Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Bugün sabah Menemen ve 5 zeytin
Öğlen elma
Akşam yemeğe davetliyiz o yüzden yemedim başka birşey
Tahıl hakkımı oraya saklıyorum

Bide diyetisyen genelde tek bir diyet listesi veriyor ve oradakilere hergün uymak zor oluyor ama böyle istediğini yiyorsun tek yapman gereken saymak

Bide diyetisyen genelde tek bir diyet listesi veriyor ve oradakilere hergün uymak zor oluyor ama böyle istediğini yiyorsun tek yapman gereken saymak

çok tşk ederim kızlar yarın hemen başlıyorum,şuan 80,5 kilodayım bakalım faydası olcak mı sizinle paylaşıcam mutlaka,burası çok güzel birbimizi motive ederek sanırım bu iş daha kolay olcak,ay heycan bastı :))))

peki bu yemeklerin saatine dikkat etmemiz gerekiyor mu yani en geç 3 saate bir mi beslenmek gerekiyor? siz bu diyet konusunda benden tecrübelisiniz ben yediklerimi yazarım siz bana yanlışım olursa söylerseniz dimi :))

peki bu yemeklerin saatine dikkat etmemiz gerekiyor mu yani en geç 3 saate bir mi beslenmek gerekiyor? siz bu diyet konusunda benden tecrübelisiniz ben yediklerimi yazarım siz bana yanlışım olursa söylerseniz dimi :))

Bildiğimiz kadarıyla birbirimize yardımcı oluruz tabi
Ben saat olarak kesin birşey yok diye biliyorum ama çok aç kalmayacaksın çünkü insan çok aç olunca az yiyemiyor)
Çok acıkırsan su iç bide yemeklerden önce 1 bardak içmeye çalış
Bide gece uyanırsan filan bir iki yudum da olsa içmelisin ki miden boş olmasın ki metabolizman hep uyanık olsun iyi çalışsın)

Pazartesi günü sizin sayfanızı okumaya başladım,
salı günü kitabı sipariş ettim,
çarşamba cenazemiz olduğu ve tam anlayamadığım için dikkat etmeye çalıştım,
perşembe kitabım gelmiş anlayabildiğim kadar yaptım,
cuma günü tam uyguladım sanırım,
Salı sabahı kilom 63.500 bugün sabah 62.00 spor zaten yapıyorum yürüyüş ve callenetics işe yarıyor sanırım...

hoş geldin canım, burada bizlerin yediklerine dikkat et, ayşenin verdiği listede çok işine yarayacak, intten falanda araştır biraz, ayça kaya sayarak zayıfla diye yahut alabiliyorsan kitabını al...tüm bunlarla ve senin isteğinle tabiki de işin dahada kolaylaşır.

tebrik ederim seni, sende aramıza hoş geldin o zaman. iyi takipçisin yani, sıkı başlamışsın sakın bırakma:)

günaydın kızlar, naberler?
dün çok yoğundum giremedim, ruh halimde pek iyi değildi ya

dün ve bugünde sabah acayip bir şiş uyanıyorum ya ve kasıklarımda da bir ağrı var. yediklerim aynı ama perşembe_53.5, cuma_ 54.10 bugünse 53.8 geldim, bu kilo artışı, karın ağrısı, yaşattığı huzursuzluk...beni sinir ediyor. dün akşam spora bile gidesim gelmedi ama gittim. karnımda 3 aylık bebek şişliği ile ne kadar spor yapılırsa yaptım arkadaşlar bile bu ne dedi ya
dün akşam yatarken yarın geçermi dedim ama geçmemiş bugünde öyleyim.

tebrik ederim seni, sende aramıza hoş geldin o zaman. iyi takipçisin yani, sıkı başlamışsın sakın bırakma:)

Çok teşekkür ederim, umarım istediğim kiloya inerim, bu arada şişkinlik için biberiye çayını tavsiye ederim, biraz gürültülü olsa da gazdan kurtuluyorsun... :)

Benim listem biraz karışık ama yazayım istedim 1.65boy , bugün itibariyle 62kiloyum...

4tahıl: sabah 3yemek kaşığı(tam dolu değil) müsli,öğlen 2dilim rüşeym ekmek
2et : 2ince dilim sucuk,1tl büyüklüğünde peynir, 1yumurta ama yarısını yedim.
3süt:1su bardağı kefir,1küçük çay bardağı süt,
2meyve:3kuru kayısı,5adet dut kurusu,akşama 1elma yiyeceğim (kabız olmamak için meyveyi kesemiyorum)
3yağ: 1tatlı kaşığı tereyağı,1çay kaşığı keten tohumu, 1cevizin yarısı,1yemek kaşığı zeytinyağı(yine kabızlık problemi yüzünden)

Akşama sebze yemeği etsiz ve yağsız, 1su bardağı yoğurt düşünüyorum

Merhaba canım hoşgeldin)

Kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta 2 ekmek yeşillik
Öğlen sebze 1 ekmek yoğurt
Akşam 1 ekmek sebze salata yoğurt
Arada 2 meyve
4122

merhaba kızlar bugun ilk günüm biraz zorlandım ama dayanmak zorundayım alışrım heralde bi kaç güne,sizinle listemi paylaşayım

sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek peynir 5 zeytin ve roka
ara yarım muz
öğlen çorba ve yoğurt
arada kalan yarım muz :)
akşamada bakliyat pilav ve yoğurt yicem

5221 oluyo heralde :) birde bol bol su ve yeşil çay..

eğer açlık dıyarsam da kalan yoğurt hakkımı yerim diye düşünüyorum sizce nasıl ilk gün için?

birde sonuç alıyormusunuz uzun süredir yapanınız var sanırım haftada kaç kg gidiyor birde genel olarak kaç kalori oluyo acaba böyle ?

