- Konu Sahibi BlackSwann
-
canım etli olursa yemek et ve tahıl ikisinide değerlendiriyoruz bu arada bebeğin hayırlı olsun bak benim bu gün tam 1 seen oldu doğum yapalı ve ben 17 kilo verdim bunu sık sık dile getiriyorum çünkü takip eden arkadaşlar genelde rakamlarla kilo verdim sözcüğünü aynı cümlede göründe bir motivelik geliyor zamanında bendede oldugu gibi yani bayanlar oluyor belki 1sene bazımıza gröe çok uzun bir zaman bazılarımıza görekısa bir zmanda çok kilo ama önemli olan biraz sabır ve sonrasında kişinin kendi kilo kaybıyla kazanılan bir zafer
herkese günaydın iyi pazarlar 1 günlük ayrılıktan sonra yine geçtim bilgisayarın başına yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya bir an önce kavuşursunuz. selalmazcım seninde bebeğinin yeni yaşı kutlu olsun.güle güle büyüsün.sağlık,sıhhatle,inşallah darısı benim başıma 1 ay sonrada benim kızımın doğum günü bir atlatsam bu süre zarfında biraz daha kilo verebilsem çok iyi olacak :) neyse kilo bildirimi yapmıyorum çünkü kilo kaç gündür hep aynı 80 bir türlü inmiyor. vücud resmen kendini korumaya aldı.ama ben ondan daha inatçıyım ve en kısa sürede bu durumu aşıcam. ama bu sefer ki biraz zor olacak,olsun artık ne yapalım böyle bir durumla da baş etmeyi öğreneceğiz demek ki.bugünkü listem işte;
sabah:1 yumurta,1 yemek kaşığı lor ve baharatlarla yapılan omlet,1 dilim ekmek
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık yeşil mercimek,yoğurt
ikindi:1/2 elma
akşam:2 dilim ekmek,taze fasulye,yoğurt
gece:1 bardak süt
4 tahıl + 3 et + 3 süt + 3 meyve
şimdilik listem böyle inşallah yarın sabah değişmiş olur:)
1 tahıl 1 et sayıyoruz
Ben geçen yıl doğum yaptım 8 kilo kalmıştı doğumdan 4.ay başladım 2ay yaptım verdim
10 gün önce başladım tekrar çünkü arada hiç dikkat etmediğim için 3 kilo aldım ama hedefim 5 kilo vermek
10 gün oldu 1.5kilo verdim
Canım o kadar acıkırsan bir salatalık domates filan yiyebilirsin o arada
canım ya sende bendensin bende takıldım 80 kgya 10 gündür bi gıdım oynamıyo ama inatlaşıyorum bende ben kazanıcam görcek o metobolik :)
insan isteyince herşey oluyor merak etme mutlaka olur.bak ben de inat ettim.şimdi bırakırsak inan bir daha başlayamayız.ben zaten hazır 10 kilo vermişim bir daha geri almaya hiç niyetim yok:)
doğru diyosun pes etmek yok bende 5 kg verdim şuan yerimde sayıyorum sanırım duraklamadayım biran önce çıksakta şu dönemden yeniden motive olsak,kaç kiloydun sen?
herkese günaydın iyi pazarlar 1 günlük ayrılıktan sonra yine geçtim bilgisayarın başına yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah istediğiniz kiloya bir an önce kavuşursunuz. selalmazcım seninde bebeğinin yeni yaşı kutlu olsun.güle güle büyüsün.sağlık,sıhhatle,inşallah darısı benim başıma 1 ay sonrada benim kızımın doğum günü bir atlatsam bu süre zarfında biraz daha kilo verebilsem çok iyi olacak :) neyse kilo bildirimi yapmıyorum çünkü kilo kaç gündür hep aynı 80 bir türlü inmiyor. vücud resmen kendini korumaya aldı.ama ben ondan daha inatçıyım ve en kısa sürede bu durumu aşıcam. ama bu sefer ki biraz zor olacak,olsun artık ne yapalım böyle bir durumla da baş etmeyi öğreneceğiz demek ki.bugünkü listem işte;
sabah:1 yumurta,1 yemek kaşığı lor ve baharatlarla yapılan omlet,1 dilim ekmek
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık yeşil mercimek,yoğurt
ikindi:1/2 elma
akşam:2 dilim ekmek,taze fasulye,yoğurt
gece:1 bardak süt
4 tahıl + 3 et + 3 süt + 3 meyve
şimdilik listem böyle inşallah yarın sabah değişmiş olur:)
Canım hayırlı olsun bebişinin yaşı
90 la başladım şuan 80 kiloyum.
teşekkürler kızlar şükür atlattık ayşe canım bir bakarsın pat diye iniverebiliyor insan bu arada ayşe canım annem89 olmuş
Cuma:58.5
Bugün:57.9
Tekrar 57 görmek mutlu etti beni. Aç yatmaya karar verdim.ama bugün öğle yemeğinde baklagil pilav var akşmda köfteli bezelye off tahılım çok olacak 1 poça alıp ayranla yesem mi 1 tahıl olmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?