• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Offfff bir haftadır misafiri olanlardan biride benim hiç kilo veremedim hatta 200 gr fazla çıktım aslında asırı yemedim ama 63,5 çıktım biraz ödem oldu vücudum da şiştim ama gecer bir kaç güne bir an önce toparlanmam lazım unutmayalım ne kadar zor kılo veriliyor ına göre dikkat edelim

Ayse1/34/1,56/1.h.81,7/2.h81,0 izine ayrildi.
dilekcik/34/1,65/1h.53/2.h52.9
Sayyar/27/1,55/1.h54.8/2.h 54.3
martan123/33/1,65/1.h57,8/2.h56,5/3.h56.2
NEHIR34/34/1,65/1.h82,8/2.h 81,5/ 3.h 82,0
Nazseyra/25/1,70/1.h64,3/2.h 63,3/ 3.h 63,5

Yazin diyet işi hem zor hem kolay benim gibi yaz meyvelerini ve dondurmayi seven biri icin zor ama sebze seçenekleri çok ve tabii sicaktan dolayi az yeme dışarda yürüyüş imkani helede benim oldugum yerde yaz sadece 2 ay oluyor .
menum
kahvalti 1yumurta domates dereotu yatim peynir cay1dl ekmek
ara süt
öğle tavuklu pilav salata
ara yesil çay meyve
akşam kuru fasulye 8 kasik yogurt umarim böyle kapatirim günü
herkese az kalorili bir gün dilerim

Gunaydin kizlar ve hayirli cumalar

Bu hafta cok zor gecti sabah ve oglen okula git gel beni yordu sabah eve gelince oglen nasil oldu anlamiyorum vakit cok cabuk geciyor isleri yetistiremiyorum.ben stresli olunca yemek yemek yerine sekerli unlu gidalar tuketiyorum sonuc ortada
Gecen haftaya gore 500 gr artidayim.

Bundan sonra kilomu hergun yazicam oyle daha iyi motive oluyorum.aksam yediklerime daha cok dikkat ediyorum ki sabah az cikiyim diye.
Aslinda yazin sebze meyve bol oldugu icin diyet yapmak daha kolay bana gore ama isttedigim seyleri vaktinde yapamamak beni mahvediyor biraz mukemmelliyetciyim galiba tabi bide baba faktoru var yasak olan ne varsa eve getiriyor goz gorunce nefis istiyo .insallah bu hafta biraz daha iradeli olurum.

Bugunku menum
Sabah...yumurta 2dilim ekmek bol yesillik
Arada...seftali ve sut
Oglen...3 kasik bulgur pilavi bakla yemegi cacik
ARada..5 ad kayisi rezene
Aksam...ayran coorbasi dereotlu ve bugdayli doyana kadar (tabii 2kaseyi gecemez) bol limonlu yesillik koyden geldik annem bahceden bir suru yesillik verdi.nane tsze sogan kivircik isirgan otu ohhh misss:1:

09.05.2014 82.800 gr.
16.05.2014 81.500 gr.
23.05.2014 82.000 gr.
30.05.2014 80. i gormek istiyorum artik

Son düzenleme:
Ayse1/34/1,56/1.h.81,7/2.h81,0 /izine ayrildi.
dilekcik/34/1,65/1h.53/2.h52.9
Sayyar/27/1,55/1.h54.8/2.h 54.3/3.h 55
martan123/33/1,65/1.h57,8/2.h56,5/3.h56.2
NEHIR34/34/1,65/1.h82,8/2.h 81,5/ 3.h 82,0
Nazseyra/25/1,70/1.h64,3/2.h 63,3/ 3.h 63,5

Kızlaaar ben ne yaptım böyle +800 çıktım
E habire yersen pasta çikolata kurabiye ne bekliyordun dediğinizi duyar gibiyim:(
Bir gün çok bir gün az böyle oldu of ya
Size söz bu hafta ne az ne çok tam 4222 yapacağım bakalım sonuç ne olacak

kızlar sabah geç uyandım,tartılamadım.yarın sabah tartılacağım.gördüğüm kadarıyla bu hafta herkesin kilosu artmış gibi.bende 3 günlük şok yapmıştım bugün şok yok. sabah sanki şokun bitmesini gözler gibi ekmeğin üstüne sarelle sürüp yiyerek şokumun bitişini kutladım:((( eminim bunun acısı yarın tartıda çıkacaktır yani nefsime yine yenik düştüm. nefret ediyorum bu halimden...ama onu yemesemde zaten vermiş olabileceğimi sanmıyorum çünkü en son wc'ye geçen hafta cumartesi çıkmıştım, e haliyle şokta kuş kadar yedim ve kabız oldum. neyse şoktan da aldım göğsümün suyunu.önümüzdeki hafta için yeni birşeyler yapmalıyım....

kızlar sabah geç uyandım,tartılamadım.yarın sabah tartılacağım.gördüğüm kadarıyla bu hafta herkesin kilosu artmış gibi.bende 3 günlük şok yapmıştım bugün şok yok. sabah sanki şokun bitmesini gözler gibi ekmeğin üstüne sarelle sürüp yiyerek şokumun bitişini kutladım:((( eminim bunun acısı yarın tartıda çıkacaktır yani nefsime yine yenik düştüm. nefret ediyorum bu halimden...ama onu yemesemde zaten vermiş olabileceğimi sanmıyorum çünkü en son wc'ye geçen hafta cumartesi çıkmıştım, e haliyle şokta kuş kadar yedim ve kabız oldum. neyse şoktan da aldım göğsümün suyunu.önümüzdeki hafta için yeni birşeyler yapmalıyım....

