• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

bugünkü menümüz....

uyanınca.... 2 kayısı
sabah....1 haşlanmış yumurta 1.5 dlm ekmek, dereotu...1.5 T+1E
öğle.......haşlanmış brokoli,1 çb ayran,1 dlm ekmek......1 T+0.5 S
ikindi.....yarım armut,1 çb ayran......1M+0.5 S
akşam...karalahana yemeği,salata,yoğurt....1S

3132 olur.
Seni de tebrik ederim canım hedefin kaç var mı

Kızlar cidden uygulandığında veriliyor. Hep bi kaçamagım oluyor :(siz çok iyi giyorsunuz maşallah diyim mutlu oluyorum rakamları görünce :16:

Bugün
Sabah :2 dl kepek ekmegi,1 dl peynir, biber domates salatalık ,3zeytin sandiviç yaptım

Ara:nescafe

Öğle :1 kepçe sebzeli köfte,1 kepçe yogurt,1 dl börek,1 dl balkabagı tatlısı

Ara:1kase yogurt,yeşilçay

Akşam :nuget,1 bardak ayran

Yemek listesini aldım abladan dolaba asıcam. Ona göre Akşm yemeklerini kavaltımı ayarlıycam.

canım kızım 1yaşına girecek yani ilk doğum günü olduğu için hazırlıklar tam gaz.kızıma karşı komşu bakıyor oğluşumda anaokulna gidiyor zaten bundan doayı bu sene hep hastalıkla geçti.ya bu günlerde aslında böyle tamam artık diyesim var ama seni gördükce gaza geliyorum aslında tam anlamıyla uygulayamıyorum kaçamklarım hemen hemen hergün oluyor birde spor yapamıyorum günlük yaşamım hareketli amaher zaman böyle olduğu için beni pek etkilemiyor birde kzın doğum günü muhabbetinden dolayı o günlerde ayarım kaçacağı için motivem bozuldu birde kayınvalidem gelecek eve misafir gelince illaki düzen değişiyor annem hadi neysede şimdi kayım validemin yanında anladınız siz onu:)artık şu hafta sonu bir geçsin siz bekleyin beni 53 ü görceceğim inş sen beni çoktaaaaaaan geçtin ama neyse :)

kayınvalide imtihanı mı diyelim:)))

kıskançlıktan ölüyor:) yok yok sen beni gaza getiriyorsun bende inş bir görsem 53 ü

:1: benimde buraya girmeme sebep sendin canım...ben sen değilde, burada birbirimizin kilo verdiğini gördükçe hepimiz gaza geliyoruz esasında...bu yüzden kilo bildirimi yapmak yani burada paylaşmak önemli

Seni de tebrik ederim canım hedefin kaç var mı

sağol canım...evet hedef 50...hedefsiz olmaz ki şeker, bu boş denizde yol almaya benzer...nereye gideceğini bilemezsen öyle sürüklenirsin...karayı göreceksin ki ve evet işte buraya ulaşacağım diyeceksin...

kızlar bugün muhabbet almış yürümüş bir ben yokmuşum kıskandım valla:( şaka bir yana şu 80 kiloda takıldım kaldım.bir türlü kurtulamadım ama inat ettim gidecek çok istedim bende kızımın doğum gününe 75 olabilmek ama zor görünüyor:(

Selalmaz: iki çocuk iş ev bravo sana.
Ayse: verirsin canım tahılı azaltsak iyi olucak:5:

Selalmaz: iki çocuk iş ev bravo sana.
Ayse: verirsin canım tahılı azaltsak iyi olucak:5:

veriyorum zaten sağol.tahılı zaten en fazla 5 tane yiyiyorum ve benim kilo 80 bundan azını zaten yiyemem çünkü kan şekerim düşer.zaten tansiyonum hep düşük bir de kan şekerim düşerse kalkamam.65 kilodan aşağı inmeden 4 tahıla zaten inemem.

veriyorum zaten sağol.tahılı zaten en fazla 5 tane yiyiyorum ve benim kilo 80 bundan azını zaten yiyemem çünkü kan şekerim düşer.zaten tansiyonum hep düşük bir de kan şekerim düşerse kalkamam.65 kilodan aşağı inmeden 4 tahıla zaten inemem.

kilo veririken bazen kilolarda takılıp kalınıyor bendede çok oluyor galiba vucudun kırılma noktası diye düşünüyorum ayşeciğim bende uzun süre 55.5 de kaldım canım sıkılıyordu neden inemiyorum falan derken şimdi yatmadan önce gelebiliyorum 55.5 şimdide 54.9 larda takılıp kaldım ama inş haftaya tam gaz geliyorum kızlar

Kızlar bende bugün maalesef kaçamak yaptım öyle az da değil yani kurabiye yapmıştım güya hiç yemicektim 4 tane yedim tam
Eğer yarın kilo bildirimi yapmazsam bilin ki çok çıktım;))

günaydın kızlar bugün dışarıda olacağım yine onun için liste veremiyorum sadece sabah 2 kaşık yoğurda,4 kaşık yulaf ezmesi yedim yine sonrasını bilemiyorum.

