- Konu Sahibi BlackSwann
-
bu günlerde hem uyabiliyorum hem uyamıyorum biraz karışık duygular içindeyim yemelerimde değişiyorama genede kendimi dizginlemeye çalışıyorum az önce ilk sayfaları okudumda ben vermem gereken 2-3 kilodan bahsetmişim ama bilinki bayanlar ben 71 kilodan geldim 57 ye belki bu sizi motive eder evet benim vermem gereken az gibi hatta çevremdekiler kızıyorlar yeter diye ama hırs yaptım 55 i görmek istiyorum inşama unutmayınki ben 71 den geldim yani olabiliyor baynalr 70 lerden 50leri görmek kolay gelsin hepimize
aman ne bileyim işte bazen bahsediyoruzya bazı değişikler yada alına karalar motivemizi yükseltiyor diye benim kide bu tarz bir şey işte sabah 1 yumurta yedim tavada soğan kavurmasına takmış durumdayım ondan tükettim içinde sadece çok az bir yağ oluyor bir küçücük parçada helva atı verdim ağzıma mideme varmadan kayboldu :)öğlene doğru acıktım iki bardak ayran içtim az öncede kocaman bir kase salata yedim üstüne şekerli türk kahvesi yine mideme varmadan koybolacak boyutta bitter çikolata şimdide yeşil çay içip akşama doğru sütlü kahve inş bu arada ben yaptıgım ve hoşuma giden şeyleri paylaşıyorum ki alternatifler çoğalsın diye geçen bir lokantada çeşit olarak soğan kavurması getirdiler bayıldım bende yapıyorum sabahalrı evdeyken soğanları ince uzun doğrayıp az yağdabiraz salça kekik baharatla yapıyorum acılı güzel oluyor:)
selam arkadaşlar
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum
bende sayarak zayıflama yöntemini uygulamaya çalışanlardanım 75 kilodan 69 kiloya düştüm 5-3-3-3 metoduyla ama ayda 2 kilo vererek indim bu kiloya sonra 4-2-2-2 metodunu deniyorum şimdi bakalım göreceğiz sonuçları kilo bidirimi yapılıyormu yoksa sadece yediklerinizimi paylaşıyorsunuz
meraba arkadaşlar hepinize :) ben de sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum eğer beni aranıza alırsanız.selalmaz canım ben de kastamonu da yaşıyorum bi mutlu oldum yazını görünce.ben 29 yaşında bir çocuk annesi,71,5 kg ağırlığnda bir bayanım.69 la hamile kalmıştım.88le doğuma gittim.uzuuuun bi süre 73-75 arası takıldım.çocuğum şu an iki yaşında ama ben 71,5 da takılı kaldım hatta bu sabah 71,9 geldim.sizce 4333 mü yapsam ne yapsam???
Tebrik ederim canım ya ben de 72 kiloyum 59 olmak istiyorum
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...burada herşeyi yazıyoruz valla. yemekler, kilolar vs...sizlerde istedikten sonra hep beraber kilo vermemiz için hiç bir neden yok dimi...
olursun canım merak etme biraz nefsimize hakim olmak ve ne yiyeceğimizi bilmek önemliben iki kere 75den 57ye 72 den 55 e indim 4 yıl içinde 2bebekten sonra
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza...burada herşeyi yazıyoruz valla. yemekler, kilolar vs...sizlerde istedikten sonra hep beraber kilo vermemiz için hiç bir neden yok dimi...
bugün:
sabah:1 dl.çavar,1 light karper,5 zeytin
ara:çay, çerez(2 badem,3 fıstık,5 kuru üzüm,5 fıstık)
ögle:kuşbaşılı patates yemeği,1 kase yoğurt
ara:yeşilçay,1 avuç çerez(10 kuru üzüm,3 badem,5 fındık)
ara:1 kase yoğurt,3 gün kurusu
akşam:1 tabak çorba,1 dl tavuk
şimdi yeşilçay içiyorum.
spor:
150 yarım mekik
150 oklava
50 alt karın hareketi
25 sag yan
25 sol yan
25 sag bacak
25 sol bacak
45 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?