Son düzenleme:
Canım bence iyi ama meyve 1 tane daha yiyebilirdin az olmuş meyve
Çünkü ayça kaya 5333 yapın diyor eğer doyarsanız azaltın ama o zamanda herbirinden azaltacaksın yani doyuyorsan 4222 ama tabi hergün eşit olamıyor maalesef ama çok acıktıysan zorlandıysan yağsız salata yiyebilirsin istediğin kadar
Ben doğumdan sonra bununla 8 kilo vermiştim iki ayda
Yani düzenli yaparsan haftada 1 kilo gidiyor ben arada kaçırıyorum ama o zaman ertesi gün azaltıyorum mutlaka
Ve emin olmamakla beraber 1700 1900 kalori arası birşey diye tahmin ediyorum ama emin değilim bundan sadece tahminim

Bide 8 kaşık az yağlı sebze de yiyebilirsin o sayılmıyor zaten 8 kaşık tok tutuyor

bugunlük böyle oldu normalde sabahları aç karna 3 kayısı yiyiorum bugun yemedim meyveyi öyle tamamlamayı düşünüyorum yada akşam 9bucuk gibi bi küçük elma yiyebilirim bugün,bende doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum çok fena yapıştı gitmiyo gerçi daha 6 ay oldu ama geçen ay vermeye başlamıştım hemen duraklamaya girdim niye böyle anlamadım,inş vercez hep birlikte bu iğrenç yağlardan kurtulcaz :) birde bence daha azdır bunun kalorisi çünkü diyetisyenin bana verdiği liste 1700 kaloriydi nerdeyse bunun iki katıydı miktarlar yani 8 yk kurubaklagil 8 yk pilav gibi..bugun zorlandım özellikle saat 4-6 arası bayılcak gibiydim yatmak istedim sürekli ama yatamadım tabi bebekten :) sonra akşam yemeği yiyip arkasına acı bi kahve içince kendime geldim,peki çok soru soruyorum ama bu k.baklagil yada sebze yemeği etli yada kıymalı olursa o zaman 1 tahıl 1 et olarakmı değerlendiriyoruz acaba yoksa sadece tahıl yada et mi diyoruz?

canım sen ne zamandır yapıyorsun bu diyeti?

slm kızlar ugrayamadım kızımın doğum gününü atlattık misafirleri ugurladım soluğu burda aldım en kaç kilodum kaç grdım bilmiyorum ama yarın çooooooooooooook hafif yemek istiyorum artık ne pasta ne tatlı hiç bir şey görmek istemiyorum ama bu gün çok pasta yedim ayıptır söylemesi doğum günü pastasını kendim yaptım ev yapımı diyede yedim ama eeeeeeeeeeşu anda bir çatal dahi alasım yooooooooook sütle yeşil çayla ayranla elmayla beslenmegünümü özledim yarın çok hafiif besleneceğim sabah haşlanmış yumurtayla yşil soganlı piyaz yapıp öğlen salata ayran akşamda süt içmek istiyorum sizler neler yaptınız hızlı bir göz attım dilekcik 53.4 falanmı yazmış ne birden hırslandım :) şaka bir tarafa dilekcik canım sen düzenli spora yapıyorsun sen şu anda 53 deolsa sen şu anda 49 falan gösteriyorsundur spor sıkılaşmak adına çok önemli sağlam 2-3 kilo eksik gösteriyor tartıda görmesekte görünüş olarak öyle bende artık düzenli spor yapacağım inş hatta yarın başlıyorum inş.ayşe sen naptın canım kilo bildirimi göremedim sanki 79largöründümü

canım etli olursa yemek et ve tahıl ikisinide değerlendiriyoruz bu arada bebeğin hayırlı olsun bak benim bu gün tam 1 seen oldu doğum yapalı ve ben 17 kilo verdim bunu sık sık dile getiriyorum çünkü takip eden arkadaşlar genelde rakamlarla kilo verdim sözcüğünü aynı cümlede göründe bir motivelik geliyor zamanında bendede oldugu gibi yani bayanlar oluyor belki 1sene bazımıza gröe çok uzun bir zaman bazılarımıza görekısa bir zmanda çok kilo ama önemli olan biraz sabır ve sonrasında kişinin kendi kilo kaybıyla kazanılan bir zafer

tşk ederim seninde hayırlı olsun maşallah sen büyütmüşsün ayaklanmıştır ne güzel :) inş vermeye çalışcam kg kaybım durmasına rağmen pes etmedim devam ediyorum diyet spor inş emeklerimiz boşa çıkmaz bende senin gibi sene sonunda 17 kg verdim diyebilirim canım..

1 tahıl 1 et sayıyoruz
Ben geçen yıl doğum yaptım 8 kilo kalmıştı doğumdan 4.ay başladım 2ay yaptım verdim
10 gün önce başladım tekrar çünkü arada hiç dikkat etmediğim için 3 kilo aldım ama hedefim 5 kilo vermek
10 gün oldu 1.5kilo verdim
Canım o kadar acıkırsan bir salatalık domates filan yiyebilirsin o arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…