Kızlar bende bugün maalesef kaçamak yaptım öyle az da değil yani kurabiye yapmıştım güya hiç yemicektim 4 tane yedim tam
Eğer yarın kilo bildirimi yapmazsam bilin ki çok çıktım;))
canım sana bir tane kurabiye tarifi verebilrim ben artık bu kurabiyeyei yapıyorum hem diğerleirnde gözüm kalmıyor hemde çok tok tutucu vallahi evdekilerde yiyor:) pekmez yulaf ezmesi kepekli un 2 yumurta tarçın ceviz çok azda bir tereyağ ben mesela bir tepsi yapıyorum tereyağı bir yemek kaşığı kullanıyorum hatta içine portakal kabuğuda rendeliyorum.

Merhaba canım sen buraya takıl hep beraber veririz inşallah uyguladığın diyet var mı yoksa ayça Kaya'nın diyetini mi yapacaksın sen de
Bu diyet güzel bak herkes veriyor

aslında diyetisyene gittim bana her dr gibi 6 öğünlük bir diyet verdi 1700 kalorili bana çok geldi ama o dönem emziriyordum iyi bu dedi,peki dedim uyguladım 5 kg verdim 40 günde hergün en az 30 dk yürüyüş yaptım,hala yapıyorum ama şimdi bi tık oynamıyo,sanırım duraklama dönemine girdim nasıl çıkarım ne zaman çıkarım muamma,2 günlük protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim ve sporumu değiştim sanırım bünye alıştı aynı tempoya biraz zorluyorum kendimi spor yaparken umarım farklılık olur,bu ayça kaya diyetine de niyetliyim aslında ama ne tahıl gurubuna girer ne kadar yemem gerek gibi soruların cevabını bilmediğimden tedirginim varsa bi liste gibi bişey paylaşırsanız seviniri,kendime küstüm çok moralim bozuluyor bu fazlalıklara..

aslında diyetisyene gittim bana her dr gibi 6 öğünlük bir diyet verdi 1700 kalorili bana çok geldi ama o dönem emziriyordum iyi bu dedi,peki dedim uyguladım 5 kg verdim 40 günde hergün en az 30 dk yürüyüş yaptım,hala yapıyorum ama şimdi bi tık oynamıyo,sanırım duraklama dönemine girdim nasıl çıkarım ne zaman çıkarım muamma,2 günlük protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim ve sporumu değiştim sanırım bünye alıştı aynı tempoya biraz zorluyorum kendimi spor yaparken umarım farklılık olur,bu ayça kaya diyetine de niyetliyim aslında ama ne tahıl gurubuna girer ne kadar yemem gerek gibi soruların cevabını bilmediğimden tedirginim varsa bi liste gibi bişey paylaşırsanız seviniri,kendime küstüm çok moralim bozuluyor bu fazlalıklara..

burada hemen hemen herşeyin karşılığı var.buradan bakıp kendine bir menü olşturabilirsin.

1 tahıl : 1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kurubaklagil
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı pilav
1 orta patates haşlanmış
3 kestane
1 çay bardağı leblebi
1/8 yufka
1/4 simit
1 büyük galeta
2 adet tuzlu bisküvi

1 et : 3 köfte
avuç içi büyüklüğünde et(50gr.)
1 yumurta
1 dilim peynir
2-3 küçük balık

1 meyve :3 kuru kayısı
3 kuru hurma
6-8 erik
1 küçük salkım üzüm
1 mandalina
15-17 kuru üzüm
1 küçük muz
8-10 çilek

1 süt: 1 bardak süt
1 bardak kefir
1 bardak ayran
1 bardak yoğurt
1 bardak sütlü kahve

1 yağ :1 tatlı kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tereyağ
5 zeytin
1 tatlı kaşığı mayonez
2 ceviz
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
5 fıstık
günlük yiyeceklerimizi buradan bakıp hesaplıyabiliriz.sebze yemeklerini porsiyon hesabı yiyiyoruz.onu saymaya gerek yok.ama günde 2 porsiyon 4-5 yemek kaşığı,1 kilo sebze yemeği pişirirken 2 yemek kaşığı zeytinyağ yeterli,günde en az 2 litre su içmeliyiz.asitli içecekler ve hazır meyve suları yasak.kahvaltıda yiyeceğimiz 1 tatlı kaşığı reçel,pekmez,balı da 1 meyve olarak sayıcaz ve günlük meyve hakkımızdan düşücez.

canım sana bir tane kurabiye tarifi verebilrim ben artık bu kurabiyeyei yapıyorum hem diğerleirnde gözüm kalmıyor hemde çok tok tutucu vallahi evdekilerde yiyor:) pekmez yulaf ezmesi kepekli un 2 yumurta tarçın ceviz çok azda bir tereyağ ben mesela bir tepsi yapıyorum tereyağı bir yemek kaşığı kullanıyorum hatta içine portakal kabuğuda rendeliyorum.

Ne kadar konuyor pekmez filan

Eğer alabilirsen ayça Kaya'nın 5333 isimli kitabı var onu alabilirsin ben onu okuyunca öğrendim ne kadarı hangi gruba giriyor diye
Alamazsan da ilk sayfada birşeyler var ben de yazayım aklıma gelenleri birazdan

Eğer alabilirsen ayça Kaya'nın 5333 isimli kitabı var onu alabilirsin ben onu okuyunca öğrendim ne kadarı hangi gruba giriyor diye
Alamazsan da ilk sayfada birşeyler var ben de yazayım aklıma gelenleri birazdan

Hatta Ayşe arkadaşım yazmış bak aklına takılan olursa sorarsın cevaplarız hepberaber sen ver kararını ve başla hemen hiç erteleme derim ben çünkü erteledikçe vermeyi bırak koruyamıyor bile insan

Back