Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

günaydın şekerler...

bende ayşe gibi güzel uyandım. gerçi benimki geçici mutluluk ama olsun, mutlu etti beni. tartıda 54.6 gördüm. tabi bu niye böyle düştü çünkü dün akşam spor vardı, eve gelince akşam yemeği yemiyorum ya az kalori alıp çok harcıyorsun ondan yani. yarın tartılsam bugün eve erken gidip akşam yemeği yiyeceğim için muhakkak bundan fazla çıkacağım.

bugünkü menüm....

uyanınca...ağzıma 2 kuru kayısı attıp ve evden öyle çıktım...1M
kahvaltı....1dlm ekmek,1 yk lor peyniri, 2 zeytin, birkaç yaprak dereotu,maydanoz....1T, 1E,0.5 Y
öğle.........4 yk yeşil mercimek eklenmiş ıspanak, dereotu ve maydanozlu bol pulbiberli çok güzel bir salata, 1 çb ayran...1T,0.5 E,1 S
ikindi.......yarım elma,1 çb ayran....1M, 1S
akşam......haşlanmış brokoli, yoğurt,salata, çorba veya ekmek(annem ne çorbası yapacak bilmediğim için o kısım belirsiz)...1T,1 S

3232 oluyor...

maşallah kızlar aldınız başınızu gidiyorsunuz bende tık yok daha56.2 çıktım bu gün daha az çıkarım diyordum ama olmadı bundan sonra akşam 6 dan sonra bir şey yemeyeceğim sacede bir yemek kaşığı leblebi ve 2 kayısı sınırımı çizzdim çünkü akşam abarttım kuru meyvede olsa leblebide olsa abartabiliyorum birde yürüyüş bandımı çıkartırcam bu gün yürüyüş yapacam akşam ve akşmada 6 dan sonra birşey yemessem kilom iner galiba bu gün sabah ethakkımı ve 1 tahıl hakkımı kullandım bu gün geriye kalan tahıl hakkımıpoça yapıyorum e malum tatil modundayızya evde çoluk çocuk bir tane küçük poaça kaç tahıl kızlar? akşamada kabak yemeği ve yogurt ile günü bitireceğim bende 54 ü görmek istiyorum

Günaydın kızlar. Akşm kızlar bana iş çıkışı gelince sofrada kaçırdım bugün artık yeni bir başlangıç ve kaçamak olmıycak. Zamanım az kararlı olmam gerek. Bu akşam temizlik akşamım bolca kalori harcarım. Sabah 200 yarın mekik ve sıcak su ile güna kararlılıkla başladım. Kahvaltı edicektim oglum uyanıp agşayonca onu salladım. 1 açma yeşilçay yedim iş yerinde geç kalınca.
Akşam eşime lor peyniri ve pastırmalı 2 çeşit gözleme yapıcam. 1 yufka 1 gözleme oluyor. Peki kaç tahıl oluyor???

Kızlar menüleriniz güzel . Öğle yemeğinde ne var ona göre akşmı planlıycsm bende.

Bugün:
Sabah: 1açma , yeşilçAy
Öğle: 1 kepçe çorba
1 avuç poşette tavuk
4yk erişte
Yeşillik salatası ( içinde 4 zeytin vardı)

Aramda: 1 kase yoğurt 1 elma
Akşamda: yarım gözleme 1 bardak ayran düşünüyorum

Kızlar. Zahmet olucak ama hesaplar mısınız ? Tahılım doldu mu dolmadıysa gözleme yiycem dolduysa başka bişi ayarlıycam

canım çok tahıl olur.kitabı olanlar daha iyi bilir bende kitap yok ama 5 tahıl olmuş, yarım gözleme de yersen 4 tahıl daha almış olacaksın...

canım akşam altıdan sonra hiçbişey yemzesen çok zor oluyor ve sabah açkurt gibi oluyorsun.bu seferde sabah kahvaltıda abartıyorsun,yani ben öyle oluyorum ve düşen kan şekeri özellikle şekerli gidalara yöneltiyor. bence salatalık, çiğ sebze falan ye. ben mesela beyaz lahanayı çiğ olarak yemeği çok seviyorum,kıtır kıtır geliyor bana. kitabım yok ama 1 ev poğaçası galiba 2T+2Y oluyor.

