Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Tebrik ederim canım ya ben de 72 kiloyum 59 olmak istiyorum

meraba arkadaşlar hepinize :) ben de sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum eğer beni aranıza alırsanız.selalmaz canım ben de kastamonu da yaşıyorum bi mutlu oldum yazını görünce.ben 29 yaşında bir çocuk annesi,71,5 kg ağırlığnda bir bayanım.69 la hamile kalmıştım.88le doğuma gittim.uzuuuun bi süre 73-75 arası takıldım.çocuğum şu an iki yaşında ama ben 71,5 da takılı kaldım hatta bu sabah 71,9 geldim.sizce 4333 mü yapsam ne yapsam???

selam arkadaşlar
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum
bende sayarak zayıflama yöntemini uygulamaya çalışanlardanım 75 kilodan 69 kiloya düştüm 5-3-3-3 metoduyla ama ayda 2 kilo vererek indim bu kiloya sonra 4-2-2-2 metodunu deniyorum şimdi bakalım göreceğiz sonuçları kilo bidirimi yapılıyormu yoksa sadece yediklerinizimi paylaşıyorsunuz

hoşgeldin canım vallahi her şeyi yazıyoruz kiloları ne yedik nasıl yaptık tariflerde olabilir herşeyden bahsediyoruz:)

inş verirsin canım ben 2 kere 75den 57 indim ilk bebek 2. bebek 72den 55-56 yani kilo veripte tekrar almaktan değilde hamilelikten ama şükür ikiisnddede kilolarımı attım :) bende kitap yok canım olan arkadaşlar yardımcı olurlar sana

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...burada herşeyi yazıyoruz valla. yemekler, kilolar vs...sizlerde istedikten sonra hep beraber kilo vermemiz için hiç bir neden yok dimi...

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...burada herşeyi yazıyoruz valla. yemekler, kilolar vs...sizlerde istedikten sonra hep beraber kilo vermemiz için hiç bir neden yok dimi...

olursun canım merak etme biraz nefsimize hakim olmak ve ne yiyeceğimizi bilmek önemliben iki kere 75den 57ye 72 den 55 e indim 4 yıl içinde 2bebekten sonra

Maşallah sana canim ya Allah bana da nasip etsin ben ogrenciyim bu sene mezun oluyorum mezuniyete kadar vermem lazim bu kilolari aslinda boyum 1.80 ama kalca var ben de kötü duruyor o yuzden ben 76 ile basladim şimdi 72 yim bu ay sonuna dogru da spor salonuna yazildim baslicam inşallah simdi sadece yürüyorum sen ne kadar zamanda verdin canim ayy cok konustum ben:)

İnşallah canim hep beraber kilo verelim mart sonu hedef kiloma ulasmak istiyorum inşallah hepimize nasip olur

yenii arkadaşlar sayfalarımızı okuyun ve neyi nasıl yediğimize dikkat edin, besin gruplaarını öğrenin ve ilk iş beslenme sayınıza sadık kalmaya çalışın. bunun içinde her yediğinizi not alın.

yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hepiniz hoşgeldiniz inanmak ve inandığını uygulamak çok önemli arkadaşlar bende 90 kiloyla başladım şuan 81,700gr.inanın çok uğraşıyorum.herşeyi dengeli ve ölçülü yemeye o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam,sizde biraz sabır ve dikkatle başarabilirsiniz.

dileğin de dediği gibi biz zaten neyi nasıl yediğimizi yazıyoruz.sizde kitapdan da okuyup öğrenirseniz geriye kalan tek ve en önemli şey aynen kaçırmadan uygulamak :)

bu gün sabah 1 yumurta yedim çay öğlen ıspanaklı lor peynirli yumurtalı ekmek yedim etti 2 et 1 tahıl öğlen birde ayran içtim akşam eve gelincede sütlü kahvemi içtim ettimi 1 tahıl 2et 3 süt az öncede 1 yeşil elma yedim şimdide kuru meyve yiyeceğim çayla ettimi 1 tahıl 2 et 3 süt 2 meyve tahıl bir ama öğlen okulda 3 dilim baklava yedim :)ve günü kapatacağım inş ha bu arada bu gün spor yapacaktım ama daha yeni oturdum adım sayarıma baakıyorum 12000 adım atmışım anlayacağınız okulun ilk günü çooooooooook yorucu geçti bakalım sabah kaç kilo geleceğim.

Son düzenleme:
bugün:

sabah:1 dl.çavar,1 light karper,5 zeytin

ara:çay, çerez(2 badem,3 fıstık,5 kuru üzüm,5 fıstık)

ögle:kuşbaşılı patates yemeği,1 kase yoğurt

ara:yeşilçay,1 avuç çerez(10 kuru üzüm,3 badem,5 fındık)

ara:1 kase yoğurt,3 gün kurusu

akşam:1 tabak çorba,1 dl tavuk

şimdi yeşilçay içiyorum.

spor:

150 yarım mekik
150 oklava
50 alt karın hareketi
25 sag yan
25 sol yan
25 sag bacak
25 sol bacak
45 dk yürüyüş

Son düzenleme:
bugünü doğru hesapladıysam 4322 tamamladım.
4 tahıl,3 et,2 süt 2 meyve

06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 :?
09.02 :58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1

Oglum sütünü içerken kurabiyesinden 1 babaya bi bana verdi. Yemeyince begenmrdin mi anne bende yemiycem dedi ve hop kurabiye bana bu sabah böle yaptı

canım diğerlerini doğru hesaplamışsında yağ kısmını hem hesaplamamış hemde biraz abartmışsın günde 3 yağ yemek gerekli sen 6 yağ yemişsin bir de yemeğin içindeki yağlar var bence o çerez kısmını biraz azalt

günaydın kızlar ben aralarda çok fazla yazamasam da sabahları listemi veriyorum işte bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,melemen(yumurtasız)
ara:4 dilim ayva
öğlen:4 kaşık nohut,yoğurt,salata
ikindi:2 ceviz,1 mandalina
akşam:1 kepçe çorba,yoğurt
gece:1 bardak kefir

5 tahıl +2 et +3 süt+2 meyve +2 yağ

hoşbulduk arkadaşlar:)) 65 e düşene kadar 53333 yapmaya karar verdim.bugün sabah bir kk peynir,bir dilim ekmek,yarım muz yedim.öğlen 2 kepçe çorba,yoğurt,bi dilim ekmek yemeyi planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…