• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Yok kopmam canım artık kilomu korumaya geçerim ondan dedim. Çok fazla çiko cips yiyordum. Sadece yediklerimi azalttım Emzirdim az uyku çok efor ogluşun peşinde öyle işte:1:

Yok kopmam canım artık kilomu korumaya geçerim ondan dedim. Çok fazla çiko cips yiyordum. Sadece yediklerimi azalttım Emzirdim az uyku çok efor ogluşun peşinde öyle işte:1:

ah ah şöyle çoluk çocuk peşinde koşupta kilo verenlerden hiç olamadım ben hiç durmayan bir insan olmama rağmen gr gitmez ben caba göstermeden halbuki bu sene evime yeni taşınmıştım, 2 çocuk birisi3 diğeri yaşına yeni basacak ,çalışan bir insan hemde 1. sınıfları okutan ,bu kadar yoğunluk arasınd haftada 2 gün kursa giden bunları yazarken bile arada gidip yere dökülen mısırları toplayan bir anne olarak gr oynamaz memlekete gittiğimde herkesin yorumu 2 çocuk tabihiç durmuyosun ondan nekadar kilo vermişsin bende tabitabi diyorum:)

sabah kahvaltıda ne yiyeceğimi planlamadığım için nasıl bir sayım yapacağım yarın bilmiyorum aslında fıırnda patates yaparak 3 tahıl hakkımı kullanıp akşamda salata içine geçen günde kalma barbuyayı ekleyip öyle tüketesim var ama tam olark ne tüketeceğim bilmiyorum tatil olduğu için sabah kahvaltıları biraz abartılı oluyor hemde geç yaptığımız için açıkmış oluyorum halbuki okula giderken sabah 7 buçukta insan 1 dilim ekmek yumurta ile doyabiliyor

günaydın kızlar sabah tartıldığımda kilom yine aynıydı moralim çok bozuk ama inat ettim.pes etmek yok.bakalım kim daha inatçı,bugünlük listemse;
sabah :1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi (2 tahıl +1 süt)
ara :1 portakal (2 meyve)
öğlen :3 köfte,yoğurt (1 tahıl +1 et +1 süt)
ikindi :1 elma (1 meyve)
akşam :2 kepçe çorba (2 tahıl)
gece :1 bardak süt (1 süt)

5 tahıl +1 et +3 süt +3 meyve
bakalım yarın tartıda kaç çıkıcam:(

Gunaydin hanımlar... Kitabı bitirdim. Ama insan unutuyor hep bakmak istiyor :) sizler mantığı kapmissiniz sorun yok bende 4232 ile başladım (boy165 kilo72 olmus) ben ete dikkat edemiyorum. Peynir yumurta hop kota dolmuş :) ama bundan sonra bildirimler devam edicek. Bu arada bana diyetisyen 2 dilim kepekli etiform etimek 1 dilim ekmek kalorisinde demişti. bende 2 dilime 1 tahıl diyorum ama kararsızım :)

ah ah şöyle çoluk çocuk peşinde koşupta kilo verenlerden hiç olamadım ben hiç durmayan bir insan olmama rağmen gr gitmez ben caba göstermeden halbuki bu sene evime yeni taşınmıştım, 2 çocuk birisi3 diğeri yaşına yeni basacak ,çalışan bir insan hemde 1. sınıfları okutan ,bu kadar yoğunluk arasınd haftada 2 gün kursa giden bunları yazarken bile arada gidip yere dökülen mısırları toplayan bir anne olarak gr oynamaz memlekete gittiğimde herkesin yorumu 2 çocuk tabihiç durmuyosun ondan nekadar kilo vermişsin bende tabitabi diyorum:)

Gülümsettin beni:))bu ne tempo valla ne diyim bilemedim . 2 çocuk iş ev bravo yetişebiliyorsun .

Günaydın kızlar. Ben 4333 ile başlayıp 4232 devam etmeyi düşünüyorum ne dersiniz ? Herşey tahıl yaw hemen tükeniyor:1:geç kaldım sabah sandiviç yapamadım. Ama yapsaydım 2 tahıl olucaktı sanırım. 1 poça 3 tambugdaylı bisküvi yedim ?

