- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.281
Gecmis olsun aysecim dis agrisini bilirim bende cok cektim dislerden su bile icsen agri yapar(
bende bu diyeti yapıyorum dondurma kaç tahıl, kaç sut,kaç yağ oluyo am yediğim kornetti((
Bugünkü menü
sabah.patates kizartmasi azicik domates salatalik biber peynir çay
ara.portakal
Öğle. Ispanak yemegi yogurt yesillk
ara .kahve cilek
aksam.nohut yemegi cacik
arada da yesil çay inşallah bugün birşeylere saldirmam.motivasyona ihtiyacim var.
tebrikler çok iyi bendende gr eksilse sevinecegimGunaydin kizlar bugun 23 nisan nese doluyor insan
Bu sabah tartida 300 gr. daha eksilmisim
22.04.2014 ...84.90
23.04.2014 ... 84.60 kg. hepsi yag degildir tabii.
Bugun 11 gun oldu taplamda 2.400 gr vermisim
bende bu diyeti yapıyorum dondurma kaç tahıl, kaç sut,kaç yağ oluyo am yediğim kornetti((
Çocuklara ne yaparsam bende yiyorum sabah cok erken kalkiyoruz gece küçük oglumda pek uyumaz oyuzden sabah useniyorum
soyle bakinca hepsi bahane aslinda bogazimi tutmaliyim cok gevsedim 57 Olmak istiyorum
çok iyi. Ben verecegime 200gr almisim gerci çikolatalı lokumlari yerken gözüm dönmüştu ogle yemegi yerine onlari yedim yetmiyormuş gibi birde tavuk dürum yedim sonrada karnim agridi dünkü listeye uyamadim dışarda çocuklarla vakit gecirdik çok eğlendikGunaydin kizlar dun aksam dayanamayip form biskuvinin uzerine cikolata surup yememe ragmen 400 gr daha vermisim.nasil oluyor anlamadim.gun icerisinde meyve yemeye firsatim olmadi belkide ondandir.
Bugunku menum
Sabah 2dilim ekmek ve peynir 5ad zeytin dom.saltlik biber
Arada 5 ad cilek
Oglen kiymali mantar salata yogurt 1dilim ekmek
Arada sutlu kahve
Aksam 1 kase corba cacik salata 1dilim ekmek
Gece acikirsam 1cay bardagi kefir
23.04.2014 84.60
24.04.2014 84.20 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?