- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.681
Kızlar acil cevap elinde kitap olan arkadaşlar erkeklerde 100 kilo 1.80 boy da sayım kaçtı acaba bir bakabilirmisiniz
Selam kizlar foruma yeni uye oldum sirf bu konu icin ayca kayanin sayarak zayifla kitabini aldim mumkun oldugunca uygulamaya calisiyorum ama duzensiz bi hayatim var malesef.
Bende gununsonunda neler yedigimi yazicam
Aramiza hosgeldin canim cok dogru bi karar vermissin hayirlisi olsun
Bu arada kendinden bahsedermisin kac kilosun coluk cocuk var mi?
Selam kizlar foruma yeni uye oldum sirf bu konu icin ayca kayanin sayarak zayifla kitabini aldim mumkun oldugunca uygulamaya calisiyorum ama duzensiz bi hayatim var malesef.
Bende gununsonunda neler yedigimi yazicam
canım hoş geldin.boy kilon nasıl.birde düzenli yemeğe çalış canım.işin falanmı engel oluyor.
Hosbulduk tesekkur ederim. Bekarim markette calisiyorum 20 yasindayim is tempomuz yuksek oldugu icin ogle yemegi yiyemiyorum aksamda isten 22.00de cikiyorum ancak 22.30da yemek yiyebikiyorum o yuzden baya kilo aldim bugun tarti 72.6 gosterdi insallah 55i gormek icin cabalicam kendimce yeme aliskanligimi duzene sokmaya cLisiyorum.
Allah kabul etsin canim orucunuslm kızlar,
dün oruç tuttum ondanmıdır nedir bilmem, sabah bir şiş uyandımki sormayın.ctesi sabahla 1.5 kilo artıdayım.hee yarın bu biraz iniyorda....sizde böyle şişiyormusunuz.ben genelde her pazartesi böyleyim.vucudum çok ödem yapıyor, sebebi nedir sizce...
Allah kabul etsin canim orucunu
Yediklerime gore degisiyorr sisligim
Ben 3sene once diyetisyen esliginde zayiflarken ramazana denk gelmisti ozaman bana iftarda onden 2 barda su hurma ve corba vermisti 1 saat sonra etli sebze yemegi ekmek salata ye demisti iyi oluyor ole mideye birden yuklenmiyosun eee butun acc dayanmak biraz zor ama suuuu bol iconce dayanabiliyodum o zaman ramazanda 3 kilo yagdan vermistim
canım ya ben ramazanda sırf 4 kilo aldığımı bilirim 4 haftada 4 kilo:)))biraz anlatsana canım ramazan diyetini.nasıldı.1 saat sonra tahminen teravihde olursam nasıl olacak.gelincede saat 23.30 ye gelir 1 saat içinde yatılır.hadi çık işin içinden.sahur nasıldı peki.ramazanda 3 kilo hemde yağdan mükemmel bişey ya,tebrik ederim seni. yani kim demişse ramazanda kilo verilmez diye halt etmiş desene:)
Oglen yemek yemen lazim canim olmadi isyerinde dolap varsa evden gotur uygun bi seyler yoksa eve gelince ne bulursan saldirirsin 22.30 cok gec bi saat aksam yemek icin ama yedikten 2 saat sonra yatarsan iyi olur bu arada sabah kacta is basi yapiyorsun?
Ve bugunu sonlandiriyorum diger gunlere gore basariliydi izinli oldugum icin iyi gecti.
Sabah
4 dilim cavdar ekmegi (-4 tahil- tahil hakkimi burda kullanmayi tercih ettim kahvalti onemli)
2 tane yumurta (2 et hakkimi kullandim)
Oglen
Canim bisey istemedi ama bir tane cokonat yedim malesefhangi gruba giriyo bilen varmi?
Aksam
Yemekten yarim saat once yesil kahve ictim cok tok tuttu
1 dilim cavdar ekmegi (1tahil)
4 kasik sebze yemegi tavuklu (2et)
2 yemek kasigi yogurt (1sut)
Yani 5210 oldu
Meyve olmadigi icin yiyemedim yesil cay icicem ve bol su baska bisey yemek yok
Yarin sabah kac kilo ciktigimi yazarim gorusmek uzeree :)
Aramıza hoşgeldin
Umarım istediğin kiloya hızlıca ulaşırsın
73343 canim baktim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?