- Konu Sahibi BlackSwann
-
:)))) ah canım benim hemen vereyim tüm bilgilerimi:)) boyum 165 kilom bu aralar 54.7-55 arası oynak durumda.
spora haftada 3 gün gidiyorum, bazen kardiyo bazen plates yapıyorum.
hepsini azaltırsam açlıktan ölürüm be, azcık insaf et yahu:)) bence tahılı azaltmak en mantıklısı zaten et azalabiliyorki çünkü hergün etli yemek yemiyoruz dimi. hele ben sebzeciyim çoğu gün sabah yediğim peynirden hariç et tüketmiyorum...
canım ayça hanımın hep söylediği bir şey var kendinizi bir başkasıyla kıyaslamayın.3232 ona daha uygun demekki.sana hangisi uygunsa onu yap bence
ah ayşem ah yapamıyorum işte...sırrı var ise söyle yapayım, çünkü böyle olunca ister istemez stres yaşıyorum, moralim bozuluyor...hele birde yiyerek verenleri görünce(((
aslında bence senin boyuna göre kilon gayet iyi, çok moralini bozma benim gibi olsan ne yapıcan bilmemşaka bir yana bu kadar sıkma kendini daha dün doktor konuştu,stres bütün vücudun durmasını ve kötü etkilenmesini sağlıyormuş.o yüzden biraz akışına bırak zaten sen yeterince sağlıklı besleniyorsun daha ne olsun :)
Katılıyorum.:) hanımlar bu arada istanbulda yasayaniniz var mi :)
Katılıyorum.:) hanımlar bu arada istanbulda yasayaniniz var mi :)
ben şeker...sen nerde oturuyorsun...
Haklısın bende ızmir için aynı şeyi söyleyebilirimayyy ben bir zamanlar yaşıyordum ama malesef artık değil ama kalbim orada kaldıinsanın doğup büyüdüğü yerden ayrılması çok zor
Ben goztepedeyim. Sen? Inş yakinizdir :)
az önce acayip tatlı krizi yaşadım hemen keçiboynzuna sarıldım şimdi ben onu nasıl sayacağım tavsiye ederim en azından dogal tatlı beni dizginledi
Siz hurma yiyin tatlı niyetine :) ama keçiboynuzu meyve sayilirmi bilemiyorum belki 2 meyve de olur
kızlar ben kaçtım, işten çıkıyorum da.spora gidicem.sabah kadar hepinizi özleyeceğim.kendinize iyi bakın.facebooktan çok buraya takılıyorum artık ya:)))
günaydın kızlar bugün bomba gibiyim dünkü moral bozukluğundan eser kalmadı.önce bugünkü listemi vereyim;
sabah :1 fincan yeşil çay,2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,1 bardak süt (2 tahıl +1 et+1 süt+1 yağ)
ara :4 dilim ayva (1 meyve)
öğlen :3 köfte,4 kaşık pilav,yoğurt,salata (2 tahıl+1 et+1 süt)
ikindi :1 portakal (2 meyve)
akşam :1 dilim ekmek,1 küçük kutu tonbalığı (1 tahıl+1 et)
5 tahıl +2 et +2 süt+3 meyve+1 yağ
günlerdir yerinden oynamayıp beni deli eden kilom bugün neyse ki oynadı
05,02,2014 81,6
06,02,2014 81,3 gr.
inşallah yine önceki gibi böyle düşmeye devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?