Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Canım hayırlı olsun bebişinin yaşı

herkese günaydın iyi pazarlar 1 günlük ayrılıktan sonra yine geçtim bilgisayarın başına yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya bir an önce kavuşursunuz. selalmazcım seninde bebeğinin yeni yaşı kutlu olsun.güle güle büyüsün.sağlık,sıhhatle,inşallah darısı benim başıma 1 ay sonrada benim kızımın doğum günü bir atlatsam bu süre zarfında biraz daha kilo verebilsem çok iyi olacak :) neyse kilo bildirimi yapmıyorum çünkü kilo kaç gündür hep aynı 80 bir türlü inmiyor. vücud resmen kendini korumaya aldı.ama ben ondan daha inatçıyım ve en kısa sürede bu durumu aşıcam. ama bu sefer ki biraz zor olacak,olsun artık ne yapalım böyle bir durumla da baş etmeyi öğreneceğiz demek ki.bugünkü listem işte;

sabah:1 yumurta,1 yemek kaşığı lor ve baharatlarla yapılan omlet,1 dilim ekmek
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık yeşil mercimek,yoğurt
ikindi:1/2 elma
akşam:2 dilim ekmek,taze fasulye,yoğurt
gece:1 bardak süt

4 tahıl + 3 et + 3 süt + 3 meyve

şimdilik listem böyle inşallah yarın sabah değişmiş olur:)

canım ya sende bendensin bende takıldım 80 kgya 10 gündür bi gıdım oynamıyo ama inatlaşıyorum bende ben kazanıcam görcek o metobolik :)

maşallah maşallah darısı başıma inş. artık bastırcam bi şekilde çünkü çok berbat bi duygu

canım ya sende bendensin bende takıldım 80 kgya 10 gündür bi gıdım oynamıyo ama inatlaşıyorum bende ben kazanıcam görcek o metobolik :)

insan isteyince herşey oluyor merak etme mutlaka olur.bak ben de inat ettim.şimdi bırakırsak inan bir daha başlayamayız.ben zaten hazır 10 kilo vermişim bir daha geri almaya hiç niyetim yok:)

insan isteyince herşey oluyor merak etme mutlaka olur.bak ben de inat ettim.şimdi bırakırsak inan bir daha başlayamayız.ben zaten hazır 10 kilo vermişim bir daha geri almaya hiç niyetim yok:)

doğru diyosun pes etmek yok bende 5 kg verdim şuan yerimde sayıyorum sanırım duraklamadayım biran önce çıksakta şu dönemden yeniden motive olsak,kaç kiloydun sen?

Herkese tekrar merhaba,
Dün akşam sebze ve yoğurt demiştim ama 1,5küçük köfte,salata, ve 2yemek kaşığı yoğurt yedim...

Bugün sabah 2yemek kaşığı müsli,yarım çay bardağı süt ile,1su bardağı kefir, çay kaşığı keten tohumu, yarım ceviz,10dut kurusu,3kayısı, bir kart vizitin yarısı kadar peynir, kara lahana ve maydonozlu salata yedim... öğlen 1ayva yedim akşam için şuan bir planım yok akışına bıraktım..

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun bebişinin yaşı

teşekkürler kızlar şükür atlattık ayşe canım bir bakarsın pat diye iniverebiliyor insan bu arada ayşe canım annem89 olmuş

slm kızlar bugun

kalkınca 3 kayısı
kahvaltı 1 yumurta biraz peynir,salatalık roka 4 zeytin ve şekersiz çay
ara 1 elma
öğle 4 yk k.baklagil,2 yk pilav 2 su bardağı yoğurt yedim

sporumu yaptım :)

biraz sonra 1 elma ve akşamada balıklı salata yemeyi düşünüyorum

Kızlar ben de dün akşam kaçırdım misafirim vardı
Daha doğrusu 2-3 gündür hep kaçıyor ama bugün cezalıyım çünkü hala aynı kilomdayım
Sabah yumurta domates 1 ekmek
Öğlen ıspanak yarım kase yoğurt 1 ekmek
Akşam yine ıspanak yarım kase yoğurt 1 ekmek salata
Arada 1 meyve
3 1 1 1 ve bugün uyacağım buna kesinlikle kaçırmayacağım inşallah

İyi geceler kızlar.Nasılsınız herkes iyidir umarım.Az bi zaman kaldı bense hergün kaçamak yaptım.Ama artık kararlıyım inş. aç uyuycam.
bugün:

11:30=1dl.kepek ekmeği,kk peynir,domates salatalık biber,yarım yumurta sarısı,çay
14:30=1 kase yoğurt
16:30=yeşilmercimek,1 bardak ayran,turşu,közlenmiş kırmızı biber,yarım dl.kepek ekmek
18:00=1.5 dl nutellalı ekmek(reglden dolayı),yeşilçay
19:00=1 portakal,1 kivi,çeyrek muz

bütün gün temizlik yaptım kollarım koptu.mekigimi çekip yatıcam.

Bugün herzamanki rutinim,
3kayısı,1subardağı kefir,1çaykaşığı keten tohumu,1çay kaşığı çörek otu,4yemek kaşığı müsliyi yarım su bardağı süt ile yedim...
2tahıl,
1.5süt,
1yağ birazdan
1kivi yiyeceğim,2meyve olmuş oluyor...
Sanırım haftada bir tartılıyoruz önümüzdeki cuma günü kilo bildirimimi yapacağım,umarım veririm herkese kolay gelsin....

slm kızlar
kalkınca 3 kayısı
sabah 1 yumurta peynir 4 zeytin salatalk ve 1.5 dilim ekmek
arada elma
öğle 4 yk ıspanak ve yoğurt 2 dilim mekmek
ara 1 mandalina
akşam 4 yk etli türlü ve yoğurt ve 1 dilim ekmek yemeyi dşünüyorum bugünlük planım bu bi deşiklik olmazsa

5 tahıl 3 meyve 3 et 2 süt

Son düzenleme:
Cuma:58.5
Bugün:57.9
Tekrar 57 görmek mutlu etti beni. Aç yatmaya karar verdim.ama bugün öğle yemeğinde baklagil pilav var akşmda köfteli bezelye off tahılım çok olacak 1 poça alıp ayranla yesem mi 1 tahıl olmuş olur

öğlen yemeğini yesen ve akşam sadece köftelerden yeyip,salata ve yoğurt yesen olmaz mı? Karışmak gibi olmasında sadece bilgi edinmek için yazıyorum sen eskisin bana göre bu diyette...

Yelser: yok canım karış tabi fikir istedim dışarıdan köfte ayran söyleyip yedim akşmda bezelyeden ve minik köteciklerden 1-2 yerim

slm kızlar...
sayfamıza yeni girenler paylaşımlarınızla baya aktif geldiniz, tebrik ederim sizleri, hep böyle olun :))yani sayfaya bir girip ortalıklardan kaybolan olmayın demek istedim. çünkü böyle yani paylaştıkça, insan ister istemez kendini sorumlu hissediyor ve buda tabiki olumlu yönde etkiliyor.

sabah....2 yk yulaf ezmesi,2 yk yoğurt,1 yk lor, 1 çk keten tohumlu muslim...1T+1E+1S+1Y
öğle......1 kase çorba,1 çb ayran......1T+0.5 S
ikindi.....yarım armut,1 çb ayran.......1M+0.5 S
akşam spor var, eve gidince...1 brd. sütlü kahve....1S

2131 olur. Her pazartesi olduğu gibi bugünde az yiyeceğim, haftasonu kaçamaklarının acısı çıksın diiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…