Tmm gözleme yemem canım ama şu ana kadar
Açma :1
Çorba:1
Kesme:1
Toplam :3tahıl değil mi?

Merhaba kızlar
Bu aralar bu yöntemi uygulamasam da kitap bende var- hatta oturma odamda aklıma geldikçe bakarım diye ama ne zamndır okumuyorum:26:
Sizi takipteyim ama...
Birkaç sayfa geride keçi boynuzundan bahsetmişsiniz keçi boynuzu bir meyvedir zaten bir anda 100g yiyemezsiniz bir tanesi yaklaşık 10 gram olsa 2 tanesi 1 meyve sayılabilir tanesi 20g ise 1 meyve - çünkü biraz işe kalori açısından da el atarsak 1 meyve yaklaşık 60-70kcal ben bunu Ayça Kaya'ya göre değil kendime göre yorumladım tabii ama sonuçta tahıl olması için nişastalı birşey olması lazım mesela kestane gibi... ama keçi boynuzu kuru kayısı gibi şeker ve lif oranı yüksek bir meyve
şimdi bir siteden baktım da yağ oranı da yüksekmiş yarım yağ+1 meyve de sayabilirsiniz

Son düzenleme:

1 açma 4 tahıl+2 yağ
1 kepçe çorba 1 tahıl
4 yk erişte 2 tahıl
yarım gözleme 4 tahıl yani 11 tahıl yapıyor

1/8 yufka 1 tahıl demek.

1 açma 4 tahıl+2 yağ
1 kepçe çorba 1 tahıl
4 yk erişte 2 tahıl
yarım gözleme 4 tahıl yani 11 tahıl yapıyor

1/8 yufka 1 tahıl demek.

Neee bileydim yemezdim açmayı
O zaman menümü yazıyorum. Daha ii olucam salmıycam kendimi.

Sabah:1açma yeşilçay
Öğle: 1 kepçe çorba ,4 yk kesme, bol yeşilliklli salata(4 zeytin vardı)1 avuç poşette tavuğun göğsü
Ara: Türk kahvesi
Ara: 1 mini elma, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 tabak karışık salata (inş)
Acıkırsam ayran içerim

Spor: 200 yarım mekik
10 dk koşu 30dk yürüyüş
Ev temizliği eve gidince

Son düzenleme:

üzme kendini zamanla öğrenirsin:)

Ayse: saol canım. Evden çıkmadan ayak üstü tost yada sandiviç yapsam 2 tahıl gitmiş oluyor dimi

bu gün sporumada başladım yıllarca hayalini kurduğum bir yürüüyştü nasıl mı nerdeyse 3 yıldır 2 kere 70lerden 50lere inme maceram olduğu için tabi bu kilo verme sürecindede yürüyüş bandında yürüdüm yürüdüm yürüdüm saatlerce kmlerce yani hatta bir gün 15 km yürüdüğümü hatırlıyorum hep o zmaanlar derdim şöyle kilolarımdna kurtulsamda kilo vermek içn değğilde spor olsun diye yürüyebilsem derdim ilk defa bu gün bunu yaşadım 30 dk 3 km yürüdüm haftada 3 gün yürümeyi planlıyorum akşamda en son 6 da sütlü kahve içtim az öncede bir avuş leblebi ve 3 yarım kayısı yedim yani artık 6dan sonra hakkım diye yemeyeceğim yani haklarımı gün içinde tüketip akşam çok hafif geçireceğim sanki oruçmuşum gibi:) neyse uzun lafı kısası sabah 56.2 gelmiştim şu anda 55.8 im :) sabahgr oynamasam en kötü ihtimalle 55.8 gelirim herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…