Arkadaşlar herkese merhaba, :) Bende dün sizleri keşfettim :) inanın çok mutluyum. Tekrar diyete başlamadım. Ne yapacağıma nerden başlıcağımı bilemiyordum.Kafama çok yatan bir diyet. Dün hemen kitabı aldım ve okumaya başladım. Sabah itibariyle diyete başladım. Daha çok başındayım. Anlamadığım şeyler yok değil :) Kitabı okudukça ve sizlerin yorumlarını okudukça daha da bilinçli olurum inş :) Ben de hep hayatım boyunca diyetlerle boğulup durmuşumdur. Doğumla birlikte kilolarımda fazlalaştı tabi. Kendi diyet yöntemlerimle ( akapunktur, Dukan, Karatay) 20 kiloya yakın kilo verdim. Şuan 70 kiloyum boyum 1,63. Üzerime yapışan 10 kiloyu da biran önce atmak istiyorum. Bakalım inş başarılı olucam. Sabah burdaki bir arkadaşın listesinden görerek 1 bardak süre 4 kaşık yulafla başladım. Yediklerimi de yazıyorum. Kitaba devam...Herkese kolaylıklar geeeeelssin. Zorr kilo vermek ama sonucu güzel....

:))))) bravo canım ya bu ne tempo, bu arada benim gibi bekarlara hiç iyi bir örnek olmadı, annemmm ben böyle bir tempoya dayanamam...

Bu arada çoka aktif spor yapan biriydim. Diz kapağımı kaydırdım. Yürüyüş bile çok vermıyor dr. Ama az tempolu yürüyüş dışında bir şey yapamıyorum. akşamları iş çıkışı eve yürüyorum falan. Sizler spor olarak neler yaparsınız?

Kızlar menüyü gündüzden belirleyip öylemi yazıyorsunuz ? Yarınki kilomu çok merak ediyorum

Arkadaşlar herkese merhaba, :) Bende dün sizleri keşfettim :) inanın çok mutluyum. Tekrar diyete başlamadım. Ne yapacağıma nerden başlıcağımı bilemiyordum.Kafama çok yatan bir diyet. Dün hemen kitabı aldım ve okumaya başladım. Sabah itibariyle diyete başladım. Daha çok başındayım. Anlamadığım şeyler yok değil :) Kitabı okudukça ve sizlerin yorumlarını okudukça daha da bilinçli olurum inş :) Ben de hep hayatım boyunca diyetlerle boğulup durmuşumdur. Doğumla birlikte kilolarımda fazlalaştı tabi. Kendi diyet yöntemlerimle ( akapunktur, Dukan, Karatay) 20 kiloya yakın kilo verdim. Şuan 70 kiloyum boyum 1,63. Üzerime yapışan 10 kiloyu da biran önce atmak istiyorum. Bakalım inş başarılı olucam. Sabah burdaki bir arkadaşın listesinden görerek 1 bardak süre 4 kaşık yulafla başladım. Yediklerimi de yazıyorum. Kitaba devam...Herkese kolaylıklar geeeeelssin. Zorr kilo vermek ama sonucu güzel....

canım hoş geldin aramıza, yediklerimiz takip ederek kendine menüler oluşturabilirsin.zamanla alışıyorsun zaten merak etme.

kızlar ya özellikle de yeni üyelerde gördüm ve dikkatimi çekti.ben 165 boyunda 55 kiloyum bende kitap yok ama olanlar bana 4232 oluyorsun diyorlar ama kilosu fazla olanlarda aynı...garip değilmi...selalmaz sende benim gibisin ne diyorsun....

kızlar bugünkü menüm.

uyanınca... 1 kare haşlanmış balkabağı,1 kuru kayısı...0.5 M
kahvaltı.....1 dlm ekmek,1 yk lor peyniri,dereotu.........1T,1E
ara.......... 1 ceviz...1Y
öğle..........4 yk pırasa yemeği,1 dlm ekmek, 1 çb ayran....1T,1S
ikindi........yarım küçük armut...0.5 M
spor öncesi...2 yk yulaf ezmesi,1 çb ayran....1T,1S
spor sonrası..3-4 yk tarçınlı yoğurt,1 meyve..1S,1M

Günaydın kızlar. Ben 4333 ile başlayıp 4232 devam etmeyi düşünüyorum ne dersiniz ? Herşey tahıl yaw hemen tükeniyor:1:geç kaldım sabah sandiviç yapamadım. Ama yapsaydım 2 tahıl olucaktı sanırım. 1 poça 3 tambugdaylı bisküvi yedim ?

canım keşke sandiviç yapabilseydin çünkü 1 poğaça 3 tahıl ve yağ demek 3 bisküvide 1 tahıl ettimi sana 4 tahıl :(gerisini sen hesap et......

sende aramıza hoşgeldin.20 kiloyu verdiysen kalanını da çok rahat verirsin zaten.ama en önemlisi sabır

kızlar ben dün leslie başladım.çok zevkli ve güzel size de tavsiye ederim.sabah 2 mil yaptım.şimdi yemekten önce yine 2 mil yapcam:)

Back