• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

kimi iyi faydalı diyor kimi faydası yok dıyorlar napcam bilmiyorum çokkkkkkkkkkkkkkkkk çaresizim

canm ben 3 sene önce bu diyeti yapmıştım we 5 kilo vermiştim sonra saldım tabi araya bide öss girince iice şiştim yine başladım 3 hafta önce 3 kilo werdim bide 2 hafta önce kipadan stepper almıştım her gece yapmaya çalşıyorum bazen aksadığı da oluyor tabi onn da faydası büyüktür en azından vücudum sıkılşmya başladı 3 sene önce hiçbişy yapmadan sadece diyetle 5 kilo vermiştim

kızlar bu diyete bende yarın baslıycam bakalım yapabilecekmıyım cok istiyorum kilo vermek hihoyyyt

kızlar ben ılk 4 gun cok guzel devam ettım ıkı ggundur bıraz kacırdım kocam vardı ya evde.. yarın tekrar tam gaz devam edıcem...gercekten cok guzel gıdıyordu. ama oyle 4 gundur bılmem kacyuz gram verdım demıycem.. devam edıp gorcez....

Selam kızlar ben bu topicte başladım bu topicte bitireyim, hedef kilom 55 ti ben fazla fazla verdim.Bu sabah tartıldım 54.9 um. Herkesin istediği kiloya biran önce ulaşmasını diliyorum.a.s.

Selam kızlar ben bu topicte başladım bu topicte bitireyim, hedef kilom 55 ti ben fazla fazla verdim.Bu sabah tartıldım 54.9 um. Herkesin istediği kiloya biran önce ulaşmasını diliyorum.a.s.

tatlım tebrik ederim
ne mutlu sana
bende tekrardan bugün bu diyete başladım
aklıma en yatan bu diyet
hem hiç aç kalmıyor insan

canım senden ricam herkese örnek ve motivasyon olması için bu diyete ne zaman başladın ne kadar sürede verdin kilolarını
kaçamak yaptınmı
spor yaptınmı bunları yazman

canım tebrik ederim ne kadar zamanda verdin
hangi diyeti uyguladın bir ayda 10kg diyetinin
kalori miktarını biliyomusun
bende başlıcama.s.a.s.

sabah 1 dilim ekmek
1 salatalık 1 domates kk peynirle kahvaltı yaptım
öğlen çorba içtim salatayla

ayrıca 1 kupa form çayı,1 kupada yeşilçay içtim

herkese merhabalar....
öncelikle bu foruma yeni üye oldum gözüme çarpan hemen diyet konusu oldu...çünkü şu anda diyet yapıyorum ve paylaşımları merak ettim...
aslında diyet kelimesi çok itici geliyor ben genelde diyet yerine sağlıklı beslenme diyorum kulağa daha hoş geliyor çünkü yerimseniben
sağlıklı beslenmek için profesyonel kişiden yardım alıyorum şuanda...
zamanında bu tarz diyetleri bilinçsiz yaptığım için şuanda metebolizmam çökmüş durumda az yesemde kilo alımımı durduramadım....
yapılan tetkikler sonucunda metabolizmamın tamamen durduğu ortaya çıktı...
şimdi iç hastalıkları ve obazite uzmanından yardım alıyorum...
hangi öğünde hangi besin grubunu yemeli hangisini aynı öğünde yememe gibi yani karbonhidratla proteini aynı anda tüketmemek gibi...
ilk zamanlar zorlandım ama şu anda daha bilinçli besleniyorum...
kilo konusuna gelince oncelikle 2 ayoldu başlayalı programa ancak kiloda kilo genelinde 70 kilo ile başladım şuanda 65 kiloyuım ama yağ dokusundada 5 kg verdim aslında toplamda 10 kg vermiş sayılıyorum...
görenler bendeki incelmeyi farkedebiliyorlar keza bende giydiğim kıyafetlerden anlıyorum ama tartıya çıktığımda 5 kg çok az geliyo ama öncelik hedefimiz yağ dokusunu kaybetmek...
aa bu arada metabolizmamın hızlanması için ozon tedavisi yapıldı buda yaklaşık 8 seans sürdü...
şu anda ozon tedavisini sonlandırdık ve normal diyet listesiyle devam ediyorum...2 ayda bu şekilde bir tedavi sürecim olacak...
aaa beden olara 42 bedendim suanda 40 beden oldum...
görünüşte az gibi geliyor ama inanın 100 gr bile vermek insanı rahatlatıyor...a.s.

maldıvler arkadasım katılıyorum sana 100gr bıle ınsanı mutlu edıyor
paranoyak oldum her sabah tartılıyorum

bende basladım dun arkadaslar boyum 167 kılom 64 50 kılo hedefim .. bende bı kupa lımon cayı ve her gun ıkı kupa form cay kayısılı ıcıyorum ..kayısılı form cayı onerırım cok ıyı gelıyor sındırıme ..

bende kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum ama çok aç kalsamda yada tıka basa yesem de 60 kiloda takılı kalıyorum hedef,m 50 kilo olabilmek sizce verilebilirmiyim hiç kaçırmadan.aşırı şişman değilim ama vermek istiyorum ilk kez bu kadar kilo aldım.hemen başlamayı düşünüyorum.

masallah canim benmde bu diyetle 7 kilo verdim bende suanda 74 kiloyum insallah daha verecez zaman sadece biraz zaman

canımm ya başlarda birlikte başlamıştıkk ben yapamadımm bıraktımm:mymeka:
ama senn devam etmişsinn ve çok güzell kilo vermişsinn tebriklerr canımmm ahh keşke bende 7kilo falan verebilsemmmsenağlamasenağlama
ama dün başladımm tekrar baakalımm ne olcakkkk :sm_cool:
busefer bırakmam inşallahhhh

Back
X