- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.641
Tebrik ederim canim masallah 1.30 gr vermissin dutip durup birdenveriyon kilolari vallaGünaydın kızlar misafir lerimvar 56.5 kilom listeye beni de ekleyin herkese güzel kilo vermelet
Tebrik ederim canimİyi akşamlar herkese kilom 63,3
Gunaydin kizlar
Bugun maraton basladi havalar da iyice isindi kizimi servisten aldim artik son 3hafta sayilir okula git gel benim icin de spor olucak.
PErsembeden beri yeme duzenim alt ust oldu bugun tekrar saymaya basliyorum.dun aksam da abimler de yemekteydik azar azar herseyden yefim ama en son cayin yanina yediklerim kotu oldu bugun telafi edicem artik.
Sabah.6.30..2 bardak su 1seftali
Kahvalti 8.30..2dilim ekmek 2 dikim peynir 5adet zeytin yarim kirmizi biber salatalik
Arada..8 ad erik
Oglen..mercimek corbasi salata yogurt
Arada..tarcinli sutlu kahve 2adet form biskuvi
Aksam ..kiymali taze fasulye salata yogurt 1 dilim ekmek
canım sen kızı servisten aldın spor olacak sana çok güzel de ya kızın nasıl yürüyecek seninle sonra kızında zayıflamasın yazık kıyamam :)
Tebrik ederim canim masallah 1.30 gr vermissin dutip durup birdenveriyon kilolari valla
Tebrik ederim canim
selam kızlar,
bir süredir dikkatim iyice dağılmıştı kendimi dinleyip toparlanmak için bir süre sayfaya girmeyecek ve birşey yazmayacağım.hepinize sağlıklı kalıcı kilo vermeler dilerim.
Cook tesekkurler evet oyle oldu birden gidiyor once 1-2hafta falan duruyor yeni hedefim 52 yazarken bile zor geldi ama neden olmadin
selalmaz yok, sende git bakalım ayşe( kendini nasıl hissedeceksen öyle yap ta bari uzun sürmesin olurmu (((
canım ya o kadar çok yogunumki çok nadir bakabiliyorum sayfa son 2 gündür şöyle bir bakayım dedim kilom aynı 54lerdeyim bazen aşırıya kaçıyorum bazen hesaplıyorum falan sen nasılsın neler yaptın
canım ya özledim valla seni. çok uzun bir ara oldu bu seferki(( yani arada bir bari gir. ben nasıl olsun aynıyım, hala 53 lerdeyim,52.5 görmüşlüğümde oldu ama 1-2 kere (((( 2 haftadır bayağı dikkatli diyet yaptığım halde takıldım. gerçi haftasonları bozuluyor ama...geçen hafta bir öncekine göre 100 gr mı ne verdim. bu hafta o kadar kızdımki kendime arkadaşımın uyguladığı bir şok diyet yapıyorum, sırf bünyem şaşırsın diye. ama bu seferde kabız oldum yine, çünkü listede herşey az. selalmazım ya sende biliyorsun beni yani ramazan gelmeden şu 3 kilomu verip kurtulmak istiyorum, acayip sıkıldım ama bünyemde inat ediyor bana, ben kastıkça oda kasıyor sanki. değişik diyetisyenlerin diyet listelerini deniyorum, yediklerimi değiştiriyorum, yemediklerimi yiyorum ama gel gör ki tık yok. ayça kayaya bile özelden mesaj attım. ben artık bu kiloya mahkum muyum,2 ileri 1 geri yerimde sayıyorum diye...henüz cevap gelmedi geleceğini de sanmıyorum ya...
sanırım ben artık kilo veremeyeceğim. çünkü olmuyor işte. şoka bile tepki yok yani. anlayacağın böyle umutsuz bir haldeyim...
selam kızlar,
bir süredir dikkatim iyice dağılmıştı kendimi dinleyip toparlanmak için bir süre sayfaya girmeyecek ve birşey yazmayacağım.hepinize sağlıklı kalıcı kilo vermeler dilerim.
Hosgeldin canim bayadir sessizdinSelamlar 1haftadir misafirlerim vardi bugun gittiler ama bende bittim pisir ye bakalim sabahkac cikicam herkes cok zayiflamissin diyor bu guzel ama devami zor saymayi falan anca 1-2 gun surdurdumsonrasi yok
Misafir gelince illaki kaciriyoruz keske dayanabilsekGünaydın kizlar 10tane sigara böreğini yemisbulhnmaktayim vay halime hic yemekyemesem anca günü kapTirim herhalde 1 haftadir saymadigim için adapte olmam zor oluyor yarin tarti gunu bari kilo almamış olsam vermeyi gectimde 20 gun sonra tatilde olacagim onun icin şimdi den azaltmak lazim
herkese az kalorili bir gün
Canim kan degerlerine baktirdin mi?tebrik ederim canım.benim kötüydü geçen hafta,aslında herşeyi normaldi ama kilo vermem durdu. bende ramazana kadar 50 istiyorum ama isterken bile korkuyorum, sanki olmayacakmış gibi.
bende bünyemi şaşırtmak için bu hafta herşeyi kısarak bir şoklama yapıyorum. bakalım cumaya ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?