatta ara ögün yaptim. saat 19:00'a kadar 2 lt su icip ara ara ip atladim. Aksam 2 bardak kola icildi :skandal: 1 tane gofret :sopa: avuc ici kadar kraker :kızgın: ve yarim porsiyon kus basili acik pide :sinirli: :ruh:
evet yazarken fark ettim baya bir abarti olmus.
Spor gayet iyi uzun bir aradan sonra tekrar spor yapmak yprdu aslinda beni :KK70:

yarin icin not::kahve:
Aksam yemegi yemeden once yiyeceklerini bir tabaga koy ve mutfaktan cik baska odada yemegini ye. kola icme!!!! Mekik cekmeyi unutma.

Ben öyle belirli bir diyete uyamıyorum çalışıyorum ve menüde ne varsa onu yiyorum tabi pilav makarna hariç ..

merhabalar,:KK24:gerçekten çok güzel kilo vermişsiniz:nazar:,sizi tebrik ederim:KK9:

bende çalışıyorum ve sizin gibi herhangi bir diyete bağlı kalamıyorum :KK43:
sabah klasik bir kahvaltı,peynir,zeytin,domates,salatalık,arada yumurta,bazen omlet yapıyorum...
öğlen işyerinde ne çıkarsa yiyiyorum,pilav,makarna hariç :))
akşamda evde ne pişirdiysem,genelde çorba,ana yemek,pilav/makarna türevleri ve salata /ayran türevleri oluyo yine pilav/makarna hariç diğerlerini yiyiyorum
akşam yemeğini çok erken yersem geç saatte acıkıyorum bazen bununla başa çıkamıyorum işte :işsiz:

spor yaptığım dönemlerde bu şekilde beslenmeyle ayda 1-1,5 kilo arası verebildim,ramazandan önce sporu bırakmıştım hala başlayamadım ve biraz kilo aldım :KK43:
bayramdan sonra tekrardan başlamayı düşünüyorum,umarım o zamana kadar dahada kilo almam:KK43:
size başarılar dilerim,sizi takipteyim:KK39:

Off çok saldım kendimi ama artık yeter diyorum ve yine yeniden başlıyorum.!!!

Kahvaltım 3 tane zeytin, 1 dilim peynir, 1 tane közlenmiş domates, 1,5 dilim fırında mücver..

Sabah kahvaltım klasik peynir zeytin domates biraz da fındık yedim.

Günde 1,5 lt su içiyorum sabah öğlen çok güzel gidiyor ama akşam eve gelince yemekten sonra çikolataları görünce dayanamıyorum..

İnşallah bu akşam dikkat edeceğim ..

X