Dilekcik bence sen çok az yediğin için veremiyorsun alışmış herhalde bünyen Yada artık verecek kilon kalmadı;)
Bünyeni bir iki gün şaşırtmalısın bence
Ben de diyetler alakalı çoğu şeyi öğrendim ama kelin Ilacı yok işte;)
Tam ayça Kaya'nın dediği gibi sayacağım bu hafta az da çok da yemeyeceğim bakalım ne olcak

Gunaydin kizlar herkese kacamaksiz bi hafta sonu diliyorum.bu sabah 300 gr gitmis.yeni alinan kilo kolay gidermis dimi.

23.05.2014...82.000
24.05.2014...81.700 gr.
Ilk hedefim olan 05.06.2014 az kaldi 79 olursam bana moral olucak artik 80 lerden kurtulmak istiyorum hem de cok.

Günaydın herkese 56.1 çıktım. 100gr gitmiş bunadq sukur cunku dun hem dondurma hemde kuruyemis yedim hala gözüm kuruyemisler de çocuk lar bir an önce bitirsede kurtulsam .hava soğuk kapali yagisli offf yine evdeyiz

Gunaydin kizlar herkese kacamaksiz bi hafta sonu diliyorum.bu sabah 300 gr gitmis.yeni alinan kilo kolay gidermis dimi.

23.05.2014...82.000
24.05.2014...81.700 gr.
Ilk hedefim olan 05.06.2014 az kaldi 79 olursam bana moral olucak artik 80 lerden kurtulmak istiyorum hem de cok.

Tebrikler evet son alinan kilolar cabukgidiyor bu hafta dikkat edersen bence 1kilo gider hedef koyman iyi olmus motive ediyor

Merhaba kızlar ben de dünkü kilo bildiriminden sonra çok motiveyim maşallah;)
Menüm
Kahvaltı 2 dl ekmek peynir melemen
Öğlen taze fasülye 1 dl ekmek yoğurt
Akşam yine fasülye 1 dl ekmek yoğurt salata
Aralarda 2 elma ve
3 km yürüyüş

Herkese selam iyi aksamlar

Bugun deprem de cok kotu sallandik 4katta oturuyorum ama cok sallandi allahin kudreti sonsuz koca koca binalari isteseydi yerle bir ederdi.rabbim daha beterinden korusun.bu kadar sallanti bizi korkutuyorsa rabbim bize kiyameti yasatmasin insallah.hayirli aksamlar

Herkese Günaydın Miraç kandiliniz kutlu olsun. Ben bugun niyetliyim .
deprem çok kötü insan çok korkuyor van depremini yasamistik büyük oglum hala anne deprem olmasin der .Rabbim acılar yasatmasin.

Herkese selam iyi pazarlar ve hayirli kandiller

Sabah...2dilim ekmek menemen 3ad zeytin 1dilim peynir salatalik
Arada...sutlu tarcinli turk kahvesi
Oglen ...firinda kiymali mucver 2 kasik un 3 kasik yulaf kepegi ile yaptim ve kefir
Arada...disarida olucam muhtemelen yemem
Aksam...taze fasulye cacik salata
Gece...15 ad yaban mersini rezene

Günaydın kızlar nasilsiniz bakalim ben cok iyi yim 55.6 çıktım dün oruç olmamla ilgili herhalde yarin tartilinca netlesir.menum
kahtalti 2 kaşık kiymali yumurta salatalik peynir 1dl ekmek
ara meyve
öğle islim kebabı(bu pek olmadi ama talep var )yogurt
ara meyve yesil çay
akşam ezogelin çorba salata yoğurt inşallah abartmadan gunu kapatirim tatil icin10 gunum kaldi 54.5la bari gitsem ailemin yanina .tabii tatil alisverisi icin daha ince olmak istiyorum.otelde herseye saldirmasam bari

Tunaydin kizlar gune baslayali cok oldu bugun cok hareketli gune basladim
Cok yoruldum sabah sabah kahvaltimi yeni yedim simdi yesil cayimi yudumluyorum bu saate kadar 1litre su ictim
Sabah..1yumurta 1dilim peynir 2dilim ekmek domates salatalik
Arada.. yaban mersini (tavsiye ederim cok faydasi oluyo bagirsaklar icin birebir)
Oglen...taze fasulye salata 1dilim ekmek
Arada...5ad kayisi sutlu tarcinli kahve
Aksam..mercimek corbasi salata yogurt
Gece...kefir

Bu sabah 81.300 gr ciktim

Selam kizlar foruma yeni uye oldum sirf bu konu icin ayca kayanin sayarak zayifla kitabini aldim mumkun oldugunca uygulamaya calisiyorum ama duzensiz bi hayatim var malesef.
Bende gununsonunda neler yedigimi yazicam

Back