Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Dilek :menün çok güzel. Senin menü nü okuyınca kendi menümden utandım(

Ayse: bende geçen Akşm 2 mil yaptım. Ogluş durmadı yoksa 3 mil çok ii

ayşecim bu nedir,çok duydum ama bilgi sahibi değilim,anlatsana

geçen sene bende yapıyordum aslında çok basit giib görünüyor ama yapıldığında acayip atkili bacaklardan ve terlememizden bunu anlayabiliyoruz hatta ben bir ara bunu yaparım artık yürüyüş bandımı elden çıkarsam diye düşünmüştüm o kadar yani tavsiye ederim

:))))) bravo canım ya bu ne tempo, bu arada benim gibi bekarlara hiç iyi bir örnek olmadı, annemmm ben böyle bir tempoya dayanamam...

ya işte can sıkıcı kısmı bu kadar temopoya vucüt alışık olduğu için artık rutin geliyor bu faaliyetler bana bu yoğunlukta birde mutfakta sürekli bir şeyler yapardım Allah tan yapmassan yemessin mantığı ile artık nadir giriyorum mutfağa

Kızlar menüyü gündüzden belirleyip öylemi yazıyorsunuz ? Yarınki kilomu çok merak ediyorum

ben genelde akşam yarının menüsünü belirleyip hatta kahvaltımı ve yemeğimi ortaya kouyp ona göre besleniyorum bazen ana yemeğime göre kahvaltımı yapıyor bazende kahvaltıma göre ana yemeğimi belirliyorum nasıl örneğin bu gün sabah fırında patatesyaptım yumurtada yedim ette gitti tahılda bundan dolayı akşam salata ayran salatam barbunyalı olacak :9 bu şekilde genelde sabahları yumurta yediğim için et hakkım gidiyor mesele yarın tavuk yapayım diye karar alırsam acılı sosla falan kahvaltı yapıyorum bazen bu çorbada oluyorki et hakkımı akşama kullanabileyim diye falan

evet canım haklısın örneğin kilosu 70 ile 80 arası bayanlar 5333 uygulasın diyor ayça kaya ben en son kitabı okuduğumda ben 42323 grubuyum dmeiştim ama o zamanlar 62lerde falandım şimdi 56 yım naısl olacak kitap olan arkadaşlar yardımcı olabilir bize

balkabağını çok tüketiyorsun bu çok güzel bir şey ben yazın yeşil kabak tüketiyorum ama kışın balkabağını nasıl tüketeceğim bilmiyorum sen şekersiz yani tatlı dışında hiç tüketmedim tadı güzel oluyormu bana önerebileceğin tarifler varmı dilekcik

bu arada arkadaşlar sabah iyi fikir de ender saraçoğlu vardı maydonozlu bir kürden bahsetti bunu yaparak 15 gün yapılacak 2 kilo verebilirsiniz dedi esra hanımda benim arkadaşım haftada 2kilo verdi dedi doktorda yemenize dikkat ederseniz verebilirsiniz dedi hem cilde ve karaciğerede çok iyi geliyormuş senede 15 günlük 2 kere uygulanabilirmiş ben yarın sabah başlayacağım bilginize hem sayacağım hemde 15 gün maydonoz kürünü uygulayacağım nasıl mı 15-16 dal saplarıyla maydonozu ve 2 kaşık limon suyunu ve 1 bardak suyu blendırdan çekip aç karınla sabah içiyorsunuz ben yarın başlıyorum

canım bozulmasında bende sabah daha az gelrim diyordum 56.0 geldim ama wc ye çıkamamıştım faalan filan sıkma canını ben önceki tarihlerimde 12 gün aynı kiloda takılmışım illaki moral bozuluyor ama dayanmak lazım

31 ocak 56.7
01 şubat 56.4
03 şubat 56.2
04 şubat 55.7
05 şubat 56.0
06 şubat ? bu çizelgeden acayıp keyif alıyorum :)

maydanoz kürünü bende biliyorum ama düşük tansiyonu olanların yapmaması gerekiyormuş.benim de tansiyonum hep çok düşüktür zaten o yüzden yapamıyorum

Patron spungke ısmarladı yedim yarısınıoff akşamda arkadaşlarım gelicek inş hafif aylatırım. Siz baya az yiyorsunuz . Bende menülerinize bakıp yarın daha ii olucam inş

Ben kitabı bitiremedim henüz. Sorum olacak bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Sabah 1 bardak süt 4 kaşık yulaf yedim. Öğle yemeğinde ise 4 köfte,1 Kase yoğurt, 2 yemek kaşığı patates püresi yedim. Aslında aniden diyete başladığım için ve işyerinde de ne yiyip yemeyeceğimi de tam kestiremedim. Yarın menülerimi hazırlamaya başladım bile. Sorum ise şu; ben şimdi nasıl saymayalım? 5333 e göre tahıl, süt,et kaça kaç ne yedim :) Teşekkürler...

