Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Ama senin kilon ideal bence. Benim de boyum 165 ideal kilo olarak 59 öneriyorlar. Ama bence 165 boy 55 kilo ister yani sen hedefimsin :) Bence tahili azaltarak devam edip sporunu da surdurdugun sürece gayet güzel bir kilodasin. İstediğin 3-5 kiloda gider bence ama zaman alması normal çünkü şişman değilsin. Kalori hesabı yaparsan sporla zaten yakiosun hallolur gider :)

canım ayça hanımın hep söylediği bir şey var kendinizi bir başkasıyla kıyaslamayın.3232 ona daha uygun demekki.sana hangisi uygunsa onu yap bence

ah ayşem ah yapamıyorum işte...sırrı var ise söyle yapayım, çünkü böyle olunca ister istemez stres yaşıyorum, moralim bozuluyor...hele birde yiyerek verenleri görünce (((

ah ayşem ah yapamıyorum işte...sırrı var ise söyle yapayım, çünkü böyle olunca ister istemez stres yaşıyorum, moralim bozuluyor...hele birde yiyerek verenleri görünce (((

aslında bence senin boyuna göre kilon gayet iyi, çok moralini bozma benim gibi olsan ne yapıcan bilmem şaka bir yana bu kadar sıkma kendini daha dün doktor konuştu,stres bütün vücudun durmasını ve kötü etkilenmesini sağlıyormuş.o yüzden biraz akışına bırak zaten sen yeterince sağlıklı besleniyorsun daha ne olsun :)

Katılıyorum.:) hanımlar bu arada istanbulda yasayaniniz var mi :)

az önce acayip tatlı krizi yaşadım hemen keçiboynzuna sarıldım şimdi ben onu nasıl sayacağım tavsiye ederim en azından dogal tatlı beni dizginledi

az önce acayip tatlı krizi yaşadım hemen keçiboynzuna sarıldım şimdi ben onu nasıl sayacağım tavsiye ederim en azından dogal tatlı beni dizginledi

canım bak yine bir benzerlik çıktı :)))bende keçiboynuzu aldım haftasonu,geçen yıllarda kullanıyodum yine başlıyım dedim ve aynı şeyi bende düşünmüştüm...bu ne sayılır diye:)))

kızlar ben kaçtım, işten çıkıyorum da.spora gidicem.sabah kadar hepinizi özleyeceğim.kendinize iyi bakın.facebooktan çok buraya takılıyorum artık ya:)))

100 gr keçiboynuzu 308 kalori 1 dilim tam buğday ekmeği 64 kalori ona göre hesaplama yapman gerekiyor. Ayça kaya tahila göre diyor. Yani 4,8 tahıl oluyor kitaba göre

Dilekcik uzakmisiz ya

1 tahıl :
1 dilim ekmek
1 kepçe çorba
4 yemek kaşığı kurubaklagil
2 yemek kaşığı makarna
2 yemek kaşığı pilav
1 orta patates haşlanmış
3 kestane
1 çay bardağı leblebi
1/8 yufka
1/4 simit
1 büyük galeta
2 adet tuzlu bisküvi

1 et :
3 köfte
avuç içi büyüklüğünde et(50gr.)
1 yumurta
1 dilim peynir
2-3 küçük balık

1 meyve :
3 kuru kayısı
3 kuru hurma
6-8 erik
1 küçük salkım üzüm
1 mandalina
15-17 kuru üzüm
1 küçük muz
8-10 çilek

1 süt:
1 bardak süt
1 bardak kefir
1 bardak ayran
1 bardak yoğurt
1 bardak sütlü kahve

1 yağ :
1 tatlı kaşığı zeytinyağ
1 tatlı kaşığı tereyağ
5 zeytin
2 ceviz
10 çiğ badem
10 çiğ fındık
5 fıstık

günlük yiyeceklerimizi buradan bakıp hesaplıyabiliriz.sebze yemeklerini porsiyon hesabı yiyiyoruz.onu saymaya gerek yok.ama günde 2 porsiyon 4-5 yemek kaşığı,1 kilo sebze yemeği pişirirken 2 yemek kaşığı zeytinyağ yeterli,günde en az 2 litre su içmeliyiz.asitli içecekler ve hazır meyve suları yasak.kahvaltıda yiyeceğimiz 1 tatlı kaşığı reçel,bal,pekmezi de 1 meyve olarak sayıcaz ve günlük meyve hakkımızdan düşücez.

Siz hurma yiyin tatlı niyetine :) ama keçiboynuzu meyve sayilirmi bilemiyorum belki 2 meyve de olur

onuda yiyorum canımya zaten tatlı ihtiyacımı hurma, kuru kayısı,muzu dilimleyip kakaoya bulayıp onlarla falan karşılıyorum
hatta evdekiler çayın yanında bir şeyler yerken ben şu trabzon hurmasına kakao tarçın falan katıp puding niyetine yiyordum

kızlar ben kaçtım, işten çıkıyorum da.spora gidicem.sabah kadar hepinizi özleyeceğim.kendinize iyi bakın.facebooktan çok buraya takılıyorum artık ya:)))

benimde spora ihtiyacım var yürüyüş bandını kapalı balkona kaldırdım vakit bulmaıyorum diye ama eşime bir çıkar yürüyecem diyorum bir taraftanda ahvalar ısınıyor gideceğim yerlere yürüyerek giderim okulda nöbet tutmaya başlayacağım nöbette olmasa adım sayarımı takar gün içinde onu kullanırım diyorum ama bakalım şu anda kararsızım

günaydın kızlar bugün bomba gibiyim dünkü moral bozukluğundan eser kalmadı.önce bugünkü listemi vereyim;
sabah :1 fincan yeşil çay,2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,1 bardak süt (2 tahıl +1 et+1 süt+1 yağ)
ara :4 dilim ayva (1 meyve)
öğlen :3 köfte,4 kaşık pilav,yoğurt,salata (2 tahıl+1 et+1 süt)
ikindi :1 portakal (2 meyve)
akşam :1 dilim ekmek,1 küçük kutu tonbalığı (1 tahıl+1 et)

5 tahıl +2 et +2 süt+3 meyve+1 yağ

günlerdir yerinden oynamayıp beni deli eden kilom bugün neyse ki oynadı
05,02,2014 81,6
06,02,2014 81,3 gr.
inşallah yine önceki gibi böyle düşmeye devam edecek.

canım bak ne güzel allah devamını versin...sevindim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…