Merhaba hanımlar kitaptaki yöntemlerden biri 53333 (5 tahıl, 3 et, 3 süt, 3 meyve, 3 yağ) Bu programı boyu 155-165 olup kilosu 80-85 veya boyu 165-180 olup kilosu 85-100 olanlar uygulasın deniyor.
Diğer yöntem 64443 (6 tahıl, 4 et, 4 süt,4 meyve, 3 yağ) Bu programi boyu 150-165 olup kilosu 110-130 veya boyu 165-180 olup kilosu 130-150 olanlar uygulasın deniyor.
Diğeri ise 42323 ( 4 tahıl, 2 et, 3 süt, 2 meyve, 3 yağ) Bu programi boyu 150-165 olup kilosu 55-65 veya boyu 165-180 olup kilosu 65-80 olanlar uygulasın deniyor.
Ama hepsinde doyma oraniniza göre -1 veya +1 yapabilirsiniz. Doymaniz kota ama bir nevi zayıflamak için en yüksek kota da bunlar.
Aralık fazLa olduğu için hemen hemen çoğu insana 4232 uyuyor. Bu yuzden zaten uzun sürede kalıcı kilo vermeyi sağlıyor, bence. Bir nevi beden ve mide terbiyesi :)

şekerim keşke bunları 1 saat önce falan deseydin ya ben bu bilgilere ulaşacam diye int.kurdu oldum:)))

peki sence 150-165 arası 55 altı olan ne yapsın? hadi sen söylede araştırmıyım yine:))

Tahil dendiği zaman; 1 dilim ekmek, yarım bardak leblebi, 1 patates ama küçük boy, 1 KEPCE çorba, 2 yemek kaşığı pilav
Et dendiği zaman; 1 dilim peynir, 1 yumurta, 3 köfte, yarım balık, avuç ayaniz kadar et yada tavuk
Süt dendiği zaman; 1 bardak ayran, kefir, süt, yoğurt
Meyve zaten ortada ama boyut önemli büyükse 2 meyve yerli muz 1 meyveyken ithal muz 2 sayılır.
Yağ ise 2 ceviz, 5 findik, 10 badem.

Eğer hesaplayamazsaniz kalorisine bakın ve ekmeğe çevirin deniyor kitapta.

şekerim keşke bunları 1 saat önce falan deseydin ya ben bu bilgilere ulaşacam diye int.kurdu oldum:)))

peki sence 150-165 arası 55 altı olan ne yapsın? hadi sen söylede araştırmıyım yine:))
.

Hahah :) bence o ideal kilosunda dilekcik yani sen iyisin. Sporla sikilasman yetecek gibi. Ama şaka bi yana 4232 yi 1 eksilterek uygulamak en mantiklisi gibi geliyor bana yani 3 tahil,1 et, 2 süt, 1 meyve, 2 yag. Ama 1 et de cok az peynirin de et oldigunu düşünürsek olmaz yani :) cidden tam olarak boyun ve kilon kac senin beden kitle endeksini hesaplayalim. İdeal kilona bakalim.

Ama pardon unuttum sen zaten spor salonuna gidiyorsun. Bence senin için kalori hesabı da yeterli olur. Pirinç yerine bulgur, tam budgay makarna. Muz yerine elma, ayva. Sut yerine kefir, yagi hiç kullanmayip zaten yemeğin yagi var. Bence gider o 3-5 kilo.

:)))) ah canım benim hemen vereyim tüm bilgilerimi:)) boyum 165 kilom bu aralar 54.7-55 arası oynak durumda.
spora haftada 3 gün gidiyorum, bazen kardiyo bazen plates yapıyorum.
hepsini azaltırsam açlıktan ölürüm be, azcık insaf et yahu:)) bence tahılı azaltmak en mantıklısı zaten et azalabiliyorki çünkü hergün etli yemek yemiyoruz dimi. hele ben sebzeciyim çoğu gün sabah yediğim peynirden hariç et tüketmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…